Yes!! Ik heb eindelijk een palette met nude kleurtjes. Eigenlijk wilde ik súper graag het palette van Urban Decay (Naket palet) … maar ja, die was al heel snel overal uitverkocht, helaas. Heel even dacht ik dat ik hem kon bemachtigen toen ik een mail kreeg van een website uit USA waar hij weer ‘in stock’ was.. maar jammer genoeg verstuurd die website alleen bestellingen binnen de USA. Mijn teleurstelling was groot. Ik had toen bijna mijn buurmeisje gevraagd het palet te kopen voor mij in de UK, aangezien zij daar vandaan komt en er ongeveer 1x per maand heen gaat…. maar dit leek me wat overdreven. Wat nou als het daar ook nergens meer te krijgen is en zij zoekt zich een ongeluk voor mij!Volgende  keer beter en gewoon sneller reageren wanneer er zoiets moois op de markt komt =D
Lees snel verder voor de foto’s van het NYX Palette!

Voor nu neem ik genoegen met het palette van NYX. De kleuren komen voor een deel overeen. Het palette van NYX heeft minder kleuren en minder product in het palette (maar ook goedkoper). Dat het palet klein is, daar kwam ik natuurlijk pas achter toen ik het binnen kreeg en goed kon bekijken. Ik gebruik het palette nu ongeveer 3 maanden en ben er ontzettend tevreden mee. Blij ben ik er dus zeker mee en het is een mooie (tijdelijke) vervanging voor het Urban Decay Naked palet. Natuurlijk zal de kwaliteit en de hoeveelheid beter zijn van het Urban palette, maar dit NYX palet is absoluut een goede vervanging, budget technisch gezien een goed product en wat betreft kwaliteit/prijs verhouding al helemaal een goede aanwinst. Ik kan het daarom ook zeker aanraden aan andere meiden die houden van Nude (bruin) tinten.

De kleuren van het palette passen heel goed bij mijn kleur ogen en haar (lichtbruin haar en donkerbruine ogen). Ik ben een fan van bruintinten en dit palet heeft allemaal kleuren die te combineren zijn met bruin en beige tinten. Een aantal kleuren hebben shimmer en de anderen zijn mat. Het staat mooi bij meiden met bruin haar, maar het kan ook perfect staan bij meiden met heel donkerbruin-, donkerblond- en blond haar. Onlangs maakte ik een vriendin op die echt heel blond haar heeft (Tessel) en de licht bruin in combinatie met de donkerbruine oogschaduw, stonden haar prachtig. Ik zal een volgende keer eraan denken om foto’s te maken, zodat ik het kan laten zien aan jullie.

Kijk snel verder voor alle foto’s die ik heb gemaakt van het palet. Swatches krijgen jullie nog tegoed van me. Het product is al gebruikt toen ik de foto’s maakte. Ik ben vergeten foto’s te maken van het lippenpaletje wat er ook in zit (onder de oogschaduw zit een laatje, die je open kunt schuiven, niet aan gedacht om dat te doen toen ik bezig was met allemaal product foto’s -shame on me!-, die volgen dus ook nog, zie foto hiernaast voorlopig). Wél heb ik een foto bijgevoegd met een Eye Look (onderin het bericht) om alvast een impressie te geven. Ik zal nog meer looks gaan maken met het palette, maar voor nu heb ik alleen deze. Zodra ik mijn nieuwe camera heb gekocht, zal ik veel meer Eye & Face Looks en mooie swatches kunnen toevoegen!

Komende weekeinde zal ik gaan shoppen voor een nieuw blits cameraatje =) Nog eventjes geduld en dan zullen jullie vanzelf zien dat de kwaliteit van mijn foto’s stukken beter zal zijn! (voorlopig nog even genoegen nemen met mijn 7 jarige cybershot camera).

Schattig hè, dat hartje op het doosje!

Foto= zonder flits

De kleuren zijn behoorlijk realistisch. Ze zijn wel iets mooier in real life dan op de foto terug te zien is, maar het komt wel heel erg dicht in de buurt.

Bij het maken van deze foto, heb ik een flits gebruikt

Deze foto is gemaakt zonder flits

Deze laatste foto is niet super scherp helaas, maar geeft een goede weergave hoe de kleuren eruit zien. Je kunt ook meteen zien dat ik de beige kleur (linksonder) en die daarboven, de taupe kleur het meeste gebruik. Deze twee kleuren zijn perfect voor een dagelijkse mooie rustige, neutrale ooglook. Goed voor wanneer je naar je werk gaat en een niet te opgemaakte look wilt hebben. Ik geef les aan groep 7 en dan gebruik ik dit soort tinten oogschaduw, omdat ik niet teveel make-up wil dragen die echt duidelijk zichtbaar is.

              

Klik op de foto’s voor grotere weergave.

Let maar niet op de enigzins spinnepoten, de mascara was niet al te best meer, heb ‘m hierna direct weggegooid.

‘Wat vinden jullie van deze kleuren? Hou je ook van nude tinten voor de oogschaduw of hou je meer van zwart, roze, blauw of paars tinten?’

Ik vind het leuk om jullie voorkeuren te weten te komen. Dan zal ik daar meer rekening mee houden met Eye Looks voortaan.

Zie foto’s hieronder (linksonder) voor de NYX palettes en klik hier voor de link naar Boozyshop die ze verkoopt. Prijs € 12,99 (exclusief verzend kosten).

Bron van eerste en laatste foto: www.boozyshop.nl
Alle andere foto’s zijn zelfgemaakt.