LOVE U DADDY

Nog even en dan is het weer zover, 19 juni kunnen we weer onze vaders gaan verwennen. Vaak hoeven vaders voor vaderdag geen grote cadeaus, maar natuurlijk is het wel zo leuk om hem iets te geven waar hij erg blij van wordt. Ik geef je vandaag allerlei tips voor leuke cadeaus, maar ook doen cadeaus voor als je een beperkt budget hebt. Van alles wat. Lees snel verder om ze allemaal te lezen en succes met iets bedenken en uitzoeken…

Ik begin met de cadeaus voor als je wel iets te besteden hebt:

  • Een canvasdoek of fotoalbum kun je bestellen bij Webprint.nl waar ze goede en een snelle service hebben (is mijn ervaring). Of je kiest voor een foto op aluminium of hout. Ook een foto op doek voor in de tuin behoort tot de opties. Neem gerust even een kijkje voor alle mogelijkheden.

Webprint.nl bestelling 3

  • Je kunt bij Webprint.nl ook heel goed fotocadeaus bestellen (tot 50% korting nu). Dan kun je van alle foto’s die je hebt bestelt bijvoorbeeld een mooie collage maken. Dat is ook nog eens leuk om te maken. Koop je ergens een leuke lijst en klaar ben je. Maar denk bij deze cadeaus aan ook placemats, bierviltjes een foto op een klok en ga zo nog maar even door. Neem maar een kijkje op eerder genoemde ‘fotocadeaus’ voor het hele assortiment.
  • Een horloge dat past bij je vaders smaak. Stoer of juist heel erg klassiek. Online bestellen of bij de juwelier. Je kunt zo groots uitpakken als je zelf wilt. Vanaf €15 kun je al gauw ergens iets leuks vinden.
  • Een geurtje geven kan ook. Hou er vooral rekening mee dat je iets kiest met de geurnoten waar hij van houdt. Kijk en ruik eens bij de parfumerie of drogist bij jou in de buurt. Laat het mooi inpakken. Voor de zekerheid de bon bewaren en een sample vragen en meegeven zodat je het kunt ruilen mocht dat nodig zijn.
  • Een verzorgingspakketje met aftershave en dagcrème of scheerschuim. Stem het pakket af op wat je vader fijn vindt om te gebruiken. Vraag het even na bij je moeder als je niet weet wat hij altijd gebruikt. Bij de drogist kun je kiezen uit budget (Etos, trekpleister, DA of Kruidvat eigen merk) of je gaat voor wat luxer zoals Dove, Garnier of L’Oréal bijvoorbeeld. Laat je adviseren door de dames die er werken, dan komt het vast goed. Mijn vader heeft de dagcrème van Etos momenteel en daar is hij erg tevreden over.

Maashopper 9

  • Geef hem een dagje weg cadeau. Zo kun je rondvaren met de Maashopper (wat ik deed twee jaar geleden met mijn vader) en een high tea bestellen aan boord. Maar er zijn natuurlijk ontelbaar veel ideeën voor een dagje weg te bedenken. Vraag desnoods advies aan je moeder als je niet zo gauw iets passends weet.

Doen cadeaus:

  • Was zijn auto en poets ‘m mooi op. Daar maak je hem vast heel blij mee.
  • Doe andere klusjes in en rondom het huis voor hem zoals de afwas of de hond uitlaten. Bedenk iets waardoor je hem ontlast op deze verwendag.
  • Maak zijn favoriete maaltijd klaar ’s avonds (met zijn favoriete wijn of biertje erbij) en dek de tafel leuk voor het hele gezin.

asperges 1

  • Ook kun je kiezen voor de klassieker: ontbijt op bed. Bak croissants af in de oven, pers verse jus uit en pak er nog meer bij van wat hij lekker vindt. Zet het allemaal op een dienblad en verras hem hiermee. Vergeet niet je wekker te zetten zodat je zeker weten wakker bent voordat hij zijn bed uitkomt ;).

Zo moet het denk ik wel lukken dit jaar om je vader te verrassen met iets leuks. Laat mij weten wat jij gaat doen voor vaderdag. Of misschien heb jij nog een hele fijne tip voor ons… deel ze dan vooral in een reactie onderaan dit artikel.

Heel veel succes!

Tot snel weer, xoxo Fleur.

Deze blogpost betreft een samenwerking.