TSURU LIPSTICK

Rituals heeft deze winter met hun limited edition lijn Tsuru een prachtige lipstick uitgebracht. Een diep rode kleur die heel veel dames erg mooi zal staan. Afgelopen kerst periode droeg ik deze kleur steeds op mijn werk en ik werd VERLIEFD! Ik kon ‘m niet laten liggen en kocht een exemplaar. Ondanks dat ik al best veel lipsticks heb, maar deze kleur echter absoluut nog niet (smoesjes). Ik heb foto’s gemaakt voor jullie en vertel er graag meer over…

Een goede rode lipstick hebben is best fijn, kan ik je vertellen. Je krijgt een instant power gevoel wanneer je deze hebt opgedaan en in de spiegel kijkt. Niet iedere kleur staat mooi natuurlijk bij iedereen. Maar deze Tsuru lipstick is echter eentje die wat gangbaarder is doordat hij niet fel is. Het is een heel diep rode kleur. Je zult het zometeen zien met de swatch op mijn hand en mond.

Wanneer je de lipstick open draait uit de mooie rosé gouden huls, zie je al snel dat het een prachtig patroon heeft rondom. Heel bijzonder! Dat geeft de lipstick echt een glamourous look en daar hou ik van. Het maakt ‘m nog luxer.

Rosé goud is toch wel echt een lievelingskleur van mij. Zo zijn bijna al mijn sieraden rosé goud. Het staat mooi bij mijn huid. Hier zie je de verpakking met de huls ernaast. Een mooi strak doosje.

I’m in love! Echt een plaatje zo, niet waar?

Hier zie je nog een keer goed de details van het patroon. En op deze foto zie je beter hoe de kleur is.

En natuurlijk een swatch zodat je kleur nog beter kunt zien.

De makeup van Rituals bevat geen stoffen die onnodig zijn zoals siliconen, minerale olie, parabene en dergelijke. Voor de makeup zijn zorgvuldig de ingredienten gekozen, waardoor een allergische reactie niet snel zal voorkomen. Natuurlijk kun je wel allergisch zijn voor een van de natuurlijke ingredienten. Daarom hieronder even de hele lijst:

DIISOSTEARYLMALATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, OCTYLDODECANOL, POLYETHYLENE, MICA, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), POLYVINYL STEARYL ETHER, TRIMETHYLSILOXYPHENYL DIMETHICONE, C18-36 ACID TRIGLYCERIDE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, POLYHYDROXYSTEARIC ACID.

Robijn staat symbool voor kracht, energie, moed en passie. In cosmetica stimuleert het de bloedcirculatie naar de huid, vergroot het de elasticiteit en zorgt het voor een gezonde uitstraling.

Zo, ik ben heel blij dat ik afgelopen vrijdag deze productfoto’s heb gemaakt. Nu kan ik de lipstick lekker gaan gebruiken. Bij het maken van de foto’s schoot het wel even fout in mijn rug, oeps! Een lichte vorm van spit (had in december een hevigere). Zal dus weer braaf mijn rugoefeningen gaan doen en dan starten met sporten om mijn rompspieren te versterken…

De lipstick is verkrijgbaar bij de Rituals winkels en in de Rituals online webshop voor €16,50: Tsuru lipstick. Het is een limited edition van deze winter! Dat betekent dat het ritueel Tsuru na deze winter niet meer verkrijgbaar zal zijn. Er komt hierna weer een limited edition voor de lente/zomer. Mocht de link naar de lipstick niet meer werken, dan kun je hier kijken naar het overzicht van alle Rituals lipproducten.

Welke lipstick draag jij het liefst? En draag je geen lipstick, wat gebruik je dan het liefst?

Tot snel weer, xoxo Fleur

Volg je mij al op social media? ~~> Instagram / Twitter / Facebook / Pinterest / Bloglovin’

PS Wist je dat je nog t/m 29 februari een Tsuru pakket kunt winnen met maar liefst drie bodyproducten?

Psst Als je meer bent van de subtiele lipstick kleuren, dan is de review lipshine rasberry red meer iets voor jou.