TESTPANEL REVIEW TIME

Testpanellid Cindy heeft voor jullie een luxe dagverzorging getest van het merk Vetia Floris. Een merk dat onlangs een Best of Beauty Award mocht ontvangen. Lees snel verder voor de productfoto’s en haar ervaring met deze crème…

Cindy profielfotoOver het merk Vetia Floris: ‘Het Zwitserse, 95 procent biologische premium huidverzorgingmerk Vetia Floris heeft onlangs de Best of Beauty Award van het Russische Allure Magazine mogen ontvangen. Het merk ontving deze prijs voor de Replenishing Cleanser en de Intensive Eye Cream. Voor een merk dat amper een jaar geleden gelanceerd werd, is dergelijke erkenning uitzonderlijk snel tot stand gekomen.’

Cindy: “Ik heb voor jullie de luxe crème van Vetia Floris mogen testen. Vetia Floris is het eerste luxe organische merk ter wereld en is geïnspireerd op speciale bloemsoorten die je kan vinden in de Zwitserse Alpen.

VERPAKKING

De verpakking is echt heel mooi en luxueus. Waar andere potten vaak van hard plastic zijn, is dit een mooie zwarte glazen pot met goudkleurig deksel. Op de pot zie je een mooie witte lelie.

Vetia Floris 1 Vetia Floris 2

INGREDIËNTEN

De actieve ingrediënten zijn : Ronacare Tiliroside, Rovisome HA, Skinergium Bio en soft focus pigmenten. Olie/Boter:  macadamia olie, Baobabolie, Babassu olie, Rozenbottelolie, Zonnebloemolie, Cacoaboter en Sheaboter. Herkomst water: Sinaasappel Bio.

CLAIMS / BELOFTES

‘Vetia Floris Nourishing Day Cream is een crème die zorgt voor een perfecte hydratatie van de huid door middel van een maximale concentratie aan Rovisome HA. Hiernaast zorgt dit er ook voor dat de huid wordt verstevigd en elastischer wordt voor een opmerkelijke, jeugdige uitstraling. Vetia Floris Nourishing Day beschikt over ingrediënten die duidelijke rimpels minimaliseert doordat deze ingrediënten beschikken over anti-aging werkstoffen met kalmerende eigenschappen.

  • Vermindert rimpels
  • Kalmeert en vermindert roodheden
  • Herstelt de droge en gevoelige huid
  • Perfecte hydratatie

De unieke, zachte textuur van deze dagcrème zorgt voor een onvergetelijk gezond gevoel van uw huid terwijl u het aanbrengt. Hiernaast zorgen fijne oliën voor het verzachten van een gevoelige, broze huid.’

GEBRUIK

Vetia Floris 3

De crème is vrij dik van structuur dus je hebt niet zoveel nodig. Het is zuinig in gebruik.  Zelf vind ik de crème iets te dik. Je moet echt goed smeren om geen witte waas te zien.  Ik kan me voorstellen dat als je een droge huid hebt dit heel erg lekker is, want je voelt dat de crème goed voedt maar voor mijn gecombineerde, licht vette huid vind ik de crème te dik.

De geur vind ik vrij neutraal, niet overheersend. Een zachte, fijne geur. Doordat er diverse oliën en boters in zijn verwerkt, is de crème best vet. Je huid wordt er echt ongelooflijk zacht van en de crème geeft een lichte glans. Je huid ziet er echt gelijk mooier uit, wat stralender.

CONCLUSIE

Ik heb de crème in de zomermaanden getest en mijn mening is dubbel. Het is echt een super lekkere, luxe crème maar ik heb het idee dat deze niet voor alle huidtypen geschikt is. Doordat het zo warm was afgelopen zomer en ik meer zweette dan normaal, had ik het idee dat ik er een beetje uitslag van kreeg op mijn gezicht. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet helemaal kan uitsluiten dat het door deze crème kwam, maar ik kan me zo voorstellen met al die oliën en boters dat er toch een laagje blijft zitten. Dit is natuurlijk ideaal als je huid droog is maar voor mijn huid werkte het volgens mij niet. In de claims wordt dan ook vermeld  dat de crème de gevoelige en droge huid herstelt.

De verzorgende oliën kalmeren een gevoelige en droge huid. Ik ben er op een gegeven moment mee gestopt, maar heb het voornemen nu het kouder is en de verwarming weer aan, om de crème zeker weer te gaan gebruiken omdat ik merk dat het een goede, volle, voedende crème is. In de winter is mijn huid ook wat droger en schraler dus dan komt deze crème zeker van pas.

De crème is niet goedkoop, 50ml kost €133,-. Je kunt de crème onder andere kopen in de webshop van SkinCare Solutions en de Beautywebshop Johnbeerens.com. Er zijn ook nog diverse andere producten van Vetia Floris te koop waaronder een night cream, cleanser, eyecream, masker en nog heel veel meer.”

Meer weten over testpanellid Cindy? Kijk dan op haar profiel pagina.

Bedankt Cindy voor weer een fijne review! Ik ben benieuwd hoe de crème bevalt tijdens de koudere dagen van het jaar. Verwacht dus zeker een update over hoe de crème binnenkort. Fijne zondagavond en tot snel! xoxo Fleur

De foto’s in deze review zijn gemaakt door Fleur

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/merk.

%d bloggers liken dit: