SHINY LIPS

Mocht je mij al lange tijd volgen, dan weet je dat ik dol ben op cosmeticaproducten voor de lippen. Lipglossjes spaar ik al jaren en sinds vorig jaar koop ik vooral lipsticks. Mijn voorkeur gaat dan uit naar romige lipsticks omdat deze mijn lippen niet uitdrogen. Daarnaast houd ik heel erg van een glans op de lippen dus de matte lipsticks laat ik altijd liggen. Vandaag laat ik een van mijn nieuwste aanwinsten zien, de lipshine van Rituals in de kleur Rasberry Red. Kijk snel verder voor de foto’s en de swatch.

Isn’t she pretty? Op deze foto lijkt het net een dekkende lipstick, maar niets is minder waar. Het heet niet voor niets een lipshine. Hij geeft glans en heeft een transparante look. Je zult dus voor wat meer kleur even flink wat op moeten doen. Ga je voor heel subtiel, dan voldoet 1 laagje.

Hier laat ik nog even de lipstick zien met het doosje waarin ‘ie verkocht wordt. Deze kleur, framboosrood, is echt perfect voor elke dag. Ik was opzoek naar een lipstick die snel bij te werken is en niet al te opvallend is. De Rasberry Red is echt heel erg subtiel bij mij en dus precies wat ik zocht. Om deze lipshine bij te werken, heb ik geen spiegel nodig. Zo gemakkelijk gaat dat.

De lipshine is een beetje boter-achtig. Heel zacht net als de kleur. Een maaltijd overleeft ‘ie niet. Maar een enkel drankje wel gelukkig. De ingrediënten zijn echt om vrolijk van te worden:

OCTYLDODECANOL, POLYBUTENE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, DIPENTAERYTHRITYL HEXAHYDROXYSTEARATE / HEXASTEARATE / HEXAROSINATE, POLYETHYLENE, DIISOSTEARYL MALATE, GLYCERYL BEHENATE / EICOSADIOATE, MICROCRYSTALLINE WAX, HDI / TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, VP / HEXADECENE COPOLYMER, SILICA, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, TIN OXIDE, CITRIC ACID, SAPPHIRE POWDER, RUBY POWDER, AQUAMARINE POWDER, FLAVOR. MAY CONTAIN (+/-): CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 15850 (RED 6), CI 15985 (YELLOW 6 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45380 (RED 22 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), MICA.

Zoals je al snel kunt zien uit bovenstaande lijst, zitten er heel veel natuurlijke ingrediënten in. Castor olie en wax zorgen dus onder andere voor die boterachtige substantie.

Op deze foto met swatch kun je wel zien dat de kleur niet echt dekkend is. Ik heb hier drie laagjes op en naast elkaar gezet zodat het beter zichtbaar zou zijn. Een mooie roze kleur met een vleugje rood voor elke dag en elke gelegenheid.

De lipshine droogt mijn lippen niet uit en verzorgd ze zelfs. Ik heb echt een hekel aan lipsticks die zorgen voor velletjes naderhand. Hierdoor pak ik ze nooit meer en daarom koop ik dat type lipstick nooit meer. Ben je dus net als ik fan van romige lipsticks die een verzorgende werking hebben? Dan zit je met de lipshines van Rituals helemaal goed =). De kosten 15,50 per stuk en ze hebben in totaal 6 kleuren. Ik heb zelfs nog 2 andere kleurtjes, de Candy Pink en de Soft Red. Waarbij de laatste echt mijn favoriet is om tijdens het werkdagen te dragen in de winkel.

Wat is jouw favoriete lipstick?

Of ben je niet zo van de lipsticks? Wat draag je dan liever? Laten we elkaar tips geven in de reacties!

Ben je trouwens nog opzoek naar een fijne shampoo en conditioner die meteen je haren beschermt tegen de zon? Dan kan ik de Karma haarproducten zeker aanraden, ik neem ze in ieder geval mee op vakantie. Zondagochtend heel vroeg (half 6) vlieg ik met Cathelijne naar het Griekse eiland Karpathos om hopelijk van mooi weer te genieten.

Ik probeer wat updates te geven op social media. Mijn spiegelreflex blijft thuis maaaar ik neem wel mijn canon power shot G7X mee! Dus ik kan hopelijk mooie plaatjes schieten voor Instagram (allereerst voor onszelf natuurlijk duh). Moet nog wel even uitzoeken hoe de Wifi-functie werkt zodat ik ook tijdens onze vakantie al iets online kan zetten. Voor vandaag op het programma: koffer pakken en alle andere laatste voorbereidingen. Morgen werk ik namelijk de hele dag to 18u en kom ik niet meer thuis… Ik loop gelukkig aardig op scherma nog haha.

Fijne dag en tot snel weer, xoxo Fleur

PS Volg je mij al op social media? ~~> Instagram / Twitter / Facebook / Pinterest / Bloglovin’

%d bloggers liken dit: