GLOSSY HAIR

Met de Dark Oil van Sebastian kun je je lokken temmen. Een haarserum waardoor je haren ontpluizen, zachter worden en ze gaan glanzen. De verpakking ziet er in ieder geval al heel erg mooi uit! Ik heb het een paar maanden getest nu en ga je vertellen of deze beloftes voor mij zijn uitgekomen…

Als je deze review leest op je mobiel, draai je scherm dan naar horizontaal zodat je alle foto’s goed kunt bekijken.

VERPAKKING

Het serum zit in een glazen flesje met een pomp systeem. Het ziet er aantrekkelijk uit! Donker met gouden details. Misstaat zeker niet tussen je andere cosmetica producten.

Dankzij het pompje, heb je in 1x de juiste hoeveelheid voor je lokken. Echt super handig. Mijn haar is erg lang en toch heb ik genoeg aan slechts 1 pompje.

BELOFTE

De Sebastian Dark Oil gebruikt de kracht van diffuse technologie. De lichtgewicht styling olie vult het haar van binnenuit en biedt direct volume en body om het toepassen van stylingproducten te vergemakkelijken. De Dark Oil is verrijkt met essentiële oliën van sandelhout, cederhout en arganolie. Beschermt het haar bovendien tegen UV-schade.

Benieuwd of dit voor mij ook zo uitpakte? Eerst vertel ik nog wat meer en in mijn conclusie lees je mijn eindoordeel…

INGREDIËNTEN

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Isododecane, Parfum/Fragrance, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Argania Spinosa Kernel Oil, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Limonene, Citronellol, Linalool, Eugenol, Geraniol.

Dit product bevat natuurlijke producten maar ook parfum. Of de parfum synthetisch of natuurlijk is, kan ik niet terug vinden wanneer ik dit opzoek. De geur is in ieder geval erg lekker. Best wel goed aanwezig en ik ruik vooral de houtgeuren terug. Het is niet zo danig sterk dat ik na het aanbrengen de geur steeds ruik trouwens hoor.

GEBRUIK

De Dark Oil bevat kostbare natuurlijke oliën zoals sandelhout en arganolie waardoor de olie je haarschubben sluit en je haar voorziet van een heerlijke geur. Breng een of twee pompjes op handdoekdroog haar aan en focus op de lengtes en de punten van het haar. Style vervolgens naar wens. Breng de olie aan op droog haar wanneer je last hebt van pluishaar of op zoek bent naar wat extra glans.

Hier zie je de hoeveelheid van 1 pompje. Het serum is doorzichtig en je wrijft het eerst tussen je handen en knijpt het daarna in de lengtes van je haar. Ik start met wrijven vanaf halverwege mijn lengte (onder mijn oren) en knijp het daarna goed in de puntjes.

Het serum breng ik aan op handdoekdroog haar en laat ik vervolgens opdrogen aan de lucht. Aan föhnen doe ik niet, tenzij het vriest haha. Wat de werking is bij het gebruik van stylingproducten zoals een föhn, krul- of stijltang weet ik niet. Wat ik me kan voorstellen is dat er dan nog meer glans zal komen en wellicht iets meer volume. Alleen dat heb ik dus niet getest, omdat ik alleen voor speciale gelegenheden mijn haar style met dat soort apparaten.

CONSLUSIE

Mijn haar voelt absoluut zachter aan na gebruik van dit fijne serum. De geur is prettig en het voelt fijn aan bij het inbrengen. Glans zie ik zeker wel terug in mijn haren. Meer volume door het serum niet, maar wellicht zou dit wel komen bij föhnen. Al bij al vind ik dit een aanwinst voor mijn haren. Vooral wanneer ik tussen wasbeurten door even pluizig haar heb, dan is de pluis snel weg nadat ik wat serum heb aangebracht. Zo draag ik meestal een vlecht op mijn werk. Hiermee slaap ik dan soms ook. En wanneer ik de volgende dag vrij ben, wil het nog best wel pluizig zijn daardoor. Super fijn dat dit serum daarbij zo goed helpt!

Dark Oil van Sebastian bevat 30ml voor €10,95 of 95ml voor €20,95 te koop bij onder meer Salontopper.

Zoek je nog een fijne producten waar je haren meer volume van zal krijgen? Lees dan vooral mijn review over de Sebastian Volupt shampoo en conditioner nog even.

Wat gebruik jij om je haar extra te verzorgen?

Tot snel weer!

Dit product heb ik gekregen van een merk/bedrijf.