TESTPANEL REVIEW TIME
Vandaag de eerste review van testpanellid Cathelijne: “Smeren, smeren, smeren! Inmiddels weten we allemaal dat regelmatig en met de juiste factor, insmeren van onze huid van belang is. Dus als het zonnetje gaat schijnen ben ook ik aan het smeren. Nu heb ik sinds een jaar een tatoeage op mijn arm en dit vraagt net even wat meer verzorging.

JWOWW TATTOO COLOR PROTECTION
Via Fleur van Fleursbeautytips kreeg ik een tube tattoo color protection van JWOWW. Deze makkelijk aan te brengen crème zorgt dat de getatoeëerde huid zacht en sterk blijft. Het vermindert verkleuring van de tatoeage door zonlicht of de zonnebank.
 
Signature JWOWW Lotions LR
JWOWW tattoo color protection bevat een inhoud van 135 ml. Ingrediënten als bijenwas, druivenpit olie en vitamine A en E laten kleuren tot zijn recht komen. Emu olie laat de kleur nog meer stralen. Mineralen, natuurlijke extracten en kamperfoelie olie zorgen ervoor dat de kleuren niet vervagen. De crème is parfumvrij en te gebruiken door alle huidtypes. Let wel op! Deze crème bevat geen UV-filters en is dus niet te gebruiken als zonnebrand. Je kunt de crème bestellen via verschillende websites voor zonnecosmetica. De kosten zijn rond de 35 euro.
JWOWW Tattoo Color Protection (1)
Ikzelf ben geen zonnebank bezoeker. Maar met zonnige dagen, waarop ik veel buiten ben, smeer ik mijn arm in. De lichtroze crème smeert goed uit en wordt vrij snel opgenomen door de huid. Het laat geen plakkend laagje achter waardoor kleding blijft plakken of afgeeft.
CONCLUSIE
Ben je een zonaanbidder en heb je tatoeages. Dan raad ik je zeker aan een verzorging te smeren en JWOWW tattoo color protection is daar een prima keuze voor!”
Edit Fleur (red.): Dit product werd opgestuurd door een PR-bureau. Vorig jaar zomer ontving ik dit product. Onderstaand persbericht is dus van vorig jaar zomer. Fijn dat Cathelijne baat heeft bij dit product.

PERSINFORMATIE

NIEUW! JWOWW Tattoo Colour Protection™ met botanische extracten en Emu-olie

Hoe groot of klein je tattoo ook is, JWOWW’s Tattoo Colour Protection™ houdt je tatoeage net zo mooi en kleurrijk als op de eerste dag dat je deze kreeg! Deze parfumvrije formule bevat het huidbeschermende mineraal zink en botanische extracten zoals kamperfoelie, toverhazelaar framboos, zwarte bes, en rozemarijn. Deze combinatie zorgt ervoor dat de kleuren niet vervagen. De samenstelling bevat tevens natuurlijke Emu-olie, een krachtige huidherstellende moisturizer. De toegevoegde vitaminen A en E, bijenwas en druivenpit olie verzorgen en beschermen de huid intensief en gaan een vroegtijdige huidveroudering tegen. Het ontwerp van de tube is gebaseerd op de tijger-tattoo die Jenni Farley onlangs liet zetten.

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie: De producten van JWOWW (by Australian Gold®) worden in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland. De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland en België. Voor meer informatie is er de website: www.australiangolddirect.com

Verkoopprijzen: JWOWW Tattoo Color Protection™          € 34,95/tube 135 ml.

Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend toe en tot snel weer, xoxo Fleur