Stylecase januari 2013 WHAT’S INSIDE THE BOX?

Vorige maand kondigde ik het al aan, Nederland heeft er weer een cosmetica box bij: de Stylecase. De box werd in januari door RTL 4 gelanceerd als een box vol luxe producten die de sterren graag gebruiken. Ik was meteen enthousiast, maar vooral erg nieuwsgierig. Aangezien ik de Glossybox bijna een jaar heb ontvangen en de Beautybox sinds het voorjaar, ben ik al aardig verwend. Met foto’s zal ik jullie laten zien wat er in de januari editie zit van de Stylecase. Het zijn maar liefst 7 producten!

De doos ziet er roze uit met een subtiel wit patroon. Ik vind de gouden letters in combinatie met de zachte kleur roze en het vrolijke patroon heel vrouwelijk & sierlijk overkomen.

Bij het openen van de box ruik ik meteen een lekkere geur! Het zeepje van Gamila Secret, maar ook een parfum! Dit blijkt de nieuwe geur te zijn van Chloé. Bovenop ligt een boekje waar alle gegevens in terug te vinden zijn over de producten. Het is een soort mini magazine met allemaal informatie over de favoriete producten van RTL4 presentatrice Beertje van Beers. Leuk om te lezen wat zij graag allemaal gebruikt voor haar dagelijkse beauty ritueel.

Stylecase jan 2013

Stylecase januari 2013

Stylecase januari 2013

Ik begin bovenaan de lijst en zal aan de hand van de foto’s hierna nog meer toelichting geven – geur en feeling van het product en bij een heel aantal producten ook de werking.

  1. The Body Shop – Sheaboter tegen droogte 50 ml €5 – sample
  2. BioSilk – Farouk System BioSilk Silk Therapy 50 ml €14,95 fullsize BioSilk Silk Therapy zorgt behalve dat je haar in de winter geen druppel vocht verliest dat je haar herstelt, wordt gevoed en beschermd wordt tegen UV-straling en stylingtools. Het lichtgewicht multifunctionele leave-in-serum met zijde-proteïne, vitaine E en UV-filter mag dan ook niet in je tas ontbreken. Zowel aan te brengen op droog haar als op vochtig haar. Sommige sterren smeren het zelfs op hun armen en benen!
  3. Neoderma – Blue Blood Gel Gel voor een jonge gezichtshuid 15 ml €14,25 – sample
  4. Gamila Secret – Secret Cleansing bar mini – original of lavender heaven Gamilia secret soap voor het hele lichaam. Ook geschikt voor het gezicht. 30 gram €9,95 – sample
  5. Make-up Studio – Natural liner eye nr 01 (black) Ogen hebben een streepje voor. €9,90 – fullsize
  6. Sally Hansen – Golden Conduct Heavy metal nailart. Nail coler 901. 9,17 ml €11,99 – fullsize
  7. Burt’s Bees – Replenishing lip balm met pomegranate oil. €5,95 – fullsize

Extra: een kleine sample van Gamila Secret (handcrème) en een cadeaubon twv €20 voor Injectable Klinieken (geldig t/m 31 mei 2013).

Stylecase januari 2013 3

Stylecase januari 2013

Beertje vind ik een mooie sprankelende vrouw, leuk om meer te lezen over haar favoriete producten. Een aantal hiervan zitten dus in deze box.

Stylecase januari 2013

Mooie productfoto’s en duidelijke opsomming met exact de informatie over de inhoud en prijzen. Ik ben gewend van de andere boxen dat de inhouden worden weergegeven van fullsize producten en dit geldt ook voor de prijzen. Hier zetten ze juist de inhoud van de producten zoals je ze krijgt. Sample of fullsize, je ziet dus direct hoeveel je krijgt en hoeveel dit waard is. Liever zou ik er nog bij zien wat de prijzen zijn van een fullsize wanneer er een sample versie van in de box zit. Dan weet je direct of je het zou willen aanschaffen wanneer het product je enorm bevalt.

Stylecase januari 2013

Ik ben echt een groot fan van deze body butters van The Body Shop. Heerlijk vooral voor de wintermaanden! Dit is er eentje die ik nog niet kende, met het ingrediënt hazelnoot.

Stylecase januari 2013

Stylecase januari 2013

Stylecase januari 2013

De geur kan ik het beste omschrijven als warm met een vleugje frisheid. Niet heel houtig ondanks de hazelnoot geur, maar echt subtiel en warm. De substantie is lekker dik en romig. Ideaal voor de plekken die extra droog zijn in de winter, ellebogen en scheenbenen. Maar ik pak mijn handen ook zeker mee voor het slapen gaan. Ik smeer hiermee in de ochtend na het douchen of in de avond voordat ik ga slapen. Ik wissel af met mijn ultieme favoriet Sunrise bodybutter van de Rituals. Deze is eigenlijk net zo fijn want het trekt wel goed in en plakt niet zo. In de zomer zal ik bodybutters niet zo snel gebruiken, maar voor nu is het een heel handig product.

Stylecase januari 2013

De BioSilk, een serum voor het haar, maar kan ook gebruikt worden voor droge benen bijvoorbeeld. Dit schijnen de Hollywood strerren graag te doen. Het product bevat zijde, ruikt heel subtiel, een zachte geur die prettig is voor het haar. Het overheerst zeker niet waardoor het niet botst met je eau de toilet. Ik vind het een fijne serum. Niet heel uitgesproken fijner dan andere serums, maar wel een aanrader. Je gebruikt dit bijvoorbeeld na het haren wassen om gemakkelijker te kammen, glans te brengen in de punten én voor het beschermen van je haren wanneer je gaat föhnen of een andere warme styling toepast zoals een stijltang. Ik heb al een flacon hiervan in huis door een andere box editie van een ander merk (BB of GB). Deze ga ik dus weggeven aan iemand die het goed kan gebruiken.

Stylecase januari 2013

Stylecase januari 2013

Neoderma ken ik al wel. In een editie van de Beautybox zat een zonnefilter en ik heb thuis een selftannende bodylotion hiervan liggen. Dit product kende ik nog niet. Het is bedoeld om over het gezicht te smeren voor extra verzorging. Een boost voor de huid. Deze gaat daarom zeker getest worden! Ik heb slechts een paar keer gesmeerd nu en kan nog niets zeggen over het resultaat, daarvoor moet ik langer smeren. Het voelt wel prettig. De geur is een tikkeltje muffig (lastig te omschrijven), maar verdwijnt wel snel gelukkig. Ben benieuwd of het mijn huid goed zal doen.

Stylecase januari 2013

Stylecase januari 2013

Stylecase januari 2013

Het merk ken ik van horen zeggen. Heb er al het een en ander over gelezen maar nog nooitStylecase januari 2013 gekocht. Nu kan het fijn gaan testen en zelf ondervinden of het prettig is en zo goed als de beloftes je doen geloven. Een 100% natuurlijk product, een zeep voor het gezicht & lichaam. Ik heb er tot nu toe alleen nog maar mijn handen mee gewassen en dat beviel mij prima. De komende tijd zal ik ook eens mijn gezicht ermee wassen om te zien of mijn huidtype er tegen kan (vocht & vetarm).

Zoals je kunt lezen hiernaast bevat de zeep olijfolie, fruitolie, water, nog meer olie soorten zoals kokosolie (dit voedt haar en huid optimaal is mij vertelt) en amandel olie is goed voor glans…. kortom heel veel voedende producten waar je huid veel aan heeft. Het schuimt amper tot niet, waardoor je al snel merkt en voelt dat je huid er niet van uitdroogt. Veilig denk ik daarom voor mijn droge gezichtshuid.

Stylecase januari 2013

Een kohlpotlood van Make-up Studio, zwart… Tja, ik gebruik eigenlijk altijd de oogpotloden van de Etos. De waterproof, want deze zijn lekker zacht en ideaal voor een lijntje die ik vaak zachter maak met een kwast (smudgen). Bruine oogpotloden gebruik ik vaker dan zwart. Dit product zal ik niet testen, aangezien ik er genoeg van heb liggen in huis. Ik weet dat Make-up Studio een goed merk is, het is niet voor niets een merk dat veel wordt gekocht door make-up artiesten. Daar staan ze bekend om. Dit oogpotlood zal ik weggeven aan iemand die meer met zwarte oogmake-up werkt.

Stylecase januari 2013

Stylecase januari 2013

Het 6e product is een nagellak van Sally Hansen. Een merk waar ik erg over te spreken ben. Hun topcoat – Insta Dry in een rood flesje – is mijn favoriet, droogt enorm snel en zorgt ervoor dat mijn lak 4 tot soms wel 8 dagen mooi blijft zitten zonder chips. Deze kleur, een bruine shimmer lak, is niet perse een die mij aanspreekt. Ik had niet meteen door dat het een metallic lak was waarmee je patronen kunt maken door de magneet die in de dop zit verwerkt. Ik deed de lak dus op en heb de magneet niet gebruikt. Wie weet vind ik het effect leuk en ga ik daar nog eens mee experimenteren.

Stylecase januari 2013

Stylecase januari 2013

Lastig te lezen aangezien de foto niet geheel scherp is, maar het zijn hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten. Wat zeg ik, 100% natuurlijke haha. Het bevat geen minerale olie – dit dekt de huid af en is eigenlijk alleen handig voor de koude wintermaanden – en alleen maar voedende producten. De aroma die er in zit zorgt voor een prettige smaak. Je doet het tenslotte op je lippen en dan is erg belangrijk vind ik. Het moet zeker niet vies smaken, want dan gebruik ik het nooit meer. Gelukkig smaakt deze lekker, beetje zoet maar vooral fris door de granaatappel. Ik gebruik de lipbalm nu zo’n 2 weken en ben er heel erg tevreden over. Eentje die je niet de hele dag door hoeft te gebruiken maar zo nu en dan omdat de werking langer is dan bijvoorbeeld een van een goedkoper merk zoals Kruidvat eigen merk of Labello.

Stylecase januari 2013

Stylecase januari 2013

Enige minpuntje, er wordt omschreven in het boekje dat deze lipbalm een mooie rode tint achter laat. Zoals je kunt zien op deze swatch foto hierboven is dat zeker niet het geval. Glans geeft het wel en dat is ook fijn natuurlijk. Maar wel een beetje gek dat er een kleur wordt beloofd terwijl dit zeker niet klopt. Op de verpakking wordt deze belofte overigens niet gedaan.

Dat waren alle 7 producten die in de box zaten. Erg veel zeg, wauwie! En dan zitten er nog 2 kleine extra cadeautjes bij:

  • Bon twv €20 die je kunt besteden bij de Injectable Klinieken.
  • Een sample van Gamila Secret.

De bon zal ik denk ik niet gebruiken, eigenlijk weet ik dat wel zeker hihi. Voor mij geen gekke dingen in mijn gezicht. Het is bijna verleidelijk om het wel te doen als je kijkt naar alle foto’s van de sterren, volle gezichten die maar niet ouder lijken te worden. Maar nee, ik ben best tevreden met hoe ik eruit zie en lig er niet wakker van dat je nu gaat zien langzamer hand dat ik geen 20 meer ben =)

Stylecase januari 2013

Mocht je interesse hebben in de cadeaubon twv €20 van Injectable Klinieken, laat met dit dan weten in een reactie. Dan kan ik je hierover mailen en stuur ik het naar je op! Ik ken eigenlijk niemand in mijn directe omgeving die hier gebruik van zal maken. So let me know if you do!

Wat vinden jullie van deze inhoud?

7 Producten waarvan 4 fullsize en de overige 3 mooie luxe samples zijn, is in mijn ogen een goede deal voor de prijs van €14,95 per maand. De Glossybox van februari zal ik nog ontvangen, maar dat abonnement heb ik opgezegd. Naast deze Stylecase heb ik nog een abonnement op de Beautybox, deze zal ik voorlopig nog aanhouden. De Trulyyours heb ik eenmalig besteld, een speciale editie ism Sephora – komt nog een review over – en de By Vicky box heb ik opgestuurd gekregen ter review. Daar heb ik een video unboxing van gemaakt, deze komt nog deze week online. De producten heb ik bijna allemaal kunnen testen en ik wil jullie graag van alle boxen zoveel mogelijk informatie geven zodat jullie zelf een oordeel kunnen vellen. Genoeg keuze, maar wat past het beste bij jou is natuurlijk de vraag. Heb jij een abonnement op een box of denk je er over na? Laat een comment achter, ik ben erg nieuwsgierig =D

xoxo Fleur