Ja, ja, ik heb weer een nieuwe lipgloss gekocht!

Iets meer dan een week geleden was er het prijzencircus bij de V&D. Sephora had hun spectaculaire actie: 3 sphora producten voor € 10,-. Ik heb enorm veel mooie nieuwe make-upjes gekocht. Super blij ben ik altijd wanneer de Sephora zo’n actie heeft, want dan koop ik producten die ik anders niet zo snel zou kopen, zoals lipgloss. In mijn tas zitten namelijk meestal al gauw zo’n 8 á 10 glossjes…… daarnaast heb ik nog meer glossjes op mijn make-uptafel liggen. Ik gebruik heel veel lipglossjes niet zo vaak, dat zijn de glossjes die op mijn make-uptafel liggen. Kortom, een overdosis aan glossjes, lipsticks en balsems. Echter ben ik altijd weer opzoek naar de perfecte, beste gloss, die ik echt elke dag zou kunnen dragen. Winter, lente, zomer of herfst, het maakt niet uit, ik draag het liefst een gloss die een lichte bijna nudelook geeft. Een bijna transparante gloss dus.

Lees snel verder voor foto’s.

Nu had ik een favoriet, namelijk een glossje van Essence (te koop bij de Kruidvat). Alleen ging deze helaas uit het assortiment. Nu vond ik laatst al een mooie (bijna) vervanging in de gloss van Make Up For ever waar ik onlangs een bericht over schreef. Maar bij het zien van al die bakken met glossjes bij de Sephora, ging het toch weer kriebelen en moest en zou ik weer een nieuwe mooie gloss kopen. Ik heb toen mijn oude gloss van Essence erbij gepakt en steeds een glossje uit de bak gepakt om te kunnen vergelijken. Uiteindelijk vond ik twee glossjes die perfect mijn oude Essence zouden kunnen vervangen de komende maanden. De gloss die ik in deze review laat zien lijkt helemaal niet op mijn oude gloss dacht ik, maar dat is gezichtbedrog. Ik had verwacht dat deze gloss iets bruinig zou overkomen op mijn lippen. Maar hij geeft juist een mooie peachy look. Echt een zomers glansje! De kleur zit dicht bij mijn naakte lippen. Dat is waarschijnlijk de reden dat hij ook zo mooi staat. Ik ben helemaal fan! De gloss zit sinds vandaag in mijn handtas en zal naar verwachting bijna dagelijks door mij gebruikt gaan worden.

Kijk snel verder voor alle foto’s!

De gloss glimt langdurig voor een gloss. Na een drankje en een hapje, zit er nog voldoende gloss op mijn lippen. Ik hoef de gloss pas na ongeveer 3 uur een beetje bij te werken (ik werk snel bij overigens, een ander zal misschien pas na 4 uur ofzo bijwerken).

De kleur is peachy en transparant. Door met je vinger op de tube te duwen, komt er op een hygienische wijze een gemakkelijk te doseren hoeveelheid uit. Er zit een soort kwastje aan de tube, daardoor is de gloss netjes en gemakkelijk op de lippen aan te brengen. Ik gebruik meestal mijn vingers nog even om het iets mooier en preciezer te verspreiden. De warmte van je vingers helpen om de gloss mooi bij de uiteinden (randen en mondhoeken) te laten versmelten met je lippen. Deze gloss is uitermate geschikt om te combineren met een lippenpotlood en een beetje lipstick. De wijze waarop ik dat doe, zal ik via een video nog laten zien (eerst nog die nieuwe camera kopen).

Hij kost ongeveer € 12,- (ik had er slechts € 3,- voor betaald vanwege bovengenoemde actie), te koop bij de Sephora. Deze parfumerie zit in de V&D.

Wanneer ik opzoek ben naar een nieuwe lipstick, gloss of lippotlood, dan zorg ik er altijd voor dat ik goed in het spiegeltje kijk wanneer ik er eentje uitkies. Ik begin met de gloss of lipstick op de plek te houden waar mijn lippen zitten. Als de kleur goed matched met mijn gezicht (en meestal is die kleur erg gelijk aan mijn natuulijk lipkleur of in ieder geval erg dichtbij die kleur) dan test ik het op mijn lippen. Staat het dan nog steeds mooi (van een afstandje bekijken, zodat je kunt zien of hij echt bij je gezicht past), tja, dan is het een kwestie van kopen.

“Vinden jullie het kleurtje ook zo mooi?”

“Hebben jullie nog mooie make-up gescoord bij de Sephora met deze mooie actie?”

Leuk als je je mening geeft bij de reacties! Er komen volgende week meer berichten over de andere lipglossjes die ik ook bij de Sephora heb gekocht =D

xoxo Fleur