GLAM YOUR HAIR

Als je haar maar goed zit! Zo is het toch? De CHI Keratine lijn bevat een shampoo, conditioner, leave-in conditioner en de Silk Infusion (serum). Ik review vandaag voor jullie al deze producten behalve de normale conditioner. Qua verzorging een volledige lijn waar je erg lang mee vooruit kunt omdat de verpakkingen veel product bevatten waardoor de prijs enorm meevalt voor zo’n luxe product. Lees verder voor foto’s en mijn ervaring en meer informatie…

CHI Keratin kit 1
VERPAKKING

CHI Keratin kit 3CHI Keratin kit 7CHI Keratin kit 4CHI Keratin kit 6CHI Keratin kit 12

Ik vind het uiterlijk heel erg aantrekkelijk. De keuze voor een zilveren fles in combinatie met gouden letters is goed gekozen, het geeft een luxe uitstraling. De shampoo heeft een dop die je induwt waarbij je goed de hoeveelheid shampoo wat je nodig hebt kunt doseren. De leave-in conditioner heeft een spray functie waar gemakkelijk gedoseerd de juiste hoeveelheid uitkomt. De serum heeft net als de shampoo een duwdop. Je hebt maar een heel klein beetje nodig en als je voorzichtig duwt in de fles, komt er gemakkelijk de benodigde hoeveelheid uit.

BELOFTE

CHI Keratin Shampoo reinigt het haar op een milde wijze en biedt een intensieve verzorging. De shampoo bevat keratine wat het haar versterkt. De keratine vult de beschermlaag van het haar aan en beschermt het haar tegen schade. De essentiële ingrediënten als jojoba- en arganolie verzorgen de haarschacht optimaal. CHI Keratin Shampoo zorgt in combinatie met de CHI Keratin Conditioner ervoor dat het haar glad en soepel wordt. De combinatie van unieke ingrediënten geeft het haar een optimale verzorging. De conditie van het haar wordt verbeterd en het haar zal weer gezond aanvoelen. Tenslotte gaat CHI Keratin Shampoo pluis tegen en voorkomt het schade aan het haar. Deze shampoo is vrij van SLS en parabenen.

 • Reinigt het haar zacht
 • Verzorgt het haar optimaal
 • Laat het haar glanzen en stralen
 • Vrij van SLS en parabenen

CHI Leave-in Conditioner is een fijne leave-in conditioner die dankzij de Keratix ervoor zorgt dat het haar weer sterker wordt. De jojoba- en arganolie zorgen voor de prachtige glans en voeding. Deze leave-in conditioner voorkomt gespleten haarpunten en zorgt ervoor dat het haar gemakkelijk door te kammen is.

 • Geschikt voor ieder type haar
 • Vrij van SLS, sulfaten en parabenen
 • Versterkt en voedt het haar
 • Bevat keratine, jojoba- en arganolie.

CHI Keratin Silk Infusion is een weldaad voor droog, beschadigd, pluizig of futloos haar. De leave in treatment helpt het haar te herstellen en blaast het haar nieuw leven in. CHI Keratin Silk Infusion hydrateert het haar en vult het haareigen keratine aan. De unieke samenstelling van ingrediënten verbetert de elasticiteit van het haar en geeft het een gezonde glans. De serum beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf en hitte van stylingtools. Het haar zal gezond aanvoelen en een prachtige glans krijgen.

 • Hydrateert en voedt het haar
 • Beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf en hitte van stylingtools
 • Laat het haar glanzen
 • Vrij van SLS, sulfaten en parabenen”
INGREDIËNTEN

Van de shampoo:

CHI Keratin kit 2

Het bevat dus geen SLS en geen parabenen! Heel fijn 🙂 Wel bevat het parfum, maar ik heb een gevoelige hoofdhuid en had nergens last van gelukkig.

Van de leave-in conditioner:

CHI Keratin kit 9

Van het serum:

CHI Keratin kit 5

GEBRUIK & SWATCHES

CHI Keratin kit 14

Dit is de shampoo.

CHI Keratin kit 10

Hier zie je de leave-in conditioner.

CHI Keratin kit 11

En tot slot de Silk Infusion. Waar je maar héél weinig van nodig hebt per keer. Hier boven op de foto heb je genoeg voor 2x gebruik. En super zuinig product dus. Je kunt met een grote verpakking zoals hierboven (177ml) langer dan 2 jaar mee vooruit. Het is dus slimmer om een kleinere verpakking aan te schaffen.

Van de shampoo heb je niet veel nodig om een lekkere hoeveelheid schuimende substantie te krijgen. Het reinigt gemakkelijk de haren en hoofdhuid en laat je haar glanzen. Het ruikt ontzettend lekker, zo’n typische luxe kappersgeur. Ik hou ervan! De leave-in conditioner vind ik in gebruik het minst fijn. Waardoor precies weet ik niet, maar ik vergeet het ook simpel weg te gebruiken nadat ik gedoucht heb. De wijze waarop ik het gebruik: na het douchen breng ik een hoeveelheid van een kleine amandel aan vooral door de lengte van mijn haar en dan voornamelijk de punten. Ik had verwacht dat ik door dit product te gebruiken niet meer zou vergeten conditioner te gebruiken omdat ik het zo’n gedoe vind onder de douche… maar ik merk gewoon dat ik deze stap vaak oversla. Ik zal de leave-in conditioner weer even prominent neerzetten naast de douche zodat ik ‘m weer vaker ga gebruiken de komende tijd. Je hebt wel echt maar weinig nodig voor effect. Hierna kun je nog een beetje serum aanbrengen in de punten van het haar wanneer het nog nat is of juist wanneer het droog is. Al deze drie producten maken mijn haar heel erg mooi glanzend maar ook heel erg glad wat het van nature al is (ik heb erg steil haar). Wil ik volume, dan zal ik aan de slag moeten gaan met een verstevigende mousse en eventueel een beetje salt spray, droog shampoo óf volume poeder. Wat ik meestal doe is wat mousse aanbrengen op de haaraanzet en wanneer mijn haar droog is, een beetje droog shampoo.

CONCLUSIE

De geur van deze producten is echt zalig! Het blijft ook nog gedurende de dag lekker ruiken. Een groot pluspunt. De shampoo vind ik wel echt heel erg fijn. Mijn hoofdhuid reageert er goed op en mijn haar gaat er mooi van glanzen. Het ziet er heel gezond uit en mijn punten ogen minder droog. De belofte dat het haar beschermt wordt komt het denk ik wel na. Mijn haar ziet er namelijk stukken gezonder uit en minder droog. De leave-in conditioner is prettig en een goed product. En dan mijn favoriet, het serum, Silk Infusion. Echt geweldig spul! Deze kan ik echt heel erg aanraden en eigenlijk de shampoo ook. Kortom, heb je droog en pluizig haar, probeer deze lijn dan zeker eens uit. Tja, ik kan niet anders comcluderen: een aanrader :D.

Deze producten zijn onder meer te koop bij de Beauty webshop www.Johnbeerens.com.

Welke producten gebruik jij allemaal voor je haar routine?

Tot snel weer! xoxo Fleur

Deze blogpost bevat producten die zijn ontvangen van een merk/bedrijf.