Johnbeerens.com Lover in tha house!

In de video vertel ik over de producten die ik vorig weekend mocht ontvangen van de Beauty webshop van John Beerens. Een paar maanden geleden werd ik Johnbeerens.com Lover’, hier schreef ik eerder al een blog over. Nu laat ik jou mee kijken, dmv een filmpje, welke producten ik de komende maanden ga testen. Natuurlijk zullen er ook producten getest worden door ‘Fleur’s Beautytips testpanel‘! Welke vier dames en heren er in mijn testpanel zitten, vertel ik je snel… heel snel. Zodra ik alle informatie heb ontvangen van de dames en heren (korte bio), zal ik hen aan jullie voorstellen. Verwacht hier dus een leuke blogpost over  =)

Naar welke producten ben jij nieuwsgierig uit de video?

Laat het me weten in de reacties, dan houd ik hier rekening mee! Oh en belofte maakt schuld, ik maak zo direct bekend wie de winactie ism Cadeau.nl heeft gewonnen. En morgen neem ik de volgende winactie op video, ik ga namelijk een leuke (zelf) samengestelde goodiebag weggeven aan een van jullie! Het is mijn Kerst cadeau aan jullie, mijn trouwe bezoekers. Natuurlijk zal de winnaar het cadeau pas ná de Kerst ontvangen, maar ik vond het wel zo leuk om dit te verbinden aan de feestdagen. Misschien doen jullie, net als ik, niet aan cadeautjes geven met de Kerst. Dan is dit natuurlijk extra leuk om een kansje op te wagen…

Al benieuwd wat er in die leuke goodiebag zit? In ieder geval een te gek product van het merk Pupa. Ik kreeg tijdens het Beauty Event bij Care Cosmetics – Johnbeerens.com Lovers event – van vorige week vrijdag een gave goodiebag mee naar huis. Hierin zitten erg veel leuke producten waarvan ik er eentje zal toevoegen aan deze feestelijke goodiebag. Wat er nog meer in zal zitten? Haha, ik verklap verder nog niets; alleen dat het mooie & leuke merken zullen zijn (waarvan een paar persoonlijk favorieten). Het zijn zowel budget als luxere merken bij elkaar. Echt een cadeau waarmee ik jullie wil bedanken (of iig de winnares dan) voor alle bezoekjes aan mijn site. En ik doe ook aan een troostprijs. Een kleinigheidje om de pijn te verzachten voor iemand die niet de goodiebag heeft gewonnen.

Verwacht maar meer blog artikelen deze vakantie dan normaal (de 3 per week lukt nog niet iedere week tot nu toe). Daarnaast werk ik stilletjes aan de lancering van Fleursbeautytips.nl. Aangezien ik niet super bekend ben met alles rondom ICT ben een leek op het gebied van bijv. htlm-taal), heb ik hierbij hulp ingeschakeld. De planning is dat ik in januari 2013 dan toch echt mijn eigen domein helemaal up and running zal hebben. Deze blog (gratis wordpress.com site) zal in mijn eigen domein worden geintegreerd waardoor ik gemakkelijk uit de voeten kan met het schrijven van nieuwe artikelen. Lay-out kennis heb ik niet voldoende om dit in mijn eentje voor elkaar te krijgen. Gelukkig ken ik een aantal mensen die mij graag willen helpen hiermee. En onlangs ging een van deze personen in op mijn vraag om hulp, waardoor de klus dan binnenkort geklaard is =D

Enjoy your weekend! xoxo Fleur