TRY YOUR LUCK

Hieperdepiep hoera! Gisteren werd ik 39 jaartjes jong 😉 en dat wil ik natuurlijk graag met jullie samen vieren. Ter gelegenheid van mijn verjaardag heb ik een mooi zomers Rituals pakket samengesteld. In het beauty pakket zitten voornamelijk producten van the Ritual of Karma. De echte Rituals fans, of echt Karma fans, kunnen nu hun hart ophalen. Ik vertel hoe mijn verjaardag was en natuurlijk laat ik alle producten aan jullie zien van de winactie. Lees snel verder om te zien hoe je kans kunt maken…

Als je dit leest op je mobiel, kun je het beste je toestel draaien zodat je alle foto’s in het artikel goed kunt bekijken.

Voor deze foto waren Cathelijne en ik in de binnenstad van Utrecht op een rustig plekje. Eerst de ballonnen opgeblazen en toen gezocht naar de beste hoek om in te fotograferen. Eventjes enthousiast kijken en voila…

Gisteren werd ik dan 39 jaar. Mijn laatste jaartje als dertiger is nu dan toch echt ingegaan. Ouder worden is niet erg, tenminste niet in deze leeftijdsfase. Ik merk namelijk dat wijsheid echt met de leeftijd komt. Vroeger kon ik ontzettend zenuwachtig worden voor nieuwe dingen of voor bijvoorbeeld een presentatie. Tegenwoordig gaat me dat steeds beter af.

Daarnaast heb ik geen last meer van FOMO. Al een paar jaar drink ik bijna geen alcohol meer en ik ben niet zo vaak meer in de avond in de stad te vinden. Wel geniet ik nog steeds gewoon erg natuurlijk. Maar dan op een andere manier. Zo heb ik ontdekt dat een 0,0% witbiertje echt net zo lekker is als eentje met alcohol. Heerlijk, zo heb ik al 4 jaar geen last meer van katers en sta ik bijna altijd fris en fruitig op! (nu klink ik alsof ik alcohollist was, haha, het viel mee hoor).

Wel mis ik het dansen op muziek, dus zodra het weer kan allemaal, zal ik het zeker weer eens af en toe opzoeken. Even lekker losgaan op hitjes en even alles vergeten.

Dit jaar heb ik wel nagedacht over mijn doelen voor dit nieuwe levensjaar. Zo had ik eergisteren een eerste echte visagieklus sinds ik mijn diploma heb. Dat ging erg goed en smaakt naar meer. Sinds het voorjaar stelde ik visagie klussen aannemen uit, vanwege angst (om te falen). Maar gelukkig ben ik hier overheen gestapt.

Mijn doelen zijn onder meer:

 • een nieuwe website met een mooi portfolio
 • actief nieuwe visagie klussen naar me toe halen
 • een nieuwe huisstijl op mijn site
 • alle technische zaken op mijn site laten kloppen (dus ook op mobiel moet alles goed leesbaar zijn)
 • basis cursus fotografie gaan volgen

Dat zijn ze voor nu wel even. Genoeg om mee aan de slag te gaan. Gelukkig zal mijn zus mij gaan helpen met alle technische zaken van mijn site en ook met de huisstijl. Daar heb ik echt mazzel mee, met zo’n knappe en lieve zus!

Wat ik dit jaar voor mijn verjaardag deed? Nou niet zo heel veel. Het was slecht weer, de hele dag heeft het geregend. Overdag was ik lekker thuis en ben ik lekker langzaam de dag begonnen. Mijn vriend had lekkere croissantjes gehaald voor het ontbijt. Daarna ging hij gebakjes halen. Zo kon ik mooi een foto maken voor de winactie van alle producten…

Kijk nou wat een plaatje! Ik nam het kwarttaartje en de macaroons en Olaf het hazelnotenschuim gebakje. Bovendien had Olaf allemaal slingers opgehangen en ballonnen opgeblazen terwijl ik sliep, dus dat alles bij elkaar was echt een feestje <3

Ondertussen kreeg ik veel telefoontjes (ook met video bellen), appjes en andere berichtjes binnen op mijn mobiel van familie en vrienden. Zo lief allemaal. Ook had ik een heel aantal kaarten ontvangen via de post, dat blijft ontzettend leuk. Daarnaast kreeg ik ook nog een pakketje van de bezorger voor mijn verjaardag met allemaal hele mooie makeupproducten van PUPA <3

Later in de middag gingen we al heel vroeg avondeten omdat ik om 18u op mijn werk moest zijn voor de koopavond. Olaf maakte hamburgers met friet voor ons, omdat ik daar heel veel zin in had. Jammie! Op mijn werk aangekomen, zongen de meiden voor me en algauw was de dag alweer om…

Goed, tromgeroffel…. dan zal ik nu dan eindelijk meer vertellen over dit prachtige zomerse pakket van the Ritual of Karma!

Inhoud van het Karma Rituals pakket?
 • showerfoam
 • shampoo & conditioner (salon kwaliteit)
 • face & body mist (new)
 • travel size scrub
 • kleurloze lipbalm met spf
 • travel size eau de parfum Fleur de l’Himalaya

De waarde van alles bij elkaar is zo’n €60,-.

Groot fan ben ik van the Ritual of Karma. Al ruim 10 gebruik ik Happy Buddha van Rituals, maar ongeveer twee jaar geleden is mijn nieuwe nummer 1 Karma. De geur vind ik gewoon zo ontzettend lekker. Er zit heilige lotus en organische witte thee in. Je ervaart de geur dus als bloemig maar ook fris. Een geweldig lekkere combinatie. Het liefst zou ik er een parfum van willen, maar helaas bestaat dat nog niet… Als je nieuwsgierig bent naar de shampoo en conditioner, dan kun je op het bovenstaande linkje klikken.

Verder is de scrub heel erg fijn omdat ‘ie vrij mild is en meteen reinigt. Dan heb je nog het nieuwe producten, de face & bodymist, die je lekker verfrist tussendoor op warme dagen. De Karma geur zul je ervaren en de mist is heel fijn nevelig. Tip van mij: bewaar ‘m thuis in de koelkast (of buiten in de koelbox), dan is een spray hiermee extra verkoelend. De lipbalm is ook top, nooit meer velletjes en je hebt meteen bescherming. Tot slot het fijne parfum. Deze is heel erg bloemig en echt mijn favoriet van alle parfums. Ik draag ‘m elke dag dat ik werk, zo fijn is ‘ie. Kortom allemaal stuk voor stuk toppers.

Hoe maak je kans?
 • Als deelnemer woon je in NL.
 • Je laat in een reactie hieronder weten dat je mee doet.
 • Volg mij op mimimaal 1 social media kanaal (laat in je reactie even weten wat je naam daar is) of als je geen social media hebt, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van mijn blog (via het menu rechts als je op je pc kijkt).
 • Meedoen kan t/m 24 juli 2020

Niet verplicht, maar wel erg leuk als je dit ook nog doet (zorgt ervoor dat jouw deelname extra telt):

 • Deel de winactie op social media (kan op facebook, twitter, Instagram, Pinterest en Bloglovin), like het bericht ook even en tag wellicht je vriendinnen die je deze winactie ook gunt. Alle linkjes staan hieronder of in de meneblak rechts. Geef even aan wat je gedaan hebt ;).
 • Nog leuker als je het bericht deelt in een storie op Instagram en mij daarin tagt (anders zie ik het niet). Je kunt het in een storie delen door onder de winactiefoto op het vliegtuigje te klikken.

En, vinden jullie dit een leuke winactie? Ik hoop het! Zeker mee doen dus als je ook zo enthousiast bent over de Karma producten van Rituals. Heel veel succes als je mee doet!

Volg je mij al op social media? ~~> Instagram / Twitter / Facebook / Pinterest / Bloglovin’

PS Disclaimer: De winnaar krijgt na sluiting van de winactie een persoonlijke mail. Zonder toestemming maak ik niet openbaar bekend wie er heeft gewonnen. De deelnemer mag natuurlijk zelf wel bekendmaken dat zij/hij heeft gewonnen. De winactie betreft geen samenwerking. De producten uit deze winactie heb ik zelf gekocht.

PS 2 Zin om pancakes te maken en heb je een overrijpe banaan in huis en een ei? Lees dan vooral mijn recept van pancakes, dan kun je lekker smullen 😉