TEST PANEL REVIEW TIME

Maaike testte een poos geleden een product van hannah uit de Sun Perfectionlijn. Benieuwd naar haar oordeel? Lees dan snel verder…

HANNAH SUN PERFECTION HIGH QUALITY

Maaike profiel foto“Hannah Sun Perfection is sinds een aantal jaar een vaste lijn van Hannah. Normaal gezien werkt een cosmetica merk vanuit de SPF maar Hannah benadert het ‘van de andere kant’ en kiest om het huidtype als basis te gebruiken. Zo kies je de goede crème aan de hand van je huidtype. Volgens de hannahcoach website worden alle goede kwaliteiten van de zon door de crème gelaten en de slecht kwaliteiten tegengehouden.

De crème is in 3 verschillende varianten verkrijgbaar, namelijk Fade Treatment (SPF 10 – huidtype III-IV), High Quality (SPF 15 – huidtype II-III) en Juvi Protect (SPF 30 –huidtype I-II). Ook is er een lippenbalsem met een SPF van 15.

Ik heb de High Quality getest. Deze is geschikt voor huidtype II-III (lichte tot getinte huid). De SPF die hierbij hoort is 15. Toch adviseer ik mensen met een lichte huid een hogere SPF, dus in dit geval de Juvi Protect. Vooral op zonnige dagen en tropische vakantieoorden. Elke dag insmeren gaat huidveroudering en pigmentvlekken tegen, dus je wilt echt niet verbranden!

Ik vind het belangrijk dat de ingrediënten in de producten die ik gebruik goed zijn. Nu weet ik inmiddels dat niet alle ingrediënten goed kunnen zijn die in je cosmetica zitten, maar een aantal vermijd ik liever echt en dat zijn de chemische filters. Chemische filters trekken in de huid en maken daar de UV-stralen onschadelijk. Daar tegenover staan ook de fysische/minerale filters en deze stoten de UV-stralen af. Deze zijn een stuk beter voor je huid! Voor zover ik kon vinden, maakt Hannah gebruik van fysische/minerale filters (hier vind je de lijst terug met alle ingrediënten).

Gelukkig hebben we de afgelopen dagen een paar prachtige dagen gehad waarop ik de hannah Sun Perfection uitgebreid kon testen. En ik heb er alleen maar goede woorden voor! Wat een heerlijke crème! Zacht, heerlijke geur, trekt snel in en geen witte waas.

Hannah 1Hannah 2 Hannah 3 hannah 4 Hannah 5

Met de verpakking had ik wat problemen. Naar mate er minder crème in de tube zit, is het er lastiger uit te krijgen. Het lijkt alsof er lucht in de tube komt. Het trucje is dan net als bij een tube tandpasta: je moet de zonnecrème richting de kop duwen en dan komt het goed eruit.

Een ander aspect wat voor sommige mensen ook wel belangrijk is: de prijs. Deze zit aan de hoge kant. Maar ik denk dat beknibbelen op zonnebrandcrème geen optie is. Je wilt geen spijt krijgen als je over 30 jaar in de spiegel kijkt en denkt ‘had ik me maar goed ingesmeerd’. In het geval van Hannah Sun Perfection zou ik het geld er zeker aan uitgeven! Het is het dubbel en dwars waard.

Hannah Sun Perfection is te verkrijgen via de webshop van Hannah of een hannah huidcoach en kost 57,- met 75ml inhoud”

Ik heb deze crème ook gebruikt (anderhalf jaar geleden) en had geen problemen met de tube. Bij mij kwam het product er steeds normaal uit. Ook ik ben enthousiast over het product, echt een aanrader. Bedankt Maaike voor de duidelijke review!

Tot snel! xoxo Fleur