Nail Polish Time!

Dit keer een vrolijk zomers kleurtje. Het merk is Catrice (te koop bij Kruidvat) en het lakje kost € 2,50. De kleur is zalmroze en heet ‘I Scream Peach’. Deze naam is wel toepasselijk voor deze kleur, het knalt namelijk behoorlijk. En dat is in dit geval positief. Je moet er wel van houden, zalmroze is namelijk best opvallend en het past niet bij elke outfit. Maar als je kleding rustige kleuren heeft zoals bruin, grijs en/of (gebroken) wit, dan past het heel goed. Ik heb veel taupe, gebroken wit, poederbeige en grijs kleding, waardoor ik gemakkelijk een dag of vier deze lak erop kan laten.

Ik begin altijd met een basecoat, deze is ook van Rimmel Londen. Daarna doe ik twee laagjes op van ‘I Scream Peach’. Dan eindig ik met een topcoat, ook weer van Rimmel Londen. Het duurt wel een poos voordat de lak echt goed droog is, ongeveer een uur en dan is de lak echt uitgehard.

De lak bijft minimaal twee dagen perfect zitten. Vaak lukt het mij om het vier dagen chipvrij op mijn nagels te houden. Het lukt niet altijd, maar dat heeft dan meestal te maken met huishoudelijke taken als de afwas doen of schoonmaken in huis. Je kan er wel vanuit gaan dat als je de lak goed hebt laten uitharden, het minimaal drie dagen mooi blijft en tot maximaal zes dagen mooi kan blijven met een mazzeltje. Op het flesje staat ‘up to 10 day’s’, maar dat is mij nog nooit gelukt. Wat mij betreft mogen ze dat aanpassen naar ‘up to 5 day’s’, dan is het tenminste eerlijk en schept het geen valse hoop.

Deze kleur heb ik ondertussen zo’n drie keer gedragen. Op het moment van schrijven, draag ik toevallig deze lak ook! Een docent van mijn opleiding gaf mij vandaag nog een compliment over de lak: ‘Zo dat is een mooi kleurtje!’ Grappig wanneer een kerel zoiets als nagellak opmerkt en er een compliment over geeft =D

Vinden jullie het kleurtje ook niet heerlijk zomers? Mijn buurvrouw heeft dezelfde kleur afgelopen weekeinde van mijn vriendin en mij cadeau gekregen. We dragen dus allebei dit prachtige lakje =). Denken jullie na het lezen van deze Nail Of The Day ook:

Wauw, die moet ik hebben? Of vind je het niet bij jou passen?

Over iets meer dan een week is het alweer tijd voor Q-Night en Q-day, ideaal om deze kleur dan op te doen als je liever geen knal oranje wilt doen op je nagels! En wat is nu €2,50 voor een nagellakje? Niet veel toch? Laat me weten in de reacties of je overstag bent en de lak ook gaat aanschaffen of als je denkt, nèh, niet mijn ding, ook goed!

%d bloggers liken dit: