PICTURE TIME

Gisteren was alweer de laatste dag van juni. HELLO juli! De maand waarin ik jarig ben en sowieso mijn favoriete maand, omdat het zomer is met (meestal) mooi weer. Je merkt het, ik heb al zin om mijn verjaardag te vieren en zoveel mogelijk buiten te zijn deze maand. Maar voordat het zo ver is, kijken we eerst nog even terug op de laatste twee weken van juni. Waarin ik weer terrasjes heb opgezocht en naar een paar feestjes ben geweest. Nieuwsgierig? Kijk dan vooral verder voor mijn (voornamelijk instagram)foto’s…

 IMG_7232 IMG_7233

Voor nieuwe spullen in huis zocht ik op Ikea.com. Deze opbergbakjes lijken me erg handig voor mijn dagelijkse cosmetica en make-up. Ik wil voortaan mijn dagelijkse make-up opbergen in zo’n bakje en dan iedere keer wanneer ik klaar ben met mijn every day look, dit weer in een lade opbergen. Alles netjes en clean houden!

Dit kleine potje met honing kreeg ik op de bruiloft van Lexy & Dean. Zo schattig! Het potje staat nu in mijn keukenkastje te wachten tot ‘ie te grazen wordt genomen voor een warm kopje thee 🙂

IMG_7251

Met Cathelijne ging ik vorige week dinsdag uit eten, ze wilde even iets vieren met mij samen. Daar zei ik geen nee tegen! We hadden allebei zin in Sushi en de keuze viel voor Yumca op de voorstraat. Een aanrader wat betreft smaken en keuze. We kozen voor 2x een voorgerechtje (bites) en daarna nog 3x bites. Hierna kozen we voor een warme schotel die we deelden (noedels, zalm en sla met Teriyaki saus). En als toetje een spekkoek met koffie, smullen!

IMG_7245

IMG_7247

Alex, een voormalig vriendje van vroeger, heeft zijn ’tag’ achter gelaten op de deur naar het toilet. Tijdens het eten zei ik ineens tegen Cathelijne ‘Hey volgens mij ken ik de persoon die het logo heeft geschreven daar’. Toen Cat daarna vertelde over de tag op die deur (LexFlex81)was het natuurlijk bevestigd haha. Via FB vertelde ik ‘m erover.

IMG_7249

Deze koffie verkeerd maakte Eefje voor me toen we nog een drankje namen bij ’t Neutje, check ’t hartje <3 haha.

IMG_7273

Ik hou van deze stijl, rosé goud gecombineerd met vrolijke kleuren. Het wordt echt tijd dat ik mijn Micheal Kors horloge ga dragen (moet er schakels uithalen).

IMG_7287

Roken is een hele slechte gewoonte! Helaas ben ik er nog niet van af… maar dat is wel de bedoeling! De super smoker in tha house. Steeds meer lees ik erover en de motivatie groeit om er mee te kappen voor altijd. Het is eerder gelukt (voor korte duur steeds dat wel) en ik ben echt van plan het weer te proberen en dan na een paar maanden het niet op te geven (lees zwichten). Zoveel mensen die ik ken roken. Toch weten we allemaal hoe ongezond het is, raar dat we zoiets blijven doen ondanks dat het schadelijk is voor je lichaam. Ach, niet lullen maar poetsen. Eerst zien dan geloven… voor nu ga ik hierover ophouden 😉

IMG_7288

Vorige week zaterdag was ik naar een Fashion Show van Süheyla Sahil samen met Solange. Ze dacht eerst dat het niets voor haar zou zijn, maar we hebben het erg naar ons zin gehad. Meer hierover later deze week in een uitgebreid verslag…

IMG_7289

De volgende dag maakte ik deze brunch voor ons klaar. Na een avond op het balkon chillen en een paar uur dansen in ’t Gras van de Buuren, konden we dat wel gebruiken. Gebakken ei met kaas en uitgebakken chorizo en wat cherry tomaatjes, jammie! En natuurlijk vers fruit om de afgebroken vitamines weer aan te vullen. Sol en ik genieten altijd van die meidenavondjes, even zonder onze mannen erbij. Kunnen we lekker herinneringen samen opdoen en veel lachen (we kennen elkaar al sinds ons 6e).

IMG_7293

Dinsdag hielp ik Martijn met shoppen. Ik was weer een ochtend/middag zijn personal shopper. Erg leuk om te doen vind ik dat, anderen helpen met kleding en andere dingen die nodig zijn. Laat mij maar knallen (zolang het maar een doordeweekse dag is en vanaf 10u, niet als iedereen door de stad ook shopt). We lunchten bovenop het dakterras van de V&D, prachtig uitzicht daar en een lekker zonnetje.

IMG_7299

Na de lunch waren we na 1 winkel al klaar. Alles was gekocht binnen 2u tijd! Ik ging voor mezelf nog even kort winkelen bij de Etos, waar ik mijn nog te besteden VVV bon gebruikte. De Fit Me foundation lijkt me erg interessant (gister en vandaag voor het eerst gebruikt) en deze long lasting lipstick/gloss wilde ik heel graag hebben (door de review van Cynthia -Misslipgloss.nl). De kleur is coral geworden (uiteraard zal ik er over schrijven op mijn blog). Volgens mijn zus en moeder een te felle kleur voor mij, maar ik wilde een keer iets anders. Zo fel is ‘ie nu ook weer niet, het is gewoon niet hun smaak 😉 Ze zien mij liever met een zeer neutrale lipgloss (denk ik & zijn hun woorden)… LB haha (=lekker belangrijk) Als ik er maar blij mee ben.

IMG_7302

Weer eens een redelijk gezonde lunch, speltbrood, tomaat en jong belegen kaas. En voor de stoute/lekkere trek een witte knipboterham met NUTELLA!

IMG_7311

Ik zocht Cathelijne op bij Lexy & Dean thuis. Cat is the new catsitter in town whaha. Goed, ze past dus eventjes op de katten en ik ging met haar gezellig ‘koken’. We maakten deze simpele maar oh zo lekker wraps. Gerookte zalm, avocado, tomaat, komkommer, rucola melange en zelf gemaakte saus: crème fresh, vers citroen sap, bieslook, beetje zout & peper en ketchup.

IMG_7312

Ja daar is ‘ie dan eindelijk weer: Smugde! Diesel is de andere kat, maar die is jonger en was meteen weer de hort op.

IMG_7313

Het was mijn beurt om eens mijn vriend te trakteren. We aten een lunch bij de Poort (Ledig Erf) op de brug. Ik nam een broodje carpaccio en hij een uitsmijter (zonder kaas met spek, snap jij dat… wie lust er nou geen kaas =P).

IMG_7314

Spareribs van de keurslager (al voorgegaard), lekker makkelijk en goed van smaak.IMG_7315

Dit plantje komt van de bloemenmarkt (Janskerkhof). Ik dacht mijn moeder weet wel hoe ‘ie heet, maar ze had het verkeerd…IMG_7323

Kwamen we dus achter op de markt. Daar kochten we (Olaf en ik) een paprikaplant voor op mijn balkon. Zal er een foto van maken voor over twee weken (er zitten nu zeker 6 aan klaar voor consumptie!).IMG_7324

Weer een vlees, aardappel & groente gerecht 🙂 (rara wie heeft er gekookt? psst it wasn’t me)IMG_7326

Na het lekkere avondeten zag ik deze lucht, mooi! (geen filter)
IMG_7329

De volgende ochtend was dit mijn ontbijt (ik was heel vroeg wakker). Daarna at ik nog meer, maar pas 2u later.IMG_7330

Ik was lekker opdreef deze ochtend (afgelopen zaterdag) en schreef het artikel (A better version of me #5) af wat gisteren online kwam. Het waren 1750 woorden! Een hele lap tekst dus haha. Hopelijk heb je nu niet enorme trek gekregen in ongezond eten door al mijn eetfoto’s… Ik ga de komende tijd meer letten op wat ik eet, want zoals ik gisteren al schreef, heb ik mijn streefgewicht nog niet gehaald.

Hele fijne dag! En tot snel weer, xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest

Vraagje aan jullie. Ik heb de foto’s dit keer extra groot afgebeeld. Normaal doe ik er altijd twee naast elkaar. Is dit beter of liever twee naast elkaar? Of heb je andere suggesties (zoals een tussenmaat, niet 614mp breed zoals nu maar ook niet zo klein als de bovenste twee (300mp breed)…. zegt u het maar =)