WIN WIN WIN

Fleursbeautytips bestaat alweer 10 jaar deze maand en dat wil ik graag vieren door een mega goodiebag weg te geven! Het zijn zoveel producten, dat het niet op 1 foto paste haha. Een 10 jarig bestaan is natuurlijk niet niets en daarom wilde ik een extra mooie goodiebag samenstellen. Zeker 5 persoonlijke favorieten van Rituals koos ik uit. Verder kun je nog veel meer fijns van oa Yves Rocher verwachten. Lees snel verder om te zien wat ik er allemaal in heb gedaan…

Vorige week zondag 3 mei was precies de datum dat mijn blog z’n 10 jarige bestaan vierde. Samen met jullie maakte ik een feestje in een terugblik blogje. Vandaag is dan echt feest ook voor jullie, want nu ga ik dan eindelijk laten zien wat er allemaal in die beloofde goodiebag zit. Hou je vast, het is best wel veel <3

Allereerst hier een greep uit mijn favorieten van het merk Rituals:

 1. Rituals Happy Buddha bodycream 220ml
  De Happy Buddha is al zo’n 10 jaar mijn favoriete lijn. De bodycream is lekker vol en hydrateerd erg goed. Ruikt naar zoete sinaasappel en cederhout.
 2. Rituals eau de parfum ‘Fleur de l’Himalaya‘ verstuiver travel size 10ml
  Een heerlijke bloemige geur met onder andere pioenroos. Een super handig formaat voor in je handtas. Ik heb ‘m altijd bij me :).
 3. Rituals Namasté gezichtsscrub 75ml
  Een hele milde scrub geschikt voor elk huidtype met een hele fijne korrel. Het is een natuurlijke scrub die je 1 en maximaal 2x per week kunt gebruiken. Ruikt heel lekker door de moringa en holy lotus.
 4. Rituals Namasté gezichtsscrub travel size 20ml
  Handig voor wanneer je een keer gaat reizen!
 5. Rituals zelfbruiner travelsize 30ml
  Deze kun je meerdere dagen achter elkaar gebruiken om zo langzaam een kleur op te bouwen.

En een paar lekkere samples van de Jing footbalm en de cleansing balm van de Namasté lijn.

 1. Garnier micellair reinigingswater arganolie 400ml
  Al jaren gebruik ik dit product heel graag elke avond om mijn gezicht te reinigen.
 2. Yves Rocher donkerbruine mascara 10ml
  Heel mooi wanneer zwarte mascara wat hard kan staan bij je gezicht.
 3. Action peel off Gold masker 5x
 4. Yves Rocher reinigingsdoekjes camille 20 stuks
 5. Yves Rocher dagcrème met anti-aging 50ml
  Deze lijn heb ik eerder gebruikt en vond ik heel erg fijn.

 1. Etos handzeep kokos & amandel 300ml
 2. Rexona douchegel Orchid fresh 250ml
 3. Vandini handzeep sensual 250ml
 4. Herome nagellak om je nagellak direct te laten opleven

En een sample van Bronz’ Express en AHAVA 24K gold masker.

 1. Essence mascara Lash Princes zwart 12ml
 2. Colgate tandpasta
 3. Vandini handcrème 20ml
 4. Essence nagellak nr 13 legally pink
 5. Fashionbyfleur* oorbellen van Versteegh, roségoud met strass steentjes

In totaal maar liefst 19 producten waarvan er vast en zeker een heel aantal jou zal aanspreken. Dat hoop ik in ieder geval. De waarde van de Mega Goodiebag is ruim €130. Wil je nu graag dit mega pakket winnen, dan ga ik je nu vertellen hoe je kans kunt maken.

DEELNEMEN WINACTIE
 • je woont in NL
 • laat in een reactie weten waarom je mijn blog volgt (of dat nu pas net is, of al wat langer maakt niets uit) en mocht je feedback willen geven op mijn blog, heel graag, vertel het in jouw reactie =)
 • deelnemen kan t/m zondag 24 mei 23:59

Mocht je social media hebben, dan zou ik het heel erg waarderen wanneer je deze winactie daar liked & deelt en mij volgt. Dit is zeker niet verplicht lieve mensen. Het is gewoon een aardigheidje naar mij als je dit doet om zo te helpen het bereik van mijn blog te vergroten.

 • Op Instagram bijv. met een story (vliegtuigje onder de foto aanklikken) en tag mij dan daarin. Zo kan ik zien of je dit gedaan hebt. En de foto zelf liken.
 • Op Facebook liken en delen.
 • Op Twitter liken en Retweeten.
 • Je vindt de linkjes onder dit bericht en in de menubalk rechts.

Dit is zeker niet de laatste winactie. Na deze komt er sowieso een hele leuke zomerse goodiebag, waar ik al mee bezig ben om te verzamelen <3

Heel veel succes en tot snel weer! xoxo Fleur

Volg je mij al op social media? ~~> Instagram / Twitter / Facebook / Pinterest / Bloglovin’

De producten uit dit artikel heb ik zelf gekocht, behalve wanneer er een * bij staat.

De winnaar krijgt per mail bericht na sluiting van de winactie.
Ik maak niets openbaar bekend vanwege privacy.