BRUSH YOUR HAIR

Iedere dag borstelen wij vrouwen ons haar. Een fijne borstel is dus wel belangrijk. Ik geef hier weinig geld aan uit. Een budget haarborstel is goed genoeg voor mijn haren. Wel vind ik het belangrijk dat de borstel voldoet aan bepaalde eisen. Ik testte de borstels van het merk Max Pro en daar vertel ik je meer over in deze review.

Een poos geleden kreeg ik de vraag of ik interesse had in het testen van de Max Pro borstels. Dat kwam mij goed uit aangezien de borstel die ik al een tijd in gebruik had toe was aan vervanging. Twee borstels kreeg ik opgestuurd. Een zwarte met een handvat en een witte zonder handvat.

Max BFF Brush 1 Max BFF Brush 2 Max BFF Brush 4 Max BFF Brush 5

Allereerst de BFF Brush small wit:

Deze doet me denken aan de tangle teezer. Daar heb ik veel over gelezen maar zelf geen ervaring mee. Ik dacht van te voren dat een borstel zonder handvat best onhandig zou zijn. Niets bleek minder waar. Deze borstel gebruik ik nu dagelijks en is juist heel erg prettig. De borstel ziet er stylish uit en is makkelijk te hanteren. De gehele borstel is gemaakt van plastic. Zo ook de pinnen waarmee je je haren ontklit. Ik krijg hiermee snel en gemakkelijk mijn haren getemd. Vooral na het wassen, dus als mijn haren nog nat zijn, haalt deze borstel snel de klitten uit mijn haren. Verder is het echt heel makkelijk om de borstel schoon te krijgen. De losse haren gaan er snel uit en er verzameld zich geen stof aan de onderzijde van de pinnen. Dit gebeurd meestal wel bij andere borstels, dus dat vind ik een groot pluspunt van deze, dat is na maanden gebruik nog steeds niet gebeurd. Mijn conclusie: een prettige borstel en de prijs is ook prima in orde.

Je kunt de borstel online bestellen (€11,95): BFF Brush small wit

Dan nog de zwarte borstel, genaamd BFF Brush large zwart:

Qua uiterlijk vind ik ‘m niet zo mooi, maar belangrijker is natuurlijk of ‘ie prettig is in gebruik. En daar kan ik heel kort over zijn: ja! Deze borstel heb ik liggen bij mijn vriend. Hij haalt snel en zonder problemen alle klitten uit mijn haar. Ik heb niet het idee dat er haren afbreken en vind ‘m gewoon fijn werken. Ook bij deze borstel is het heel gemakkelijk ‘m schoon te maken. De losse haren haal ik altijd direct uit de borstel na gebruik. Er verzamelt, ook bij deze borstel, geen stof of andere viezigheden bij de aanzet van de pinnen. De gehele borstel is overigens van hard plastic. Na maanden gebruik is de kwaliteit nog steeds goed en gebruik ik ‘m met plezier. Ik kan deze zeker aanraden.

De borstel is online verkrijgbaar (€13,95): BFF Brush large zwart

Prima betaalbare haarborstels als je het mij vraagt. Ik ben er blij mee 🙂 Tot snel weer, xoxo Fleur

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/merk.