TESTPANEL REVIEW TIME

Cindy testte voor jullie de Marc Inbane Crackling Sun Mousse SPF 10 in augustus tijdens die mooie zomerse dagen. Een heel bijzondere SPF mousse! Waarom? Dat vertelt Cindy in haar review. Lees dus snel verder…

MARC  INBANE CRACKLING SUN MOUSSE  SPF 10

Cindy profielfoto“Nu het een paar dagen achter elkaar lekker weer is kon ik eindelijk de Marc Inbane Crackling Sun Mouse testen.  De factor is SPF 10, wat ik eigenlijk wat laag vind ondanks dat ik dit met mijn getinte huid wel kan hebben. Zelf zou ik niet zo snel een factor 10 kopen. Dit in verband met de bescherming en huidveroudering.

De fles is mooi strak zonder enig poes pas. Gewoon een witte fles met doorzichtige dop. Het lijkt een beetje op een fles mousse voor je haar. De structuur is echt zo leuk! Het is een mousse die knettert. Je hoort het echt zacht knetteren op je huid. Als je het uitsmeert dan knettert het ook. Er wordt gezegd dat deze zonbescherming beschikt over een technologie die zorgt voor micro explosies waardoor je huid knetterend aanvoelt.

Marc Inbane Sun Mousse

VERPAKKING EN WERKING

Het leuke is dat de mousse koud aanvoelt op je huid. Dit is zo heerlijk verfrissend op je huid.  Zeker als het zo warm is, is dit een aangename verkoeling. En dan de geur.  Echt super lekker! Een heerlijke zachte geur. Ik ken geen andere zonnebrand die zo heerlijk ruikt. De geur blijft ook erg lang op je lichaam aanwezig. Ook een voordeel is dat de mousse totaal niet plakt. Je smeer het uit en geen vettig laagje. Je huid voelt lekker aan.

20130810-130716.jpg  20130810-130704.jpg

CONCLUSIE

Ik had ongeveer drie kwartier in de zon gelegen en was duidelijk verkleurd. Ik vind het echt een heerlijke mousse.  Het is makkelijk in gebruik, heerlijk koel op de huid, plakt niet en ruikt echt super lekker.  Het enige nadeel vind ik de prijs, €19,95 voor 150 ml is wat mij betreft best prijzig.

Je kan de mousse online bestellen via de Marc Inbane webshop of de Beautywebshop Johnbeerens.com.”

Edit Fleur: Om je kleur langer te behouden kun je hierna lekker smeren met een tan extender of intensifier. Cindy testte er eentje van de Kardashian Glow lijn. De review hiervan komt snel online! Als je het leuk vindt om nieuwtjes te ontvangen van Marc Inbane, kun je hun facebook pagina liken.

20130810-130519.jpg

Bedankt Cindy voor weer een fijne review! Ik wens jullie allemaal een hele fijne vrijdag toe en alvast een super weekend natuurlijk. Hopelijk kunnen jullie een beetje genieten van het weer.

Tot snel weer, xoxo Fleur

De foto’s zijn gemaakt door Cindy.

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/merk.