Baked-to-Last Bronzer Golden Glow

Afgelopen zomer zag ik deze nieuwe bronzer van The Body Shop. Prachtig! Ik had een make-up afspraak gemaakt bij TBS en ik vroeg haar of ze deze bronzer wilde gebruiken. Dan kon ik meteen zien hoe deze mij zou staan. Ik heb de bronzer daarna ook gekocht, dus ik was er zeker tevreden over! Ik hou erg van bronzers. Vroeger kende ik het niet, toen gebruikte ik af en toe een zelfbruiner. Maar sinds vorig jaar ontdekte ik de bronzers in poeder vorm. En nu gebruik ik het bijna elke dag wel. Erg handig wanneer het zonnetje weinig schijnt in de zomer of om heel subtiel wat minder bleek te ogen in de winter. Je snoet net even dat extra’s geven en een gezonde look creëren.

Baked-to-Last Bronzer no 1 Golden Glow is een baked bronzer met een shimmer. Wanneer de zon schijnt is dit best duidelijk te zien. De verpakking is simpel maar prettig in gebruik, het dekseltje gaat gemakkelijk open. Leuk dat het doorzichtig is, want je ziet daardoor de print in de bronzer. Dan de baked powder… deze ziet er echt prachtig uit! Een baked bronzer met een bewerking erin, zo mooi! Echt een plaatje. Een van de redenen dat ik er verliefd op werd =D

Ik wil niet altijd een glansje of shimmer, dan gebruik ik een van mijn andere bronzers waar geen shimmer in zit. Vooral in de lente en zomer is deze bronzer super. In de herfst en winter is deze meer geschikt voor feestjes. Natuurlijk is dit persoonlijk en zijn meningen hierover verdeeld. Dat heeft natuurlijk ook met smaak en je huidtint te maken. Ik vind het bij mezelf minder geschikt voor overdag in de winter vanwege de shimmer.

En dan nu de swatches!

Het is geen overspray, de shimmer zit dus door de gehele poeder verwerkt.

Wat is het resultaat? Een sun-kissed look met een glow. Ik vind het echt een aanrader. Test het eerst in de winkel om zeker te zijn of de kleur je staat. Ik ben niet bleek van nature en kan daardoor deze tint heel goed hebben. Maar ben je heel bleek, dan kan het zijn dat deze misschien iets te donker is (dan kun je de no2 nemen, die is lichter). Even proberen dus voordat je het aanschaft. Dat geldt natuurlijk voor elk make-up product dat je nieuw aanschaft!

Hoe breng je het op? Niet over het hele gezicht zomaar poederen! Je draait de kwast in de baked powder, tikt deze af (op je andere hand) en dan alleen op de plekken waar bronzer hoort. Ik gebruik een poederkwast kabuki van TBS. Ik heb geleerd van de Bobbi Brown workshop om het zo op te brengen: neerwaarts op het voorhoofd met 2 stroken, op de wangen, neus en kin. Alleen op die plekken omdat je daar bruin wordt wanneer je in de zon hebt gezeten. Voor mij is één keer de kwast bepoederen voldoende.

De bronzer kost €16,- (je krijgt 10% korting wanneer je een spaarkaart hebt van The Body Shop) en er zit 9 gram in. Hij zal dus lang mee gaan. Het is te koop bij The Body Shop, ze liggen nog in de shappen. In twee tinten, de tint Golden Glow van deze review en nog de Warm Glow no 2, deze is  een stuk lichter. Online kan ik het product niet meer terug vinden (misschien komt deze in het voorjaar weer terug?).

Gebruik jij ook bronzer? Welke bronzer vind jij heel erg fijn?

xoxo Fleur