TESTPANEL REVIEW TIME

We hebben een nieuw testpanellid in ons midden! Lianne versterkt het testpanel sinds kort en zal net als de andere vaste testers reviewen. Vandaag kunnen jullie haar eerste review lezen voor Fleur’s Beautytips; het nieuwe scheermes van Wilkonson, Hydro Silk. Kijk en lees verder voor product foto’s en haar ervaring…

LianneIk stel aan jullie voor: Lianne! Zij is 25 jaar en heeft de grime- en kappersopleiding afgerond en heeft al jaren werkervaring in de theater wereld. Een jonge ondernemende vrouw die houdt van reizen. Ze zal zich in juli uitgebreider voorstellen op haar eigen testpanel pagina.

We delen de passie voor beauty. Zij zal mij het een en ander leren over het maken van mooie kapsels en ik kan haar weer het een en ander leren over visagie. Ze zal zich in juli uitgebreider voorstellen op eigen testpanel pagina. Op dit moment test ze een aantal reisproducten uit. Een leuke aanwinst dus voor mijn blog!

Genoeg gepraat… nu verder met de review.

WILKINSON HYDRO SILK

Wilkinson scheermes 1

VERPAKKING

Wilkinson scheermes 4
Wilkinson scheermes 6

Op de verpakking is heel duidelijk te zien dat er een gellaag op de mesjes zit. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk glijdt over de huid tijdens het scheren.

INGREDIËNTEN

Wilkinson scheermes 5

Wilkinson scheermes 3
Een duidelijke uitleg over hoe het gebruikt dient te worden.
Wilkinson scheermesWilkinson scheermes 2

In de verpakking zit een plastic zuignapje waarmee je het scheermes heel handig ophangen tegen de tegels in je douche. De uitstraling van het mesje vind ik mooi en doet mij vermoeden dat we te maken hebben met een product dat kwalitatief goed is. Ik heb alle foto’s gemaakt en was nieuwsgierig naar Liannes ervaring …

Lianne: ‘De scheermesjes die ik heb gebruikt bevat een soort gel-achtig spul waardoor je niet voelt dat je met een mesje over de huid heen gaat. Wanneer het mesje nat wordt komt de gel tot zijn werking en dit geeft een heel zacht scheergevoel. Na ongeveer een maand is de gel wel verdwenen. Deze scheermesjes zijn denk ik een goede uitkomst voor mensen met een gevoelige huid!’

Aangezien ik nooit scheer maar een epileer apparaat gebruik, weet ik niet of dit heel erg lang of juist kort is. Maar volgens mij is dat een goede periode voordat je een nieuwe moet gaan gebruiken. Dit soort scheermesjes zijn even een investering, maar het voordeel is wel dat je eentje hebt waarbij de vormen van het huidoppervlak makkelijk te volgen zijn in vergelijking met wegwerpmesjes. Nadeel is natuurlijk dat je snel mesjes moet bij kopen. En dan komen we meteen weer bij een voordeel van deze mesjes, je hoeft er geen scheerschuim of olie bij te gebruiken.  Hang wel het scheermes op een plek dat er niet steeds water overheen komt (dus buiten de douchestraal), dan blijven de mesjes langer scherp en roestvrij.

Dit Wilkinson scheermes kost ongeveer €6,50 per stuk en is te koop bij de drogist of online. De scheerkoppen met de mesjes kun je hierna los kopen waardoor je niet opnieuw deze verpakking hoeft aan te schaffen. Losse scheermesjes kosten ongeveer  €8 voor 3 stuks.

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/merk.