OPPERDEPOP

Velen beautybloggers schrijven erover: de opgemaakte producten. Dat leek mij ook eens leuk om te doen. Vandaar dat er vanaf nu regelmatig een blog zal verschijnen (niet vaker dan 1x per maand) over welke cosmetica ik de laatste tijd zoal heb opgemaakt. Ik denk nog na over een rubriek met een unieke naam om ook producten die niet goed bevielen (en niet op zijn geraakt) te bundelen met dus de opgemaakte. Misschien kunnen jullie mij helpen met een leuke naam? Lees vooral verder om te zien welke cosmetica er doorheen is geraakt in de afgelopen maand augustus…

opgemaakt augustus 2014

REXONA – SWISSCODE PURE – KRUIDVAT – SEPHORA

  1. REXONA / SPRAY DEO: Deze deodorant zat in mijn handtas. Het hielp mij deze zomer mijn oksels fris en droog te houden. Ik deed deze alleen halverwege de dag op als verfris moment op de heetste dagen van dit jaar. In de ochtend gebruik ik namelijk na het douchen altijd een roller of stick van oa. het merk Deoleen, Therme of de stick van CKone.
  2. SWISSCODE PURE / DYNALIFT HYA: Dit serum test ik voor een bedrijf. Het is bijna net zo fijn als z’n zusje van hetzelfde merk die ik vorig jaar testte (klik voor de review: Swisscode Pure Hyaluron). Ik baalde best wel dat deze na anderhalve maand op was. Mijn droogte lijntjes zijn altijd mijn angst voor rimpels. Nou verdwijnen mijn droogtelijntjes als sneeuw voor de zon wanneer ik een goede serum test ;). De review over dit serum komt binnen twee weken online!
  3. KRUIDVAT – REINIGINGSDOEKJES: Deze doekjes vond ik niet echt bijzonder prettig. De geur denk ik of te nat, ik weet het niet precies te benoemen, maar erg lyrisch ben ik er niet over. De doekjes van Etos eigen merk vind ik prettiger en koop ik regelmatig.
  4. SEPHORA – PRIMER: Wat baalde ik ervan dat de Sephora verdween uit de V&D in Nederland! Soms kocht ik mijn favoriete producten van Sephora in tweevoud zodat ik een voorraadje had. Helaas ben ik daar bijna doorheen. Deze primer is nu bijvoorbeeld helemaal op en ik heb er geen backup van. Hele fijne primer, zonder siliconen als ik me niet vergis. Het voelt alsof je een dunne serum over je gezicht smeert. En het zorgde er zeker voor dat mijn gezichtsmake-up echt langer goed bleef zitten. Als ik nog eens bij een Sephora kom, dan gaat deze zeker in mijn shoppingbag 😉

 

opgemaakt augustus 2014

SUNSHOT – RS NATURAL COSMETICA

  1. SUNSHOT – Tan & Beauty drink: Hierin zit (zoals je kan zien op de foto) beta-carotine (wortel) en aloe vera in. Ik dronk deze ‘cocktail’ op de ochtend dat ik een hele dag op Loosdrecht ging vertoeven. Of het heeft geholpen sneller en mooier bruin te worden? Geen idee. Dat durf ik echt niet te zeggen. Het smaakte prima en ik werd die dag zeker wel bruiner. Maar na 1x gebruiken kun je niet een oordeel geven. Negatief ben ik er dus niet over, maar ook nog niet enorm enthousiast…. Je kunt deze sunshot trouwens kopen in de beautywebshop van Johnbeerens.com.
  2. RS NATURAL COSMETICS – Bedouin Beauty: Oil Serum. Een prettig product! Of ik het op nieuw zou kopen? Geen idee, misschien wel als ik het tegen zou komen in de winkel, maar het is niet heel erg makkelijk te verkrijgen. Er is een webshop waar alle RS Natural Cosmetics producten in worden verkocht. Wie weet koop ik het nog eens en ga ik het goed testen voor een review. Voor nu zeg ik: prima cosmetica product om droge plekjes tegen te gaan en droogtelijntjes rondom de ogen (en mond) tegen te gaan. Oh btw het zijn allemaal natuurlijke cosmetische producten.

Dit waren de opgemaakte producten voor de maand augustus. Zal ik begin november weer een artikel schrijven over opgemaakte producten? Moet ik dan ook de prijzen toevoegen van de producten? Vertel mij jouw reactie in een comment onder dit artikel, dan houd ik daar rekening mee 🙂

Fijne zondag, en tot snel weer lieverds! xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest