TESTPANEL REVIEW TIME

Ja! Eindelijk weer een review online van een testpanellid. Het heeft even geduurd, maar er komen weer vaker reviews online 🙂 Eline schreef voor jullie een review over de LOOkX dip in liquid eyeliner. Lees snel verder om haar ervaring hiermee te lezen…

LOOkX EYELINER

Van alle producten die ik opgestuurd kreeg in mijn eerste testpakketje, was de LOOkX dip in liquid eyeliner wel de gene die ik het liefst uit wilde proberen. Waarom? Omdat de eyeliner er mooi en veelbelovend uitziet, omdat ik fan ben van eyeliner én omdat het het meest ‘exclusieve’ product in mijn pakketje was. Lees: duur.

Wat vind ik duur voor eyeliner? €17,35 vind ik vrij duur. Natuurlijk ben ik een arme student, dus zegt dat misschien meer over mij dan over de eyeliner, maar goed.

Ik had in ieder geval hoge verwachtingen. Toen ik het flesje opendraaide, zag ik dat het uiteinde van de eyeliner vrij ‘stomp’ was (zie foto) en vrij stevig. Hierdoor is – merkte ik al snel –  goed druk uit te oefenen op het ooglid, wat resulteert in een duidelijke, goed stuurbare lijn op je oog. Ik zeg ‘lijn’, want met deze eyeliner is er niet veel sprake van subtiele of bescheiden lijntjes om je wimperrand aan te zetten. Door het stompe, stevige uiteinde is er vrij direct sprake van een duidelijke of dramatische lijn boven het oog.  Op doordeweekse dagen ben ik zelf nogal fan van de wat subtielere lijn, of gewoon alleen maar mascara gebruiken – ik maak mezelf wijs dat ik verder helemaal geen make-up nodig heb (en daar voel ik me meestal best prettig bij).

eyeliner foto3eyeliner foto1

Bron afbeeldingen: www.Beautycloud.nl

Op feestjes of bij bijzondere gelegenheden is het echter juíst leuk om uit te pakken en er lékker theatraal en dramatisch uit te zien. Dan is het natuurlijk óók van levensbelang dat de dramatische look er de hele avond dramatisch en stijlvol uit blijft zien en niet uitzakt, uitsmeert of uitloopt tot het ‘huil’-dramatische. Deze missie heeft de Lookx eyeliner glansrijk volbracht. Verscheidene feestjes en partyavonden heeft hij mijn ogen bijgestaan en is er niets uitgezakt, uitgesmeerd of uitgelopen. Al snel was hij de VIP gast in mijn uitgaanstasje en – zo nodig – zelfs in mijn portemonnee.

Op de feel van de eyeliner, de textuur of de snelheid waarmee hij opgaat/indroogt is overigens niks aan te merken. Zoals ik al verwacht had: gewoon een prima eyeliner van goede kwaliteit.

Zou ik deze eyeliner kopen als hij op is? Nee. Ik heb simpelweg geen €17 uit te geven aan een eyeliner voor feestjes. Eigenlijk ook niet voor een eyeliner voor doordeweeks. Voor de mensen die wél bereid zijn dit uit te geven: prima product. Ik heb nog steeds voorkeur voor het flexibele kwastje van mijn doordeweek-eyeliner; daarmee kun je namelijk óók dramatische lijnen maken. Máár, met de Lookx dip in liquid eyeliner gaat het wel een stuk makkelijker en sneller. Daarom geniet ik nog even – tot hij op is – van mijn exemplaar en kijk ik tevreden terug op het testen van een fijn product.