My first Outfit Of The Day

Vandaag heb ik een OOTD = Outfit of the day. Ik draag op de foto een jurkje van Steps, de Madeleine jurk. Een jurk die op allelei manieren te dragen is. In de winter met een dikke panty of legging met pumps of laarsjes, in de lente met een dunnere panty, in de zomer met blote benen en hakjes of platte schoentjes. De bloemen op de jurk maken de jurk erg vrolijk. Op de foto heb ik de jurk gecombineerd met een blazer met pofmouwtjes (H&M, € 29,95, maar ik had er €20,- voor betaald vanwege de SALE in de winter) en pumps (Dolcis). Verder droeg ik een dikke legging en de accessoires waren oorbellen en een armband. De strik hoort bij de jurk en geeft een speels effect. De jurk droeg ik tijdens de wintersportvakantie in februari en we verbleven in een hotel waar je netjes dient te verschijnen voor het diner.

De jurk is redelijk kort, wat lastig kan zijn met mijn figuur vanwege mijn redelijk stevige bovenbenen. Daardoor zal ik steeds moeten kijken naar de combinatie, hakken, dikke/dunne panty/legging, of het wel kan en of het flatteert. Ik kan er een bolero of vest bij dragen wanneer het wat minder koud is.

“Wat vinden jullie van deze outfit? En de styling?

Tuttig, casual chique, schattig of …. ?”

Laat me weten wat je ervan vindt door een reactie achter te laten onderaan dit bericht (klik op reacties om deze in te kunnen vullen). De komende tijd zullen er meer Outfits of the day komen. Ik denk er steeds vaker aan om ook een foto van mijn outfit te maken wanneer ik foto’s van mijn make-up looks maak. Hopelijk vinden jullie het leuk om zo nu en dan een outfit of the day te zien op mijn site.

Zo niet, laat het me maar weten dmv een reactie 😉 Feedback, tips en tops zijn allemaal welkom!

xoxo Fleur