REVIEW TIME

Het is volop zomer en dat betekent lekker bruin worden voor veel mensen. Ook ik zoek de zon regelmatig op. Dan smeer ik me in met een spf 30 of 20. Om het bruinen een handje te helpen kun je een product gebruiken zoals deze Sun Tan extra spray van Biodermal. Het zorgt ervoor dat je sneller bruin wordt. Ik heb het getest en vertel je vandaag of het echt werkt.

BIODERMAL – Sun Tan extra spray

biodermal spray bruining

VERPAKKING

De spray zit in een bruine fles met oranje etiket. Strak en redelijk aantrekkelijk is mijn mening. Met een dopje sluit je de spraykop af.

GEBRUIK

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je jezelf beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Dus lekker smeren met een hoge spf voordat je deze spray gebruikt. Ik spray het product in mijn handpalm en smeer het daarna uit over mijn lijf. Het is een melkachtige substantie. Het trekt snel in en is niet plakkerig. Het voelt ook hydraterend aan. Mijn huid voelt zachter aan na gebruik.

INGREDIËNTEN

Biodermal sun spray 1 Biodermal sun spray 2

Het was moeilijk te fotograferen vanwege de bolling van de verpakking, vandaar dat ik het in twee delen heb vastgelegd. Er zit onder meer glycerine in, wat hydraterend werkt. Het bevat geen parfum, maar wel parabenen. Ik heb niet voldoende kennis van de overige ingrediënten om daar meer over te zeggen.

CONCLUSIE

Dit is een heel fijn product om te gebruiken als je net even wat hulp kunt gebruiken om sneller een mooie bruine kleur te krijgen. Vooral voor mensen die niet snel bruin worden zal het denk ik goed werken. Ik word best snel bruin en heb het dus niet perse nodig. Toch gebruik ik het graag. Tussen twaalf en drie uur ’s middags vermijd ik vaak de zon in de zomer. Daarom smeer ik vaak met dit product om wat rapper bruin te worden. De vraag is natuurlijk of het helpt! Ja, voor mij wel. Het is niet zo dat het wonderen verricht. Verwacht dus niet na 1x gebruik dat je poepie bruin bent, maar ik heb zeker wel gemerkt dat mijn bruine kleur dieper en intenser is geworden. Een aanrader vind ik het dus zeker wel. De prijs is best stevig vind ik maar ik kocht het tijdens een 1+1 actie. Houd de folders dus in de gaten van de drogisten.

Te koop bij de drogist en/of parfumerie. Kost ongeveer €16 voor 200ml inhoud en is na openen 24 maanden te gebruiken is het advies. Ik gebruik het al wel langer omdat ik het zonde vind om na 1 jaar al weg te gooien.

Tot snel weer! xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest