SHOPPERDESHOP

De trekpleister zit bij mij om de hoek en ik kom er graag voor de typische drogisterij items. Maar ze verkopen ook een heleboel make-up en andere beautyspullen. Bijna altijd wanneer ik maar een paar simpele dingen nodig heb, kan ik mij niet inhouden en loop ik langs deze schappen. Soms houd ik me in, maar dit keer kocht ik wat meer dan normaal. Kijk je mee wat ik allemaal in mijn mandje stopte?

Trekpleister

  1. Hydrofiele doek. Mijn lievelingskleur: oudroze. Deze gaf ik cadeau aan een lieve vriendin met een baby’tje.
  2. Vier verschillende mascara’s! Ongeveer €3 per stuk. Waarom zoveel stuks?? Ten eerste, ik kon niet goed kiezen en toen bedacht ik me dat ik dan een leuke vergelijkings review kan gaan schrijven. Ik ben altijd heel erg nieuwsgierig of dit soort budget mascara’s kunnen opboxen tegen de duurdere varianten. Tijd om daar eens achter te gaan komen. Vooral de roze huls vond ik te mooi om te laten liggen. De eerste is van Catrice, de andere drie van Essence.
  3. Een nagelolie van Essence €1,99. Aangezien mijn nagels sinds een maand of twee er echt belabberd aan toe zijn (lees bovenlaag bladdert af en ze scheuren regelmatig), wilde ik ze verwennen met een nagelolie. Maar dan wel een budget variant. Hier komt dus snel een review over online, want ik heb ‘m al een aantal keren gebruikt nu.
  4. Haarclips 2x van Zenner €2,50. Ik heb van die kleintjes en die zijn toch wel erg onhandig. Mijn haar gaat toch weer los zitten en wanneer ik ze eruit haal, blijft mijn haar vaak vastzitten in het metaal. Daarom grotere dit keer. Eerst had ik een pony aan de zijkant, maar dat is nu een hele lange lok geworden (al zo’n jaar niet naar de kapper geweest!). Die wil ik tijdens mijn werk goed uit mijn gezicht houden. Zo hoef ik niet steeds mijn gezicht aan te raken. De bruine vind ik heel erg fijn vanwege een anti-slip functie en ze staan rustig. De andere is veel opvallender omdat het rosegoud is. Die heb ik nog niet vaak gedragen maar vind ik ook erg leuk.
  5. Wenkbrauwpen van Essence. Deze heeft drie puntjes waarmee je haartjes kunt nabootsen. Veel reclames gezien over dit soort pennen. Heel erg benieuwd of het fijn werkt.
  6. Een scrunchy!!! WHAT?! Eigenlijk houd ik niet zo van deze dingen, niet toen ik heel jong was en eigenlijk nog steeds niet. Ze zien er vaak zo kinderlijk uit. Maar deze is in de kleur oudroze!! En tja, ik ben nu eenmaal gek op die kleur. Ik weet nog niet zo goed hoe ik ‘m zal dragen (nog niet van gekomen) maar ik denk sowieso om mijn knot heen. Misschien ook wel gewoon met een staart, maar dat moet ik dan wel even goed bekijken in de spiegel voordat ik de deur uitga. Deze kost €2,99 en is ook van Zenner.

Jullie kunnen dus nog reviews verwachten van de mascara’s, wenkbrauwpen en de nagelolie. Eerst ga ik alles nog een poosje goed testen zodat ik beter kan vertellen of de producten mij bevallen.

Tot snel weer, xoxo Fleur

Psst heb je al gezien dat ik een hele leuke winactie online heb gezet voor jullie vanwege het 10 jarige bestaan van mijn blog? ~~> Mega goodiebag winactie.

Volg je mij al op social media? ~~> Instagram / Twitter / Facebook / Pinterest / Bloglovin’