POWER TO THE MAX

Ken je dat? Je zit s’ ochtends je mail te checken en op Instagram, Facebook en Twitter te kijken en voordat je het weet is in de middag de batterij van je telefoon alweer zo goed als op. Een powerbank is dan ideaal! Je koppelt je telefoonkabeltje aan de powerbank en hoppa, na een paar minuten al zie je het percentage stijgen van je telefoonbatterij. Ik had er nog geen, totdat ik deze Remax Power Box van de webshop GSMbatterij ging testen. Ik vertel je vandaag hoe de powerbank werkt en of deze fijn is in gebruik. Lees snel verder voor mijn review…

Powerbank 2

De powerbank ‘Remax Power Box’ komt in een plastic verpakking zoals hieronder te zien is:

Powerbank 1

Deze powerbank heeft een vermogen van 5.000 mAh en kost €24,95. Er wordt een kabel bijgeleverd waarmee je de powerbank kunt verbinden met je telefoonoplader om de powerbank op te laden. Je gebruikt je eigen telefoonkabel om je telefoon te verbinden met de powerbank via de usb poort.

Wanneer het lampje op de powerbank rood weergeeft, moet je deze opladen. Bij het opladen wordt dit lampje vervolgens blauw en knippert hij. Als het lampje niet meer knippert, is de powerbank helemaal opgeladen en klaar voor gebruik. Je kunt je telefoon zo’n drie keer volledig opladen met deze powerbank. Het formaat van de powerbank is erg fijn, dun en licht in gewicht en ongeveer net zo groot in lengte als mijn iPhone 5.

Powerbank 3Powerbank 4

Hier zie je goed hoe je de kabels moet verbinden. Als je kijkt naar de powerbank dan zie je links de usb-poort om met je telefoon te verbinden en rechts de oplaadverbinding om de powerbank mee op te laden.

Dat de powerbank wit is, vind ik heel mooi. Staat mooi zo naast het witte uiterlijk van mijn iPhone. De powerbank gebruik ik nu ruim drie weken en ik ben er ontzettend blij mee. Het is zo ontzettend handig voor onderweg! Ik reis vaak met het openbaar vervoer en dan is het wel zo handig om zo’n powerbank bij de hand te hebben voor wanneer mijn telefoon weer eens bijna leeg is. Hiervoor maakte ik mijn telefoon niet zo heel snel leeg. Ik hield er rekening mee dat ik aan het einde van de dag nog voldoende batterij wilde hebben om ermee te kunnen bellen. Maar nu ik de powerbank heb, kan ik los gaan en lekker veel Instagrammen (wat veel energie vreet) en andere social media gebruiken en zelfs vaak het spel Ruzzle spelen. Als je nog geen powerbank hebt, dan raad ik het je zeker aan. Vooral handig als je naar een festival gaat waarbij je overnacht. Voor op vakantie of een weekendje weg is het ook echt een luxe om te hebben. Het neemt weinig ruimte in beslag dus daar hoef je het niet om te laten. Wil je nu vaker je telefoon kunnen opladen dan 3x met zo’n powerbank, dan moet je er een uitkiezen met een hogere mAh. Neem je bijvoorbeeld een met 10.000 mAh, dan kun je wel ruim 6 tot 7x je telefoon ermee opladen.

Nog even op een rijtje: deze Remax Power Box heeft 5.000 mAh en kost €24,95. Wanneer je voor 21:00 bestelt, heb je het de volgende dag al in huis. De verzendkosten zijn slechts €1,95 bij een order als deze powerbank. En verder heb je 6 maanden garantie op het bestelde product.

Heb jij al een powerbank?

Zoja, wat voor een heb jij dan? Kun jij nog zonder? Vertel het me in de comments… Heb je er nog geen, dan hoop ik dat je wat aan mijn review hebt. Hele fijne dag lieverds en tot snel weer! xoxo Fleur

Deze blogpost bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.