LOVELY READING

Het is zondag, dus tijd voor een nieuwe Sharing Sunday. In deze artikelen deel ik altijd van alles met jullie. Het zijn vooral blogartikelen, youtube video’s maar soms ook nieuwe aankopen. Ik heb weer alles op een rijtje gezet waarvan ik het de moeite waard vind om met je te delen. Lees je weer mee?

ANNEMEREL.COM

Annemerel hardloop verhaal

Bron: Annemerel.com

Annemerel schreef een blog over haar hardloop ervaringen tijdens de Helweek: RUN BABY RUN: Things I learned during my 7-day morning running streak. Zo indrukwekkend hoe sterk zij is. Ik doe het haar niet na kan ik je vertellen. Het is zo stimulerend om haar verhalen te lezen. Doorzettingsvermogen, kracht, lage pijngrens en humor heeft ze. Ik raad je echt aan haar blog te volgen!

ANNESOLVEIG.NL

Anne Solveig
Bron: Annesolveig.nl

Af en toe bezoek ik de blog van Anne, Annesolveig.nl. Ik leerde haar kennen op een event van de V&D en sindsdien lees ik regelmatig haar blogs. Ik las haar blog over 17 redenen waarom het ontzettend leuk is om een blogger te zijn en deze wilde ik graag met jullie delen vandaag. Hele herkenbare punten! Vooral de eerste ken ik wel: ‘Dingen die je vriendinnen niet willen aanhoren zet je gewoon op je blog. Weten je vriendinnen nu wel dat je echt heel graag Orphan Black kijkt? Dan schrijf je er gewoon een artikel over en val je alle volgers ‘lastig’ met je enthousiasme!’ Daarnaast schreef zij onlangs een blog, 5x bezoekers bereiken op je blog die niet zelf bloggen. Handig om te lezen als je net als ik blogt.

BEAUTYLAB.NL

17 beauty bespaar tips van Serena

Bron: Beautylab.nl

Af en toe lees ik de blog van Serena en ik kwam deze fijne bespaar tips tegen: 17 Beauty Bespaar Tips. Wist je trouwens dat Serena een Travel blog is gestart samen met haar zusjes? En ze heeft haar eigen boek onlangs uitgebracht: Serena’s Stijlgids.

MISSLIPGLOSS.NL

mislipgloss
Bron: Misslipgloss.nl

Cynthia schreef gisteren een blog over tips om meer water te drinken. Goed om te lezen! Ik merk dat ik te weinig water drink gedurende de dag. Zo drink ik de laatste tijd aanmaak limonade, maar dat is natuurlijk niet zo heel erg gezond door de suikers. Ik ga deze tips dus zeker toepassen. Het gaat tenslotte mijn wallen dan verminderen en droogte lijntjes 🙂

LEKKER & SIMPEL

box bites

Bron: Lekkerensimpel.com

Via Bloglovin’ kwam ik terecht op deze blog en las ik de blog ‘Win een gezond snackpakket van Boxbites‘. Ik heb me opgegeven omdat ik sinds kort weer meer bezig ben met gezonder leven (zoals je kon lezen in mijn ‘Working on my goals #1‘ blog). Dan kan ik gezonde tussendoortjes natuurlijk goed gebruiken 🙂

FEMMEMAGAZINE

15 juni maandag 1

Bron: Fleursbeautytips.nl

Ik kende het al: bananenpannenkoeken. Vorig weekend maakte ik ze nog en ik vind ze erg lekker. Mocht jij het nog niet kennen, lees dan vooral deze blog en ga ze zelf eens klaarmaken. Een aanrader als je stevig maar wel gezond wilt ontbijten.

LOTTELOVESBEAUTY

Lotte maakte deze video over haar dislikes. Erg leuk om te zien vind ik, omdat je meestal alleen maar hoort over de likes van beauty bloggers. Maar juist af en toe iets lezen of zien over de dislikes vind ik handig. Zo weet ik beter wat ik dan bijvoorbeeld kan overslaan 🙂

NEW IN

6 juni nieuwe sneakers 5 juni slippers

Tot slot laat ik je mijn nieuwe slippers, sneakers en telefoonhoesje zien. Ben er ontzettend blij mee. De kleuren vind ik echt tof. De sneakers lopen ook nog eens heerlijk. De slippers moet ik nog inlopen, maar dat komt vast wel goed.

Telefoonhoesje boek 1

Het telefoonhoesje heb ik nu een week in gebruik. Ik moet nog een beetje wennen nadat ik bijna een jaar een Fab. hoesje gebruikte, maar ik vind ‘m erg mooi en zeker handig. Een review hierover komt heel snel online!

Dat waren ze weer voor deze week. Heb jij nog leuke tips voor mij die ik niet mag missen? Deel ze in de comments! Tot snel weer en een hele fijne zondag! xoxo Fleur