Nail Look Catrice Lost in Mud nr 220 (review)

Mijn nagels lakken doe ik niet elke week. Maar dit jaar ga ik het absoluut vaker doen dan de jaren ervoor. Mijn nagellak voorraad is wat gegroeid, dus dan moet ik ook vaker mijn nagels lakken, anders staat het maar te verpieteren in de potjes, toch? De komende tijd zullen er dus vaker Nail Looks / NOTD’s (nail of the day) voorbij komen.

Mijn favoriete merk nagellak tot nu toe is Rimmel Londen. Ik heb twee basecoats, ongeveer zes kleuren en een geweldige topcoat van Rimmel Londen. Ik ben nog geen andere topcoat tegen gekomen die beter is dan deze. Meestal gaat nagellak chippen na een dag of 3. Mijn nagels gaan pas chippen na minimaal 4 dagen en soms kan het wel een dag of 5/6 mooi blijven zitten. Soms werk ik de nagellak eventjes bij voordat ik het eraf haal (aanstippen op de chips), maar dit wordt er vaak niet mooier op, bovendien chipt dat stukje bijgewerkte nagellak heel snel weer (meestal binnen 1 dag).

Voor deze Nail Look heb ik een basecoat gebruikt van Rimmel Londen. De kleur die ik heb opgedaan is van Catrice (Lost In Mud). Ik hou erg van de wat meer rustige kleurtjes. Deze kleur is taupe-achtig (grijs/bruin/paars) en is gemakkelijk te combineren met mijn kleding. Omdat de kleur niet zo opvallend is, kun je ‘m gemakkelijk bij kleuren als zwart, paars, grijs, bruin, blauw, roze en wit dragen. De lak heeft geen glitter, wat ik erg mooi vind. Ik ben geen fan van glitter in nagellak, dus dat soort Nail Looks zul je niet of weinig tegen komen op mijn blog.
Ik heb slechts één kleurlaag opgebracht (dit dekt genoeg) en na deze te laten drogen een topcoat van Rimmel Londen. Na vier dagen begon de nagellak te chippen.

“Vinden jullie het kleurtje ook zo mooi?”