PICTURE TIME

Een hele goede morgen! It’s Monday, dus weer tijd voor een nieuwe Nice memories blogje. Ik maakte afgelopen week erg veel foto’s, dus genoeg om te bekijken 🙂 Weer veel lekker eten zoals meestal en verder van alles en nog wat. Lees verder als je wilt zien wat ik allemaal deed afgelopen week…

MAANDAG

Op deze dag bleef ik nog lekker een nachtje in Utrecht bij mijn vriend. Ik werkte vooral aan mijn blog want ik moest nog de blogs schrijven voor de hele week. We maakten ’s middags en ’s avond een lekkere wandeling. Daarna heb ik zelfs extra blogs geschreven omdat ik nu zoveel materiaal heb liggen. Tussendoor keken we een paar afleveringen van The Big Bang Theory. Eerst vond ik die serie niet leuk, maar ik kan nu erg om lachen. En pas aan het einde van de dag kwam ik erachter dat ik helemaal ben vergeten foto’s te maken…

DINSDAG

23 juni 1 23 juni 2 23 juni 3

Eerst was ik van plan om op de maandagavond terug te gaan naar Hilversum, maar ik bleef nog een extra nachtje en ochtend. Heerlijk nog even samen zijn met mijn vriend. We dronken even koffie in de stad voordat ik de trein pakte. Weer in Hilversum heb ik gewerkt aan mijn blog en kookte ik voor mijn vader. Mijn moeder was weer gaan oppassen op haar kleindochter, mijn nichtje Rosalie 🙂

WOENSDAG

24 juni 124 juni 2

Om 7:00 stond ik op, want ik ging deze ochtend weer meedoen met de woensdagochtend inloop wedstrijd. Gezellig met mijn vader in de flight genoot ik van een golfdag met heerlijk weer. Ik speelde niet heel slecht, maar ook niet heel goed. Medium dus. Mijn handicap is helaas nog niet gezakt… Misschien de volgende keer. Ik moet ook vaker oefenen om beter te worden. Op de foto zie je me trots staan op hole 3 waar ik in 1 slag daar op de green lag. Ik liep weg met een mooie par.

24 juni 3

Mijn lunch! Dat is ook weer zo’n voordeel van de zomer, lekkere zoete aardbeien 🙂

24 juni 7.jpg

Ik heb de app Kiwi gedowload toen ik het voorbij zag komen op twitter… maar of ik het nuttig vind, nee niet echt. Het is denk ik leuker als je volgers hebt en anderen volgt zodat je vragen kunt beantwoorden. Nu is het nog niet zo boeiend. Heb jij ook Kiwi? Voeg me dan vooral toe: @fleursbeautytips.

24 juni 4

Ik ging boodschappen doen met mijn vader en kocht bij de Hema deze tape. Onlangs zag ik de video van Mascha (van Beautygloss.nl) over hoe zij planningen maakt in haar notitieboek. Nu heb ik dat ook gedaan met deze kleurtjes. Ziet er overzichtelijker uit en ook nog eens vrolijk, prima!

24 juni 5

Deze maaltijd maakte ik klaar voor mijn papsie. Hij vond het heerlijk 🙂 Binnenkort zal ik het recept hiervoor ook online zetten voor de liefhebbers.

24 juni 6

Als toetje nam ik dit koffiebroodje. Ze komen van onze vaste bakker (zit in Kortenhoef) en wij zijn er thuis een beetje verslaafd aan haha. Niet goed voor de lijn, maar wel mega lekker.

DONDERDAG

25 juni 225 juni 1 25 juni 3

Vandaag sliep ik uit en ik fietste een uur in totaal. Ik moest namelijk weer naar een cursus ivm mijn burn-out. Daarna werkte ik nog een beetje aan mijn blog en in de avond kookte ik weer eten, dit keer voor 3 personen want mijn moeder was weer thuis na die paar dagen oppassen. Het zijn pittige gehaktballetjes en ik zal ook dit recept binnenkort online zetten. Heel gemakkelijk om klaar te maken en super lekker!

26 juni 4

Dit pakketje kwam in tweevoud binnen voor mijn moeder. Eentje gaf ze aan mij. HEEL erg fijn want dit is mijn FAVO geurlijn van de Rituals. Ben al jaren fan van Sweet oranje & cedar. Deze gaan mee naar mijn vriend want ik heb dit al in grote verpakkingen thuis staan.

VRIJDAG

26 juni 1 26 juni 2

Mijn wekker ging om half 8 en ik ging een kwartier later eruit. Lekker ontbeten met fruit, yoghurt en een beetje muesli. Daarna ging ik naar mijn oude middelbareschool om daar als vrijwilliger een ochtend te werken (op de foto zie je alle snelbinders die ik heb leeggemaakt, oude werkstukken en ze doen nu aan recycling, beter!). Om 12u was ik klaar en lunchte ik weer thuis. Ik had hoofdpijn en ging dus even mijn bed weer in. Dat hielp helaas niet, dus dan maar een paracetamol…

En weer verder werken aan nieuwe blogs… Ik werk dan wel vooruit maar sommige blogs zoals de Nice memories en Sharing Sundays, moet ik steeds bijwerken en kort voordat ze online komen nog aanpassen.

Telefoonhoesje Otterbox 2

Oh en deze ochtend kwam er een leuke nieuwe blogpost online: Win een vrolijk Otterbox telefoonhoesje! (meedoen kan t/m 10 juli 23:59).

Schema

Hier zie je het resultaat van mijn schema. Zo werk ik dus aan mijn doel Timemanagement van de ‘Working on my goals blogs ;).

26 juni 6 26 juni 7

Ik kookte deze avond weer voor mijn ouders. Dit keer een hele makkelijke maaltijd, pizza! Het deeg is al klaar en hoef je alleen nog maar uit te rollen, simpel en snel 🙂

26 juni 8 26 juni 9

’s Avonds maakte ik nog een fijne wandeling door het Corversbos, waar we een hert zagen in de verte. Het is lastig te zien op de foto (en niet zo mooi omdat ik heb ingezoomd, dat werkt nooit zo goed met de iPhone) maar als je goed kijkt zie je ‘m wel.

26 juni 10

Dit Detox drankje zal ik gaan reviewen de komende tijd. Eerst testen en dan komt de review met winactie online (eind juli).

ZATERDAG

27 juni 227 juni 327 juni 1

Beste vriendin Solange kwam gezellig logeren. We lunchten bij de biologische tuin in het bos en namen een toetje die we deelde (chocolade hazelnoot taart).

27 juni 4

Mijn vader had voor ons koffiebroodjes gehaald… daar zeiden we geen nee tegen!

27 juni 5

Mijn moeder maakte de aardappelsalade en marineerde de kip (ketjap en sambal). Daarna maakte Solange en ik de salade en bereidde we de kip. Heerlijk gegeten weer.

27 juni 6

Solange en ik kennen elkaar al sinds ons 5de jaar. Op de foto zie je mij links en haar rechts, spannend vonden we onze eerste schooldag in groep 3. We hebben zitten bladeren door mijn fotoalbum van de basisschool periode. Heerlijk samen herinneringen opgedaan van ski vakanties (ja we gingen 2x op skivakantie met school), musicals, carnaval, sportdagen enzovoort. We hebben tot laat in de avond buiten in de tuin gezeten met een wijntje en thee. Zij is een dierbare vriendin die ik eigenlijk te weinig zie. Binnenkort ga ik daarom maar naar Haarlem om bij haar weer eens te logeren.

ZONDAG

Om 8:00 was ik klaarwakker, dus ben ik maar opgestaan. Ik heb verder gewerkt aan deze blogpost en gewacht met ontbijten tot Solange ook wakker was…

28 juni 1

We namen als ontbijt fruit, yoghurt met muesli en een glaasje vers geperste sinaasappelsap.

28 juni 2

Zie hier mijn lunch, left over aardappelsalade en een eitje op brood (nomnom).

Hierna werkte ik weer even verder aan mijn to-do list. Bijna klaar na wat aanpassingen…

28 juni 4

In de tuin las ik even verder in het boek waarin ik net ben begonnen. Het belooft heel erg spannend te worden… eerst moet ik door het taaie gedeelte heen. Dus nog even doorbijten.

Mijn zus en zwager kwamen langs en kookten heerlijke spaghetti voor ons, smullen!

Na al die eet foto’s zul je misschien trek hebben gekregen (sorry daarvoor). Het was een super fijne week en ik heb echt enorm genoten. Deze week wordt het super warm weer. Ik ga dan ook zeker af en toe de zon opzoeken. Hebben jullie al bijna vakantie? Ik wens jullie een hele fijne nieuwe week toe en tot heel snel, xoxo Fleur

%d bloggers liken dit: