WHAT’S COOKING?

Vandaag weer tijd voor een nieuw recept. Ik hou van wraps en maak ze dan ook regelmatig in de zomermaanden. Je kunt er eindeloos mee combineren. Zo lust ik ook graag wraps met zalm. Dit keer maakte ik ze klaar met gerookte kip, sla, paprika, kastanje champignons, saus en cashew noten. Lees verder voor het recept en de foto’s.

INGREDIËNTEN

voor 2 personen

  • 4 tortilla wraps
  • gerookte kip
  • een sjarlot
  • 1 rode paprika
  • iets meer dan een half bakje kastanje champignons
  • sla, ik gebruikte botersla
  • 1 tomaat
  • 1 augurk
  • cashewnoten
  • crème fresh
  • yofresh
  • bieslook
  • 1 citroen
  • ketchup
  • mosterd
  • peper en zout
BEREIDING
  • Snij de paprika, kastanje champignons en sjarlot.
  • Doe de sjarlot in een wokpan met wat olie.
  • Als de sjarlot glazig wordt voeg je de champignons toe.
  • Als de champignons bruin zijn, voeg je de paprika toe.
  • Wok dit geheel goed door totdat de paprika goed gaar is.
  • Snij de gerookte kip en augurk in stukjes.
  • De saus: doe drie eetlepels crème fresh in een kom en voeg hier 1 eetlepel yofresh aan toe. Dan een halve theelepel mosterd, een scheutje ketchup en een beetje zout en peper. De bieslook knip je in kleine stukjes en als laatste voeg je het sap van een halve citroen toe. Roer dit allemaal goed door.
  • Warm de tortilla’s per twee op in de magnetron.
  • Smeer de tortilla in met de saus, voeg een beetje sla toe. Hier bovenop doe je de gewokte groente, kip en augurk. Nog een dotje saus en je kunt de tortilla dichtvouwen.
  • Hierna heb je nog voldoende over voor nog 2 tortilla’s.
Eet smakelijk!

Tortilla wraps met gerookte kip 1 Tortilla wraps met gerookte kip 2

Wat is jouw favoriete eten in de zomer?

Tot snel weer! xoxo Fleur