Jolly Orange Lipbalm

Een heerlijke lipbalm! Het afgelopen jaar ben ik echt fan geworden van producten van The Body Shop. Ik kijk vaak of ze leuke producten hebben in de sale. Deze lipbalm kwam ik tegen bij de kassa voor maar €2-. Ik twijfelde geen moment en rekende ‘m meteen af met mijn andere aankopen. Benieuwd naar of de lip balm is bevallen?

De lip balm geurt naar sinaasappel en smeert gemakkelijk. Ik draag ‘m vaak in mijn broekzak. Makkelijk bij de hand om vaker op een dag op te smeren. Het is geen balm die de hele dag werkt. Dan moet je toch meer naar een duurdere balm gaan zoeken, zoals de lipbalm van Bobbi Brown of van Clinique. Dat zijn lippenbalms die je ’s ochtends en ’s avonds gebruikt zodat de conditie verbeterd van de lippen.

De balm zit in een blikje wat precies past in mijn broekzak van mijn jeans. Het dekseltje gaat er gemakkelijk af door het ronddraaiend omhoog te trekken. Zoals je kunt zien op de foto’s zit er een shimmer in de balm. Deze geeft een mooie subtiele glans. Een beetje opdoen werkt voldoende voor een paar uur. Doe niet teveel op in één keer, want dan heb je een beetje een witte waas op je lippen. De smaak is prima, niet storend en eigenijk best lekker. In de webshop is de lippenbalm nog te koop. In de gewone winkel heb ik ‘m al een poosje niet zien liggen (deze balms zijn altijd Limited Editions, ieder najaar nieuwe smaken). Hier is de directe link naar de webshop. Er zit lekker veel in, 15ml, daar doe je dus een hele poos mee! In de webshop kost de balm €7,-.

Uit dezelfde lijn heb ik de Cranberry Joy Lipbalm, maar deze heeft direct een witte waas.  De smaak is wel heel lekker, maar bleke lippen is niets voor mij. Mocht je deze toch willen kopen, hier is de link (de Cranberry LE is nu in de Sale). De Cranberry is dus niets voor mij om overdag te gebruiken. De Jolly Orange balm daarentegen vind ik een topper.

Wat is jouw favoriete lipbalm?

xoxo Fleur