SEPHORA MAKE-UP ACTIE !

Vanaf morgen heeft de Sephora weer een mooie actie, 25% korting op álle make-up! Welke merken heeft de Sephora nu eigenlijk allemaal? Nou dat is me wel een hele lijst. Niet elke Sephora is even groot. Zo heeft de Sephora in Rotterdam een groter assortiment van oa. Urban Decay. De Sephora in Hilversum is redelijk klein en dat geldt ook voor de Sephora in de V&D van Utrecht.

Hieronder een greep uit de merken en producten die Sephora verkoopt.

Het palette van Urban Decay (naked palette) is bijna nergens meer te krijgen en helemaal uitverkocht. Ik weet niet of dit product nog terug komt in de winkel. Het wordt in het buitenland nog wel verkocht. Wanneer je bijv. in Londen gaat shoppen, kun je er nog wel eentje scoren. In het vliegtuig van een aantal vliegmaatschappijen verkopen ze het palette ook nog. Mijn buurmeisje waar ik goede vriendinnen mee ben geworden het afgelopen jaar, gaat het Naked Palette voor mij kopen in het vliegtuig. Zij gaat elke maand op en neer naar Londen vanwege haar familie (ze komt er vandaan).

Zo even uit de losse pols een aantal merken die Sephora in hun collectie hebben:

 • Yves Saint Laurent
 • Urban Decay
 • Dior
 • Clinique
 • BareMinerals
 • Too Faced
 • Sephora
 • Lancôme
 • Benefit

Wat niet bij elke Sephora te koop is:

 • Kate von D.
 • Make Up For Ever
 • Yves Saint Laurent
 • NARS

‘Kom jij wel eens bij een Sephora? Ja? Koop je dan ook wel eens wat?’

Ik ben behoorlijk fan van de collectie van Sephora zelf. Afgelopen winter hadden ze weer de actie ‘3 producten voor €10,-‘. Ik heb toen een heel aantal verschillende kleurtjes foundation gekocht om zo mijn visagie voorraad aan te vullen. Tenslotte maak ik zo vaak vriendinnen op, dat ik natuurlijk wel veel verschillende soorten kleuren foundation nodig heb inmiddels. Daarom kocht ik vier verschillende tinten. En ook eentje voor mezelf, eentje die donkerder is dan mijn huidige foundations. Ik merk dat de foundations die ik afgelopen winter gebruikte (Clinique en Clarins) nu te licht zijn. Nu meng ik deze met een beetje van de donkere van de Sephora. En voilá, de juiste tint is gemaakt =D

‘Veel shopplezier mochten jullie langs de Sephora gaan!
En laat me weten wat je hebt gescoort! Vind ik leuk :)’