SHINY LIPS

Dol ben ik op gloss voor op mijn lippen. Ik heb er echt tientallen van in mijn bezit. Meestal in een iets transparante varianten in roze of koraal kleuren. Natuurlijk zijn ze net iets verschillend van elkaar qua tint waardoor ik ze stuk voor stuk mooi vind en graag dagelijks gebruik. Laatst was ik aan het kijken bij de Yves Rocher winkel in Utrecht en viel mijn blik op de Radiant lip crayons. De kleur Corail doux deed ik op mijn lippen en ik werd… verliefd! Sinds een week of drie draag ik ‘m bijna iedere dag. Vandaag laat ik je zien waarom ik ‘m zo mooi vind.

VERPAKKING

Yves Rochez radiant lip crayon 1

Yves Rochez radiant lip crayon 2
Yves Rochez radiant lip crayon 3

De crayon heeft de kleur van de lipbalm, handig gedaan en ziet er meteen leuk uit! Het is een koraal/perzikachtige kleur, leuk voor de zomer. Door middel van een draaisysteem, krijg je het product uit de huls. Je hoeft dus niet te slijpen. Dat vind ik een groot pluspunt aan dit product.

BELOFTE

“Een perfecte glimlach dankzij de glossy lip pen. De hydraterende formule wordt meteen door de lippen opgenomen die door de stralende kleuren meteen de aandacht trekken. Gebruik hem zo vaak u wilt! Voor onweerstaanbaar mooie lippen. De formule bevat geen parabenen. Onder dermatologisch toezicht getest.”

INGREDIËNTEN

Hier kan ik niets over vinden helaas. Het staat niet op de verpakking en ook op de website van Yves Rocher kan ik er niets over terug lezen. Er zullen ongetwijfeld voedende ingrediënten in zitten omdat het als een lipbalm aanvoelt.

GEBRUIK

Yves Rochez radiant lip crayon 4

Yves Rochez radiant lip crayon 5
Yves Rochez radiant lip crayon 6

Na twee keer met de lip crayon over de lippen te gaan, geeft het voldoende ‘dekking’. Het is een zeer transparante kleur waardoor je eigen lipkleur nog wel doorschijnt. De lip crayon bevat shimmers, waardoor je een enorme mooie glans krijgt over je lippen. Deze kleur staat vooral erg mooi wanneer je een beetje bruin bent geworden in de zomer.

Yves Rochez radiant lip crayon 7

Hier zie je mijn lippen zonder iets er op.

Yves Rochez radiant lip crayon 8

En hier met de crayon.

Yves Rochez radiant lip crayon 10

Nu van opzij zonder er iets op.

Yves Rochez radiant lip crayon 9

En hier met de crayon Corail doux.

CONCLUSIE

Een heel erg fijn product! Je moet ‘m wel regelmatig bijwerken gedurende de dag, vooral na een eetmoment. Hij blijft best goed zitten en hoeft niet meteen na een drankje al bijgestift te worden. Maar het is een soort lipbalm waardoor het dus niet uren lang zichtbaar op de lippen blijft. Het voelt heel erg prettig aan op de lippen. Het is wel verstandig om velletjes eerst te verwijderen, want deze worden wel meer zichtbaar na opbrengen. Dat is met de meeste lipproducten het geval. Het is vooral in de zomer een lekkere balm die voedend aanvoelt en een opgemaakt geheel geeft. De prijs vind ik ook erg fijn.

Dit product bevat 2,5 gram aan lip crayon en kost €6,95 en is te koop in de Yves Rocher winkels (Utrecht heeft er twee, eentje op de Steenweg en een in Hoog Catherijne), maar ook online in hun webshop.

Wat draag jij het liefst op je lippen?

Tot snel weer, xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest