SUMMER TIME

In de zomer draag ik ontzettend graag sandalen. Het liefst leren sandalen omdat die zo lekker zitten en je er goed op kunt lopen. De sandalen die ik alweer zo’n zes jaar draag waren aan vervanging toe. Ik ging opzoek naar een nieuw paar dat ook zo comfortabel loopt. Allereerst ging ik kijken bij Manfield en daar slaagde ik ook nog eens meteen. Kijk mee voor foto’s en meer uitleg over het gave exemplaar dat ik uitkoos…

Een paar weken geleden ging ik dus opzoek naar een nieuw paar. Allereerst keek ik bij de Sacha. Daar vond ik ook een leuk paar, maar daarna liep ik binnen bij de Manfield. Daar vond ik dus onderstaande sandalen. Ik was opslag verliefd. Ik maakte er een foto van met mijn telefoon en bleef aan ze denken in de dagen erna. Ongeveer een week later kreeg ik een mailtje van Manfield… of ik met ze wilde samenwerken! Jeetje wat ongelooflijk toevallig zeg. Al heel snel bestelde ik mijn nieuwe droompaar.

Weer een paar dagen later ging ik het park in met Jan, die onderstaande foto’s maakte van mij met de sandalen aan. Natuurlijk lakte ik van te voren mijn nagels! Het is de kleur Meet me at Coral Island (20) van Catrice, een van mijn favoriete kleurtjes.

Op bovenstaande foto zie je goed welke oorbellen ik draag, het zijn de rose gouden van Lucardi.

De oorbellen combineerde ik met mijn Micheal Kors horloge en diamanten, gouden ring van Lucardi.

 

Zie hoe blij ik ben met mijn nieuwe sandaaltjes! Ondertussen draag ik ze alweer een week of drie. Ze zitten heel erg lekker. Wel moest ik in het begin een klein beetje wennen. Ze zitten stevig en er zitten leren banden rondom mijn grote teen. Dat was ik simpelweg niet gewend vergeleken met mijn oude paar sandalen. Nu heb ik ze goed ingelopen en lopen ze erg lekker. Maar nog belangrijker, ze zien er zo mooi uit! Ik heb er al veel complimentjes over gekregen.

Ben jij nog opzoek naar leuke sandalen? Neem dan zeker even een kijkje bij Manfield. Mijn paar hebben ze ook nog in twee andere kleuren, zwart en goud (zoals je ziet op onderstaande foto’s) en kosten €54,99.

Heb jij al hippe sandalen?

Tot snel weer! xoxo Fleur

De sandalen in deze blogpost heb ik gekregen.