Valentijn komt er aan, nog maar 5 nachtjes slapen en het is zover! Heb jij al een Valentijnscadeau gevraagd aan jouw liefde? Of wil je wat subtieler zijn, laat dan je pc open staan op de Valentijn pagina van My Jewellery bijvoorbeeld 😉 Om jouw wat inspiratie te geven, heb ik een hele mooie selectie besteld bij My Jewellery met prachtige items. Sieraden maar ook beauty producten. Lees gauw verder om deze pareltjes te bekijken…

Valentijn is natuurlijk best wel een commercieel iets, overgewaaid vanuit Amerika, Hoe leuk is het dan dat je ondanks dat, toch juist nu extra aandacht besteedt aan jouw lief. Je kunt jouw dierbare op deze manier toch extra verrassen en in het zonnetje zetten!

Voor de mannen onder ons: zoek jij een Valentijnscadeau voor haar? Dan haal je zeker een wit voetje wanneer je iets moois uitzoekt bij een van de Nederlandse My Jewellery winkels. De dames zijn dol op deze winkel weet ik. Zo stonden er rijen buiten om binnen te kunnen komen. Ook hoor ik veel positieve verhalen van dames uit mijn directe omgeving. Je kunt dus niet mis schieten met deze keuze! Natuurlijk kun je ook comfortabel vanuit je stoel online in de webshop neuzen en bestellen.

My Jewellery Valentijncadeau

My Jewelley is een gevestigde naam in Nederland en zit in alle grote steden en daarbuiten met fysieke winkels. In Utrecht zijn ze kort geleden verhuisd naar een heel groot pand in de Choorstraat. Je kijkt echt je ogen uit! De dames daar staan klaar om jou te helpen iets moois uit te zoeken voor jou Valentijn. Ben je zelf de dame in kwestie, geef dan een wensen lijstje of die ‘subtiele hint’ die ik net benoemde aan jou lief.

Naast mooie sieraden die echt helemaal van nu zijn, vind je bij My Jewellery ook kleding, accessoires en beauty producten. Mijn bestelling zag er als volgt uit:

 • Plumping lipgloss
 • Steen voor een dagelijkse gezichtsmassage
 • Foundation
 • Grote parel oorbellen
 • Dubbele ketting met munten
 • Roze ketting met parels en hangers
 • Earcuff met slang
 • Schattige parel oorbellen

Van deze items heb ik zelf foto’s gemaakt om alles duidelijk te kunnen laten zien aan jullie. Hier komen dus al mijn Valentijncadeaus voor haar:

Voor mij was het een verrassing dat My Jewellery ook een heel mooi assortiment heeft van beauty producten. Ik koos voor deze mooie producten zodat ik mijzelf helemaal mooi kan maken voor mijn Valentijn date (hopelijk leest mijn vriend mee zodat deze hint een beetje overkomt haha ;)). Met deze mooie sieraden erbij, ben ik zo helemaal op en top verzorgd <3

My Jewellery Valentijncadeau

De mooie roze massage steen is plat, super glad en heeft rondingen speciaal om de contouren van het gezicht te volgen en zo de verzorgende producten beter in te laten strekken. Het is een edelsteen.

De voordelen zijn:

 • De steen helpt om afvalstoffen af te voeren via je lymfesysteem & stimuleert de doorbloeding in je huid. 
 • Het ontspant je huid en stimuleert celvernieuwing voor een prachtige glow

Deze lipgloss is transparant roze en heeft een fijne subtiele plumping effect. Je mond gaat niet prikken maar je voelt een lichte tinteling na aanbrengen. Door iets meer te gebruiken, zie je de kleur wat beter. Ideaal voor een Valentijn date of voor iedere dag. Op de swatches hieronder zie je wat ik bedoel met transparant of iets beter zichtbaar.

My Jewellery Valentijncadeau swatch lipgloss
My Jewellery Valentijncadeau swatch lipgloss

Na alle beauty, komen nu een aantal van de sieraden in close-up:

My Jewellery Valentijncadeau

Deze earcuff vind ik mega stoer! Ik heb slechts 1 paar gaatjes, maar op deze manier kan ik toch mijn oren wat meer versiering geven 😉 hihi. In combinatie met de parel oorbellen die stoerder ogen door de gouden slingers vind ik dit een hele mooie match.

My Jewellery Valentijncadeau

Hier zie je de parel oorbellen die als een ketting rond/onder de oorlel hangen. Heel romantisch ogende oorbelletjes. I like them a lot! Dit paar zou ik zeker dragen voor een dateavond (deze kun je winnen, dit lees je vanzelf verderop in deze blog).

My Jewellery Valentijncadeau

Dan nu mijn meest favoriete item van de hele collectie: de dubbele muntketting. Ze zitten aan elkaar vast, een korte ketting met een klein massief gouden muntje en een langere ketting met grotere munt. Top! Zo’n ketting als deze zocht ik al een poosje <3 Leuk idee om op jouw verlanglijstje te zetten, een echt mooi Valentijnscadeau voor haar 😉

My Jewellery Valentijncadeau

Nu misschien nog wel het leukste gedeelte: ik bestelde 1 paar oorbel dubbel. Het gaat om de romantische pareltjes oorbellen. Deze ga ik verloten onder een van jullie! En nee je hoeft er niet een hele waslijst acties voor te ondergaan 😉

Hoe kun je winnen?

Heel simpel:

 • Je woont in NL en volgt mij op Instagram of Facebook (mocht je geen social media hebben, vertel je vriendinnen over mijn blog bv dan is een reactie voldoende).
 • Laat in een reactie hieronder weten welk sieraad of ander item van My Jewellery, jij als Valentijnscadeau zou willen krijgen.
 • Doe dit voor vrijdag 18 februari 23:59.
 • Zeker niet verplicht, maar wel goed voor een extra gun factor: de winactie delen op social media (vergeet mij niet te taggen in de story bij Instagram).

De winnaar krijgt mail na vrijdag 18 februari zodat ik de oorbellen op de post kan doen.

En? Laat jij je PC scherm open staan op deze pagina voor een ‘stille hint’? 😉 Nog een leuke tip van mij: geef als Valentscadeau extraatje een ontbijt op bed met zelfgemaakte (healthier) pancakes.

Heel veel succes als je mee doet met de winactie en alvast een hele fijne Valentijnsdag toegewenst als je gaat vieren!

PS ik schreef ieder jaar een kaartje naar mijn oma met Valentijn om haar te laten weten dat ik aan haar dacht. Door een dierbaar iemand een persoonlijke kaart of brief te geven kun je ook de liefde vieren natuurlijk <3

De producten uit deze blogpost heb ik gekregen.