NEW NEW NEW

Sinds een paar weken heb ik een mooi nieuw telefoonhoesje. Mijn vorige hoesje van Fab. was aan vervanging toe vanwege slijtplekken. Ik koos voor een leren hoesje in de vorm van een boek. Leer vind ik mooi en ook handig omdat het lang goed blijft. Lees verder als je benieuwd bent naar de foto’s en de informatie over het hoesje… (pssst je kunt nog t/m 10 juli een fleurig hoesje winnen van Otterbox!)

Vorig jaar zocht ik naar een hoesje voor mijn (toen nieuwe) iPhone 5 en zag ik deze al voorbij komen. Super leuk is ‘ie vind ik, een klassieke look. Het lijkt net een klein boekje door het uiterlijk van de rug van het hoesje.

Telefoonhoesje boek 1 telefoonhoesje gsmpunt.nl 1

Dit hoesje is gemaakt van heel stevig leer. In het begin was ‘ie nog een beetje stroef. Wanneer ik wil bellen, sla ik de bovenflap om achter de telefoonkant. Maar nu ik ‘m ongeveer 3 weken in gebruik heb, gaat dat al best soepel en ligt ‘ie erg prettig in de hand. Ik ben er al helemaal aan gewend.

telefoonhoesje gsmpunt.nl 3 telefoonhoesje gsmpunt.nl 4

Hier zie je dat er een mooie ruime opening in zit speciaal voor de camera en flits.

telefoonhoesje gsmpunt.nl 5

Dit hoesje kun je ook gebruiken als portemonnee. Dat was nog een reden voor mij om deze extra leuk en dus vooral handig te vinden. Daardoor is ‘ie wel iets dikker dan de meeste andere hoesjes. Dat zie je goed op onderstaande foto.

telefoonhoesje gsmpunt.nl 8telefoonhoesje gsmpunt.nl 6

Hier kun je zien dat je er vier pasjes in kwijt kunt. Mijn OV-chip pas heb ik in de eerste gestopt zodat ik ‘m er niet meer uit hoef te halen om in te checken bij het paaltje, super handy! Wil ik het pasje er wel uit hebben, dan gaat dat heel erg gemakkelijk dankzij de opening in het plastic. Dan duw ik ‘m er zo uit. Achter de pasjes kun je ook nog eens papiergeld kwijt.

telefoonhoesje gsmpunt.nl 7

In dit doosje kwam mijn bestelling binnen. Een nette en stevige verpakking. Wanneer je voor 18:00 je bestelling plaatst bij GSMpunt.nl, heb je ‘m de volgende dag al in huis. Dat is nog eens super sneller service! En de verzending is ook nog eens gratis 🙂

Je hebt echt heel veel keuze bij deze webshop. Naast hoesjes verkopen ze ook veel accessoires. Heb je net als ik zin om een nieuw hoesje te kopen, kijk dan eens naar de Lumia 640 hoesjes en de iPhone 6 hoesjes. Heb je een andere telefoon of een iPad waarvoor je een hoesje of accessoire voor zoekt, klik dan hier voor de homepage. Daar kun je heel gemakkelijk je weg vinden door de praktische menu’s en zoekbalk en lekker rondneuzen.

Dit hoesje kost €57,95 en heet Twelve South BookBook. De laatste tijd krijg ik er veel opmerkingen over dat ze ‘m grappig vinden omdat het net een mini boekje lijkt. Was mijn vorige vooral hip en trendy, zo is deze klassiek en grappig te noemen. Wat vind jij van dit hoesje? Zoals je merkt ben ik er erg enthousiast over. Mijn vorige droeg ik vaak in mijn kontzak, maar deze gaat vooral in mijn handtas. Zo hoop ik ‘m lang netjes te houden. Stevig is ‘ie zeker wel en dat zal hij vast ook blijven. Maar voorzichtig zijn met zo’n mooie accessoire kan geen kwaad natuurlijk.

Wat voor een hoesje heb jij voor je telefoon?

Tot snel weer! xoxo Fleur

Deze blogpost bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf/merk.