HOERA!

Fleur’s Beautytips bestaat alweer 8 jaar sinds afgelopen 3 mei, wow super gaaf! Maarrrrr, de afgelopen 10 maanden verscheen er niets meer online hier. Daar heb ik niets over laten weten via mijn blog of social media (sorry daarvoor!), maar ik ga je nu vertellen waarom dat was. Ook ga ik je iets leuks vertellen (klinkt als w i n a c t i e) om te vieren dat ik weer online ben, dus lees snel verder voor dit alles….

Allereerst, hoe bizar is het dat ik 8 jaar geleden begon met mijn blog. Eerst op een gratis wordpress.com site en na een jaar of drie een eigen domein. Dit feit vierde ik in 2013 met een lanceringsfeestje in Utrecht. Wat was dat een gave avond! Voor mij is bloggen echt een hobby. Ik ben gek op beauty (en dan vooral visagie) maar ook fashion en lifestyle weten mij te boeien. Dat ik mijn passie kan delen op het internet via mijn blog en dat het ook nog eens gelezen wordt, ik vind het geweldig. Het is wel zo dat ik zeer onregelmatig heb geblogd. Er zijn tijden geweest dat ik vijf updates per week online zetten, maar er waren ook periodes waarbij er bijna niets verscheen. Zo ook de afgelopen 10 maanden.

Als je mijn blog al heel lang volgt, dan weet je dat ik de PABO heb gedaan en heb gewerkt in het onderwijs een aantal jaren. Na een tijdje kwam ik erachter dat ik niet helemaal gelukkig was met mijn werk als onderwijsassistent. Gezien mijn passie voor beauty alleen maar meer werd, besloot ik het roer om te gooien. Ik ben gaan solliciteren vorig jaar zomer bij een prachtig cosmeticabedrijf waar ik ontzettend graag wilde gaan werken…. en dat lukte! Sinds augustus vorig jaar werk ik in een winkel waar we luxe cosmetica verkopen en oh wat heb ik het naar mijn zin! Serieus, ik heb nog nooit zoveel plezier gehad met naar mijn werk gaan en bezig zijn met beauty de hele dag. Ik heb het enorm getroffen met mijn collega’s (de schatjes), echt iedere keer ga ik aan het einde van een werkdag met een goed gevoel naar huis. We vormen een heel hecht team <3.

Een nieuwe baan beginnen was voor mij best intensief. Vandaar dat ik vorig jaar tijdelijk stopte met bloggen. Sinds de lente heb ik weer veel meer energie en kan ik naast mijn werk weer tijd vrij maken voor bloggen. Een aantal jaar geleden had ik een burn-out waardoor ik sindsdien echt moet waken voor balans. Wat dan inhoud dat ik keuzes moet maken en niet overal ja op kan zeggen of het soms even rustiger aan moet doen.

Ik zal vanaf nu minimaal om de week een nieuwe blog online plaatsen. Het liefst iedere week eentje, maar dat durf ik nu nog niet te beloven. Je kunt er dus vanuit gaan dat het minimaal 1 wordt om de week. Deze zullen op zaterdag verschijnen en eventuele extra blogs op andere dagen.

Om het helemaal compleet te maken, wil ik met jou feestvieren. Ten eerste omdat ik eindelijk weer terug ben na zo’n lange afwezigheid, ten tweede natuurlijk omdat mijn blog 8 jaar bestaat en als laatste omdat ik bijna jarig ben (9 juli word ik 37). De komende weken zal ik een aantal leuke win acties organiseren. Ik zal shoptegoed weggeven van de webshop Telefoonhoesjestore.nl en ik geef daarnaast nog drie zelf samengestelde beauty pakketten weg!! Morgen verschijnt de eerste win actie en de andere zullen dan steeds na een week volgen. Wil je nieuwe updates absoluut niet missen? Dan kun je je altijd inschrijven voor de nieuwsbrief of mij volgen op social media (linkjes staan rechts in het menu).

Tot snel weer! xoxo Fleur