Vandaag heb ik een review over een Hema palette. Het is de oogschaduw uit de wet & dry lijn. Het is dus zowel droog als nat te gebruiken. Vorig jaar had ik een duo oog-schaduw gekocht van de Hema, bruin met een highlighter. Deze gebruik ik bijna elke dag, erg fijn om droog te gebruiken en eventueel nat wanneer je ’s avonds een iets opvallendere look wilt maken. Ik gebruik de oogschaduw voornamelijk droog.

Nat heb ik wel een keer gedaan, maar omdat het iets meer moeite kost (je moet water bij de hand hebben) voldoet droog voor mij. En dan nu over tot het review gedeelte: klik op verder lezen om de rest van de review te lezen en alle foto’s te zien (het zijn er veel dit keer!) ….

Deze vier kleuren passen mooi bij elkaar. Twee bruin tinten, een koper kleur en een highlighter. Ideaal dus om verschillende looks mee te maken. Ik hou erg van naturel tinten. Overdag draag ik het liefst rustige kleuren zoals bruin, in allerlei tinten: zeer licht, taupe en donker bruin. Dit combineer ik met een highlight kleur zoals wit/crème en ook beige/roze. Ik vind het belangrijk dat de highlighter niet te shimmery is. De highlighter is ideaal voor het bewegende ooglid, de ooghoeken en natuurlijk op het wenkbrauw bot.

Het palet is prettig in gebruik. De verpakking is simpel maar mooi. De kleurtjes hebben allemaal shimmer, de een meer dan de ander. Door een oogschaduw basis te gebruiken onder de oogschaduw, zorg je voor een diepere kleur en blijft het langer zitten. Wanneer ik dat doe, blijft de oogschaduw de hele dag netjes zitten. In de verpakking zit een applicator. Deze gebruik ik niet, want ik vind met kwasten werken veel prettiger. Laten we eens gaan kijken naar de foto’s!

Hema palette

Zoals je kunt zien op bovenstaande foto heeft de oogschaduw veel pigment. Dat zie ik ook terug op mijn ogen. Erg fijn want vaak is het zo dat de wat goedkopere make-upjes minder pigment geven. Dat is gelukkig niet zo bij dit Hema product. Ik heb niet veel producten van de Hema, maar een aantal producten koop ik daar wel graag en blijf ik ook kopen. Zoals oogpotloden, wenkbrauwgel, oogschaduwbasis (primer) en oogschaduw. Het palette kost €3,95. Ik wil de oogschaduw snel gebruiken voor een ooglook voor de site, want het is absoluut een winner. Ik kan eigenlijk geen minpunten opnoemen over dit product. Als je deze kleuren dus erg mooi vind en ook wel houdt van het extraatje (wet&dry), dan kan ik deze van harte aanbevelen.

Hopelijk vinden jullie de foto’s mooi en nuttig!

Gebruik jij ook Hema producten? Zoja, ben jij dan ook zo tevreden?

xoxo Fleur

PS Het heeft even geduurd eer er weer een nieuwe update kwam. Studie en stage zorgden daarvoor. Gelukkig is de vakantieperiode begonnen en zal ik dus meer tijd hebben eindelijk om meer artikelen te schrijven en online te zetten voor jullie! Ik ben heel erg blij dat mijn vaste lezers geduldig zijn geweest en hopelijk blijven alle lezers langs komen om mijn site te lezen. Er komen de komende maanden meer updates per week dan eerst. Minimaal 5 updates per week =D Dat is een hoop meer dan hiervoor. Hopelijk maakt dat het een beetje goed! Er komt deze week een Preview, waarin je kunt zien welke producten ik allemaal ga reviewen de komende maanden! Ook zal ik werken aan een persoonlijk blogje, want dat heb ik nog maar heel weinig gedaan. Vinden jullie het leuk als ik iets vertel over mezelf en foto’s laat zien van de afgelopen tijd?