LOVELY THINGS

Zondag, dus dat betekent (om de week) tijd voor een nieuwe Sharing Sunday. De laatste twee weken heb ik weer een aantal artikelen gelezen en bewaard om met jullie te delen. Daarnaast laat ik een Outfit Of The Day zien, een boek dat ik momenteel lees en een handige app voor bloggers en meer. Lees snel verder voor foto’s, linkjes en de informatie…

MAIKEL LATOUR

Maikel Latour

Op twitter volg ik al een hele poos @MaikelLatour en ik ontdekte zijn nieuwe app (via zijn blog). Op dit moment kun je deze app nog gratis downloaden. Zeker doen als je net als ik graag blogt en ‘m tot een hoger niveau wilt tillen. Gisterochtend las ik een aantal recente blogs. De blogtips die hij geeft zijn echt goed en gemakkelijk toe te passen. Niet alle tips zijn nieuw voor mij omdat ik al 4 jaar blog, maar ik heb er nu al profijt van want ik leerde meteen nieuwe dingen. Social media tips, je niche ontdekken (daarover schrijven waar jij veel vanaf weet), inspiratie tips en ga zo maar door. Deze app zal ik nog vaak openen, lezen en toepassen waar nodig!

INFINE PARFUMPROEVERIJ

Marie-Jose InFine

Laatst zat ik terug te kijken op de facebook pagina van InFine parfums (homepage). Deze zaak is van Marie-Jose en wij kennen elkaar nu al een jaar of twee. Nog niet zo lang geleden verhuisde haar zaak naar een nieuwe lokatie in Haarlem. Graag ga ik snel langs om foto’s te maken en alle nieuwtjes te horen over de ontwikkelingen. Binnenkort dus naar daarheen met mijn camera :). Als je een origineel cadeautje zoekt voor iemand, dan kan ik je InFine zeker aanraden. Voor teamuitjes is het ook een leuk idee. Ik schreef al eerder over het concept van InFine parfums  in deze blogpost.

InFine parfums

MISSLIPGLOSS

Cynthia

Deze week schreef Cynthia een blogpost over haar fotoshoot voor het merk L’Oréal ism Men at Work. Ik zou het zeker even bekijken als ik jou was want ze geeft een te gekke prijs weg: Ik mag 1 L’Oréal make-up pakket weggeven met mijn look t.w.v. €49,95. Ook geef ik een personal denim advice bij Men At Work weg ter waarde van €200.” En de fotoshoot pica’s zijn de moeite waard om even naar te kijken, mooie sprankelende dame is zij!

CURVACIOUS

Curvacious oil pulling

Desiree schreef een artikel over haar ervaring met ‘oil pulling‘. Ik ken het al een klein beetje, maar vind het fijn dat ik er nu een uitgebreide blogpost over heb gelezen. Duidelijk en helder geeft zij uitleg. Leuk om het te lezen van iemand waar ik al jaren artikelen van lees. Het is niet iets wat ik op dit moment ook zou willen doen, want ik wil eerst weer meer gaan sporten en sowieso gezonder leven… maar dan moet ik weer even die knop omzetten. Maandagochtend ga ik weer eens een lange wandeling maken. En als mijn onderrug klachten minder zijn geworden, trek ik weer de hardloopschoenen aan.

MEER ZELF VERTROUWEN

IMG_7600

Afgelopen woensdag werd ik 33 jaar en dat moest natuurlijk wel een beetje gevierd worden. Een van de cadeautjes die ik al kreeg: het boek ‘Zelf vertrouwen’ van Tony Wrighton. Erg fijn geschreven, heel luchtig en direct. Je leert om doelen te bereiken door oefeningen uit te voeren die slechts 60 seconden duren per oefening. Gisteren las ik hoofdstuk 1 uit en ik heb een van de oefeningen direct uitgevoerd. Zodra ik het boek uit heb, zal hier nog een review over schrijven als jullie dat leuk & handig vinden.

OUTFIT OF THE DAY

IMG_7602

Dit artikel schrijf ik op de zaterdagmiddag (gisteren dus). Het weer vandaag vroeg om een luchtig jurkje met een colbertje en slippers. Op instagram liet ik het al zien en voor de niet instagrammers hier ook nog even op mijn blog de foto. OOTD: jurk van Pauline B. (gekocht in Namen), colbert The Lady Sting (2010), riempje V&D (2012) en de slippers van O’Neill (2011). De avond voor mijn verjaardag (voordat de wedstrijd Duitsland-Brazilië begon) ging ik al mijn kleding uitzoeken. Even goed uitgemest volgens de tips uit de Fashionista Bloggers special van afgelopen voorjaar. De ’twijfel stapel’ is nog niet helemaal uitgezocht, maar mijn lades zien er nu keurig uit. Alles is netjes opgevouwen en gesorteerd. Een redelijk grote stapel heb ik om weg te geven (kleding ruil oid) en een deel om te verkopen (wat nog bijna nooit is gedragen of nieuw is). Heb jij al je winterspullen opgeborgen naar zolder of in een lade onder je bed? Doen hoor, het schept zoveel ruimte en orde, super!

WEBPRINT.NL

IMG_7607

Via de blog van Desiree (Curvacious) won ik shoptegoed bij Webprint.nl. Onwijs blij mee natuurlijk! Aangezien mijn laminaat op dit moment van schrijven wordt gelegd (zie foto voor eindresultaat), kan ik nu alles eindelijk inrichten zoals ik wil. Meubels handig neerzetten, lijsten ophangen en de laatste verhuisdozen uitpakken. Geweldig dus om een groot canvasdoek of een paar kleinere op te hangen voor de nog kale plekken aan de muren. Meer hierover volgt nog als het allemaal besteld is en hangt aan de muren 😉

Bedankt voor het lezen! Heb jij nog een leuk artikel gelezen waarover je wilt vertellen? Laat het me weten in een comment/reactie hieronder… Tot snel weer en een fijne zondagavond!

xoxo Fleur