EENMAAL, ANDERMAAL…. VERKOCHT?

Edit 13:30: Nanette heeft de goodiebag van mij overkocht! Dus helaas voor de meiden/dames die ook interesse hadden, zij was de eerste die heeft gereageerd. Heel veel plezier met de goodiebag Nanette en hopelijk kun je ‘m vrijdag al meenemen =)

Lieve lezers, ik krijg rondom aanstaande donderdag niet één keer, maar liefst 2x de Mega Pink Ribbon goodiebag opgestuurd. Ik heb de goodiebag maar 1x bestelt hoor, maar ze hebben een fout gemaakt. Naast dat er van alles mis ging met alle orders, hebben ze mij dus nu per ongeluk 2 exemplaren opgestuurd. Nadat ik het mailtje las met deze informatie, heb ik meteen gebeld met de klantenservice. Ik ben namelijk niet van plan om de hele dag thuis te zitten om de meneer van de Selektvracht te ontvangen bij de poortdeur van mijn hofje thuis…. Wat namelijk de bedoeling is, een pakket kan ik dus aannemen en ontvangen (het pakket dat ik heb betaald) en de andere kan ik weigeren zodat het retour wordt gestuurd en ik dus niet hoef te betalen voor die 2e goodiebag. Maar nu dacht ik, er zijn zoveel vrouwen die misschien wél heel graag nog de goodiebag willen bestellen maar misschien nét te laat waren of misschien wel op tijd, maar dat het is mis gegaan door hun technische storing.

Op 27 september kwam de aanbieding van de Pink Ribbon Mega Goodiebag namelijk online en kon je ‘m bestellen. Ze hebben echter ieder jaar slechts 1.000 exemplaren die besteld kunnen worden. De producten worden geschonken door de bedrijven en jij betaalt zo’n €50 voor de goodiebag (exclusief verzendkosten). De volledige opbrengst gaat naar de stichting Pink Ribbon. En naar mijn weten is dat bijna 100% aangezien alle producten zijn geschonken en ik hoop maar dat velen mensen hier belangeloos aan mee werken… dat is nog iets wat ik wil uitzoeken. De reden dat ik de goodiebag ieder jaar bestel, is ten eerste omdat ik gek ben op fijne beauty producten maar ik wil vooral graag schenken aan het goede doel. En ik hoop dat ik dat op deze manier doe en dus mijn steentje bijdraag.

Mijn vraag is nu dus aan jullie, wie van jullie wil heel erg graag de Pink Ribbon Goodiebag overkopen?

Als er geen reacties komen, dan zal ik het pakket terug sturen en gaat het over… maar als er ook maar 1 iemand is die de goodiebag graag wilt overkopen, meld je dan. Je kunt mij mailen: fleursbeautytips @ gmail.com maar ja kunt ook een reactie achterlaten en je mailadres invullen in het vakje dat daarvoor bedoelt is. Op deze manier hoop ik iemand toch nog blij te maken. Ik heb geen idee wat Zester/Sanoma met de goodiebag gaan doen wanneer ik ‘m terug stuur. Of daar nog een dame blij gemaakt mee wordt, of dat het helemaal niet meer verkocht wordt…

Het kostte mij €54,95 in totaal per goodiebag. Ik zal de goodiebag moeten opsturen naar jou, waardoor ik opnieuw de verzendkosten moet betalen. Reken dus wel op €54,95 + verzendkosten. Wat er allemaal in de goodiebag zit? Hij is loodzwaar en je kunt op de afbeelding zien (zie onderaan dit artikel) wat er allemaal in zit.

Wil je de hele lijst lezen, kijk dan even naar dit artikel, dan kun je het allemaal rustig nalezen en bekijken of je dit de moeite waard vind. De totale waarde is in ieder geval ruim €200,- begreep ik. Even voor de duidelijkheid. Ik betaal dus gewoon de normale prijs voor de goodiebag aan Zester.nl en jij betaalt ietsjes meer puur doordat ik het weer naar jou moet opsturen. Ik verdien hier dus niets aan hè. Ik weet alleen dat de goodiebag ieder jaar ontzettend gewild is en velen vinden het jammer (en balen) dat ze te laat zijn met bestellen. Het was vorig jaar ook al binnen 1 dag uitverkocht!

Dus wie meldt zich om er eentje over te kopen?

Edit 13:30: Nanette heeft zich dus als eerste gemeld en zij koopt de tweede goodiebag van mij over. Is mijn hele probleem ook meteen opgelost (hoef ik het niet retour te sturen) =)

xoxo Fleur