TEST PANEL REVIEW TIME

Cindy testte een poos geleden een lipgloss uit de lijn van Paula’s Choice. Lees snel verder om haar review te lezen…

PAULA’S  CHOICE  PERFECT  SHINE  HYDRATING LIP GLOSS

Cindy profielfoto“Toen ik de Paula’s Choice Perfect Shine Hydrating Lip Gloss voor jullie mocht testen was ik erg enthousiast.  Ik heb veel gelezen over Paula Begoun. Paula Begoun  is de oprichtster van Paula’s Choice huidverzorging en cosmetica. Ze heeft maar liefst 20 bestsellers geschreven over cosmetica en huidverzorging.  Ook is ze te gast geweest in diverse tv programma’s  zoals Oprah en Dr. Oz. In 1995 is ze op verzoek van de vele lezeressen zelf een huidverzorgingslijn gestart genaamd Paula’s  Choice.  Zoals ze zelf op haar website zegt: ‘Ik gebruik alleen ingrediënten waarvan is bewezen dat ze de huid er echt jonger, stralender, en vrij van rimpels en puistjes uit laten zien.’ Op haar site kan je lezen wat de beoordelingscriteria zijn en waar producten aan moeten voldoen.  Heel interessant om dit eens te lezen. Ook vind je op haar site diverse tips voor make-up, haar- en  lichaamsverzorging.

Ik heb voor jullie de kleur Rose Blush getest. Een mooie donker roze kleur. De verpakking bestaat uit een doorzichtig omhulsel met een zwarte schroefdop. De kleur kan je vinden aan de onderkant dmv een sticker. Het is een mooie,strakke verpakking.  De gloss heeft een schuine sponsapplicator wat ik zelf heel erg handig vind. Zo handig dat je zelfs zonder spiegel je lippen kan bijwerken omdat de applicator schuin is dus je hem makkelijk over de vorm van je lippen kan smeren.

De textuur is dun en luchtig en brengt gemakkelijk aan. De gloss plakt niet dus geen plakkende haren meer op je lippen. De gloss is transparant van kleur dus niet erg gepigmenteerd.  De kleur is echter wel heel mooi. Wat ik zelf heel jammer vind is dat er geen geur aan zit. Ik vind het altijd wel lekker als een gloss een lekker geurtje heeft maar dat is natuurlijk erg persoonlijk.

Pe1XBrwq8Z8gUZWeJI-oE7y0_Oqo9hHhLbPV1o47Eg8  rzgOWSw4b4MzvhGsDem1iR6uvZ-TXy7m5ANmIq63SXI

De gloss heeft een hele mooie zijdeachtige glans. Je lippen voelen zacht en goed gehydrateerd.  Het voelt lekker glad aan maar niet plakkerig. Ik vind de glans niet lang houden. Het lijkt wel of de gloss op een gegeven moment in je lippen trekt. Een beetje zoals een crème die door de huid wordt opgenomen. Je lippen voelen heel erg zacht en erg gevoed. Je hebt niet het gevoel dat je het opnieuw op moet doen omdat je lippen droog aanvoelen.

Zelf ben ik wel enthousiast over deze gloss maar wat mij betreft meer als verzorging dan als cosmetica. Ik vind dit wel jammer, want de gloss op zich is heel erg mooi maar het houdt helaas niet zo lang.  In dit geval zou je het natuurlijk ook wat vaker op kunnen brengen.

20130328-210340

Van links naar rechts: Bubble Gum, Rose Blush, Pink Lemonade, Peachy Cream en Strawberry Soda.

De Paula’s Choice Perfect Shine Hydrating Lip Gloss is te bestellen op de Nederlandse website van Paula’s Choice, kost €12,50 (direct naar de Shine Hydrating Lip Gloss), bevat 6ml product en is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Op dit moment is de gloss voor de speciale prijs van €10,63 verkrijgbaar.” Dit weekend gratis verzending voor bestellingen vanaf €50,- (vanaf 14 maart 09:30 tot 16 maart 24:00).

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/merk.
%d bloggers liken dit: