I Love Lipgloss !

Make Up For Ever
Professionals
Paris
Lab Shine Star Collection
Nr. S6

Als ik ergens veel van heb, dan is het wel lipgloss. Een hele tijd gebruikte ik de lipgloss van Essence, eentje die ik bij toeval tegen het lijf liep. Hij is al een hele poos uit de collectie en ik had er twee kunnen inslaan (gevonden in de uitverkoop mand). Nu mijn laatste op is, ben ik opzoek gegaan naar een goede vervanger. Dat schijnt lastiger te zijn dan ik van te voren had verwacht. Wat zoek ik precies? Een rozige nude lipgloss die lekker plakt. Plakkende lipgloss blijft nu eenmaal langer zitten dan niet plakkende lipgloss en nude omdat ik dat erg mooi vind voor dagelijks gebruik. Deze kleur die ik zoek, is roze/oranje. Ik ben verschillende keren gewapend met mijn oude Essence lipglossje drogist en parfmerie in en uit gegaan, zoekende of ik een match kon vinden. Bij de Sephora dacht ik: YES, dat is ‘m! Een meisje dat daar werkt, heb ik gevraagd voor hulp. Uiteindelijk kwamen we bij Make Up For Ever terecht en vonden we deze kleur:

Het is een prachtige kleur en de gloss blijft redelijk lang zitten. Ik heb de gloss in maart aangeschaft en inmiddels is deze gloss bijna op. Ik zal deze niet nogmaals aanschaffen vanwege de volgende reden: te duur! Hoewel ik de gloss echt super fijn vind, is de prijs toch te hoog voor mijn portemonnee. Hij kost zo’n €18,- en dat vind ik voor slechts 2ml echt ontzettend duur. Dat betekent natuurlijk dat ik snel opzoek moet gaan naar een nieuwe vervanging….

Nou ik kan je vertellen, dat is niet gemakkelijk. Ik heb verschillende nieuwe lipglossjes gekocht (oa. van Catrice en Essence) maar geen van hen haalt het bij mijn oude Essence nude glossje.

Maar nog even terug naar de gloss van Make Up For Ever.
Ik zal de voor,- en nadelen even op een rijtje zetten:

Voordelen:

  • plakt (dit vind ik een voordeel, want daar was ik naar opzoek)
  • blijft lang zitten (paar uur)
  • prachtige kleur
  • mooie shimmer

Nadelen:

  • de prijs in verhouding met de inhoud (€18,- voor 2ml)
  • het kwastje gaat na zo’n 6x te hebben gebruikt een beetje uit elkaar staan, dat gaat uiteindelijk wel irriteren omdat het dan moeilijker is het kwastje terug in de opening te krijgen.

Conclusie:
Een hele mooie kleur en goede kwaliteit, echter vind ik de gloss te duur voor wat je er voor krijgt. Een budget gloss zoals enkele van bijvoorbeeld Essence, zijn bijna net zo fijn.

Wat vind jij van deze lipgloss?

Wat voor een lipgloss koop jij meestal? Zou jij €18,- over hebben voor een lipgloss? Zoja, wat voor een lipgloss zou dat dan zijn? Ik ben erg nieuwsgierig naar jullie lipgloss-ervaringen en eventuele verslavingen 😉