MaaikeTESTPANEL REVIEW TIME

Nailarts zijn nog steeds enorm populair. Op blogs, Instagram, Twitter en Facebook zie ik ze vaak voorbij komen. Het maken van nailart kan ik niet; het ziet er in mijn ogen vaak moeilijk uit en ik heb er te weinig geduld voor. Daarnaast vind ik het in veel gevallen to much en dus niet zo mooi, het past niet bij mij. Deze vorm van nail art die ik je vandaag laat zien, vind ik echter wél erg mooi. Het is de Nail Art Bubbles van Pupa, ook wel bekend als kaviaar nails. Aangezien Maaike groot fan is van nail art, is zij hiermee voor jullie aan de slag gegaan!

Maaike heeft voor jullie een review geschreven over de Nail Art Bubbles van Pupa.

– PUPA NAIL ART BUBBLES –

Ik vind het heerlijk om op zondagavond lekker op Ebay te zoeken naar nieuwe nagelproducten. Regelmatig laat ik dan ook iets nieuws overkomen uit het goedkope verre oosten. Het is voor mij echt een sport om dit zo cheap mogelijk voor elkaar te krijgen. Ik had tijdens mijn speurtocht al eens de ‘bubble nailart’ gezien. Ik was direct enthousiast, maar had het nog niet gekocht. Toen Fleur mij vroeg de Nail Art Mania Bubbles van Pupa te testen, was ik, nailart fanatic, direct enthousiast!

UITERLIJK

Pupa Nail Art Bubbles

De kit bestaat uit een witte glossy nagellak (nr. 626) en een flesje parelmoer balletjes (nr 006). Beide potjes zijn verpakt in een stuk plastic, wat tevens te gebruiken is om de resterende balletjes terug in het potje te gieten. Op de achterkant van de verpakking staat een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

Pupa Nai Art Bubbles

Ik ben gestart met een basecoat, zodat de witte lak niet in mijn nagels trekt. Hierna heb ik een dun laagje witte lak op mijn nagels gedaan. Deze lak heeft, volgens de verpakking ongeveer 5 minuten nodig om te drogen. Ik ben zelf wat ongeduldig wanneer het aan komt op wachten, maar ik heb over de jaren heen wel geleerd dat je dit echt moet doen. Wanneer je dit niet doet, duurt het namelijk veel langer voor de lak lagen droog en uitgehard zijn.

Pupa Nail Art Bubbles

Na deze vijf minuten, lak je je nagels nog een keer met de witte lak. Direct na het lakken, giet je de bubbles over je nagels heen. Doe dit boven het bakje waar de potjes in zitten, want dan kun je het overtollige netjes terug gieten in het potje! Schud het potje wel even goed, want het kan zijn dat de bubbles een beetje aan elkaar geplakt zijn.

Pupa Nail Art Bubbles

Hierna is het wachten geblazen! Pas na 15 minuten is de lak goed droog en zullen de bubbles er niet meer af vallen.

Pupa Nail Art Bubbles

Je kunt een dun laagje topcoat erover aanbrengen om het chippen wat langer tegen te gaan. Alleen verlies je hierbij de glans van de parels en kan het wat kliederig worden. Het is maar net wat jezelf het prettigst vindt.

In het begin is het wat wennen. Je hebt wat op je nagels zitten wat dikker is dan je normale nagel. Bij nagellak heb ik er nooit zo’n last van, maar met de bubbles voelt het een beetje gek in het begin. Ik ben geen fan van de witte lak uit de kit. Hij is erg mooi onder de bubbles, maar zonder de bubbles vind ik hem wat streperig. Daarnaast draag ik ook nooit witte nagellak, want ik vind het er altijd uit zien alsof je met Tipp-Ex in de weer bent geweest. De bubbles zitten stevig op mijn nagel vast. Je moet er wel een beetje voorzichtig mee zijn, want het het blijft wel een beetje teer!

CONCLUSIE

Ik vind de Bubbles een makkelijke en leuke manier om je dagelijkse nagellak op te vrolijken. Ik ben te spreken over de kwaliteit en je kunt het eindeloos varieren met diverse kleuren als basis en andere kleuren Bubbles.

De Nail Art Mania Bubbles van Pupa zijn verkrijgbaar in 6 kleuren en kosten € 12,95 per set. Verkooppunten zijn onder meer de Beautywebshop Johnbeerens.com en DA drogist.