WIN WIN WIN

Eind augustus schreef ik een review over het serum Swisscode Pure Hyaluron die je misschien wel gelezen hebt. Ik was er enorm tevreden over. En ik heb goed nieuws… ik mag dit serum weggeven van SkinCare Solutions, wauwie! Een serum t.w.v. €65, dus dat is wel een enorm mooie prijs om weg te geven dacht ik zo, yeah!

Swiscode Pure HyaluronEen deel van mijn conclusie van het serum: ‘Mijn huid voelt zachter aan door deze stap en ik zie geen spoor van droogheid meer na een dag of vier. In totaal heb ik dit serum drie maanden kunnen gebruiken. Hierna was de verpakking op. Waar ik enorm van baalde natuurlijk want ik ben echt helemaal fan van dit serum. Vanwege onder andere het snelle intrekken en omdat er geen toevoegingen inzitten zoals genoemd in de claim. En niet te vergeten het resultaat natuurlijk.’

Lees vooral nog even de hele review door, want het is echt wel een heel bijzonder product.

Swisscode pure hyaluronSwisscode pure hyaluron

Het serum bevat 15ml en kost €65,- (verkooppunt SkinCare Solutions en de Beautywebshop Johnbeerens.com). Je kunt SkinCare Solutions volgen op facebook en twitter. Het merk zelf kun je ook volgen op hun Swisscode Pure facebook pagina.

Wat moet je doen om kans te maken?
  • Laat in een reactie achter dat je mee doet en geef je naam en een geldig mailadres op in het daarvoor bestemde vakje en reageer voor maandag 14 oktober 23:59 (NL & België).

Voor extra winkansen – dus niet verplicht – kun je het volgende doen (wel even in je reactie vermelden wat je gedaan hebt en onder welke social media naam):

  1. Like de SkinCare Solutions Facebook pagina
  2. Like de Fleur’s Beautytips Facebook pagina en like het bericht over deze winactie en deel deze openbaar.
  3. Volg Fleur’s Beautytips én SkinCare Solutions op twitter en retweet: ‘RT + follow @fleursbeautytip & @SuzanneTomann voor extra kans op t Swisscode Pure Hyaluron serum! Deelnemen: http://wp.me/p3z5dB-2Kb

In totaal kun je dus 4 winkansen verdienen. Maximaal twee dagen na de sluitingsdatum zal ik de winnaar mailen voor de contact gegevens. De winnaar wordt gekozen door mij met een online fruitmachine waarvan ik de print screen in dit bericht invoeg.

Heel veel succes allemaal en zet hem op!

xoxo Fleur

EDIT: De winnaar heeft bericht ontvangen per mail:

Swisscode pure serum winnaar

%d bloggers liken dit: