Mabelline New York Red Nails

Vandaag weer eens een nieuwe naillook. Ik draag niet vaak rood, maar deze kleur vind ik geweldig. Het is opvallend maar wel classy. Mooi om te combineren met grijs of zwarte kleding. MNY is een budget merk van Mabelline, ook wel het kleine zusje te noemen. Te koop in de Etos. Erg handig als je wat simpele make-up of nagellakjes zoekt voor een klein prijsje. Er zitten echt toppers bij. Deze kleur is echt een favoriet. Maakt je outfit / look helemaal af.

Kijk mee naar de foto’s door op ‘lees verder’ te klikken.

MNY heeft helaas geen leuke namen voor hun nagellakjes. Een gemiste kans, want namen zijn zoveel aantrekkelijker. Geeft ook meer waarde aan een lakje vind ik. Wel is de verpakking geestig door de print op de dop.

Deze rode lak heeft nummer 353. Opgebracht met twee laagjes en daarover heen een topcoat. Het bleef 4 dagen netjes zitten. Het is een lak waarvan je mag uitgaan dat het 3-4 dagen mooi blijft. Mogelijk 5 dagen wanneer je voorzichtig bent (afwassen met handschoenen en goede topcoat gebruikt). Ik gebruik altijd de topcoat van Sally Hansen (het rode flesje). Deze is sneldrogend en zorgt ervoor dat het extra lang mooi blijft. Soms kan mijn nagellak daardoor wel een week netjes blijven wanneer ik 2 topcoat laagjes aanbreng.

Het kwastje vind ik niet geweldig fijn aanbrengen. Maar het is echt een budget merk en je betaald slechts rond de €3,- voor allerlei make-upjes. Deze lak kost slechts €2,49! Een leuke kleur voor een kleine prijs.

En wat vinden jullie van dit kleurtje?

Te opvallend of inderdaad classy?

Op deze foto zie je de lak terug bij een grijze outfit (zie mijn hand op de rugleuning). Niet super duidelijk te zien, het is echt een fun foto (cheese) op de verjaardag van een vriendin.

(I’m in the middle)

xoxo Fleur