Swiscode Pure HyaluronIN THA TEST

Serums testen vind ik altijd heerlijk, want mijn huidtype is vocht- én vetarm. Dat betekent dat ik vrij snel droogtelijntjes krijg als ik mijn huid niet voldoende voed. Ik heb het Hyaluron serum van Swisscode getest gedurende drie maanden en vertel je in deze review wat het deed voor mijn huid…

Wat is SWISSCODE Pure? “SWISSCODE Pure is een innovatieve huidverzorgingslijn afgestemd op de internationale markt. Als producent en pionier op het gebied van hoogwaardige schoonheid- en verzorgingsproducten, gebruiken wij voor SWISSCODE de meest recente wetenschappelijke bevindingen die snel en direct ten uitvoer gebracht zijn in de vorm van uitstekende «luxe cosmetica». Onze Zwitserse producten zijn ontwikkeld volgens de strengste kwaliteitsnormen, afgestemd op de individuele behoeften van de huid en direct zichtbare resultaten worden direct bereikt. SWISSCODE Pure is geheel vrij van conserveermiddelen, alcohol, kleurstoffen, derivaten van aardolie, PEG, PPG, oppervlakte-actieve stoffen, emulgatoren. De boodschap is glashelder; SWISSCODE Pure hydrogels en oleogel bevatten kostbare bestanddelen die, door studies bewezen, de huid actief verbeteren.

De eerste SWISSCODE Pure productlijn luidt het begin in van een nieuw tijdperk.  SWISSCODE Pure staat voor zuivere, zeer geconcentreerde producten, met wereldwijd toonaangevende werkzame stoffen in hun puurste vorm. Alle producten worden snel opgenomen, voelen aangenaam koel aan en laten de huid vrij ademen. Dit leidt tot een  zuiver en zacht gevoel op de huid. SWISSCODE Pure is de zuiverste, perfecte aanvulling op uw dagelijkse huidverzorging. Te combineren met uw gebruikelijke producten realiseert ieder serum een power boost van vocht en regeneratie. Elke druppel SWISSCODE Pure maximaliseert de verzorgende invloed en leidt tot een zichtbaar jongere en meer stralende huid.”

VERPAKKING

Swisscode pure hyaluron

Chique flesje!

Swisscode pure hyaluron

Mooie strakke letters met paars logo, geen poespas.

Swisscode pure hyaluron

Het serum zit in een mat glazen flesje waarbij je hygiënisch werkt door middel van een pipet.

INGREDIËNTEN & CLAIMS/BELOFTES

“HYALURON – Perfect hydratatie. Hét beautygeheim van Jennifer Aniston, Courtney Cox, Helen Mirren.

Hyaluronzuur is een stof die van nature in het bindweefsel van de huid voorkomt, en kan tot dertig keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden. Doordat hyaluronzuur de vochtbalans en de elasticiteit van de huid verbetert, worden rimpels door vochttekort en verminderde elasticiteit voorkomen. Hyaluronzuur is bovendien betrokken bij vele lichaamsprocessen, zoals bijvoorbeeld het verloop van ontstekingen, weefselvernieuwing en wondheling. Vanwege het wondhelende effect zou het ook nog een toepassing kunnen hebben bij het herstellen van littekens en beschadigingen van de huid.

Wanneer de huid ouder wordt, of door een ongezonde levensstijl, daalt de concentratie hyaluronzuur. Hierdoor wordt de huid droger, slapper en gaat er ouder uitzien. Door deze aan te vullen met Swisscode Hyaluron kunt u het verouderingsproces enigszins vertragen. Hyaluronzuur is een veilig huid-eigen ingrediënt dat weinig kans geeft op huidirritaties en vanwege zijn werking een veel gebruikte toevoeging in cosmetica. De Swisscode pure producten zijn de perfecte aanvulling in uw dagelijkse verzorging. Te gebruiken onder ieder ander verzorgingsmerk, zonder hieraan afbreuk te doen. Geheel vrij van conserveringsstoffen, parabenen, alcohol, kleurstoffen, derivaten van petroleum, silicone. De ideale intensieve huidverbetering voor thuis en ook bijvoorbeeld na chemische peelings, microdermabrasie, laserbehandelingen, microneedling etc. Kan tevens gebruikt worden met ultrasone- en hoogfrequentie apparatuur.

Hyaluron slaat het vocht in de huid op, waardoor het op natuurlijke wijze bescherming biedt tegen de schadelijke milieu-invloeden. Het draagt bij aan de stevigheid, de structuur en laat uw huid er frisser en jonger uitzien.

• De perfecte hydratatie
• Voor een jonger uitziende en stralende huid
• Zichtbare vermindering van rimpels
• Natuurlijk Botox alternatief
• Geschikt voor een normale tot droge huid”

Een hele mond vol! Maar wel erg fijn dat ik zo precies weet wat erin zit en wat de werking zou moeten zijn voor mijn huid. Snel kijken of dit dus ook hieraan heeft voldaan…

GEBRUIK

Swisscode pure hyaluron

Het serum is stroperig waardoor je maar weinig nodig hebt per keer. Twee en maximaal drie druppels zijn meer dan voldoende voor het gezicht en de hals. Je kunt het serum gebruiken als kuur iedere ochtend en avond na het reinigen van het gezicht of een paar keer per week om de conditie van de huid te onderhouden. Ik gebruikte het serum als kuur. In de winter wordt mijn gezicht extra droog door alle verwarmingen die overal aan staan. Aan het einde van de winter kan mijn huid daarom een kuur heel goed gebruiken. Wanneer het serum opraakt en nog een klein laagje onderin heeft, wordt het wel lastig werken met het pipet. Ik haalde deze er dan uit en deed het flesje op z’n kop op mijn vingers. Hierna zette ik het flesje op z’n zij op het plankje zodat het sneller eruit te halen was voor de volgende dag.

Het serum smeerde ik bijna iedere ochtend en altijd iedere avond voor mijn normale gezichtsverzorging. Het voelt licht stroperig aan maar smeert snel en makkelijk uit. Het trekt enorm snel in waardoor ik maar een paar seconde hoef te wachten met het aanbrengen van mijn dag- of nachtverzorging.

CONCLUSIE

Mijn huid voelt zachter aan door deze stap en ik zie geen spoor van droogheid meer na een dag of vier. In totaal heb ik dit serum drie maanden kunnen gebruiken. Hierna was de verpakking op. Waar ik enorm van baalde natuurlijk want ik ben echt helemaal fan van dit serum. Vanwege onder andere het snelle intrekken en omdat er geen toevoegingen inzitten zoals genoemd in de claim. En niet te vergeten het resultaat natuurlijk.

Mijn huid heeft zeker weten baat gehad bij dit serum. Zichtbaar verdwenen mijn droogtelijntjes en voelde mijn huid zacht aan. De droogheid was echt geheel verdwenen na twee weken gebruik. Met dit soort producten ben ik altijd erg kritisch omdat ze zo prijzig zijn. Op de gebieden rond mijn ogen, voorhoofd en mond concentreer ik met smeren. Mijn huid toonde voor mij zichtbaar voller. De plooi bij mijn mond (die vooral zichtbaar is bij lachen) verdwijnt natuurlijk niet. Het is niet alsof ik botox heb gebruikt. Maar ik word nog steeds velen jaren jonger ingeschat wat uiterlijk betreft. En ik weet zeker dat het gebruik van dit serum hieraan bijdraagt. De huid boven de mond die door ouder worden altijd lijntjes gaat krijgen heeft er ook heel erg veel aan gehad. Deze is voller geworden en lichte lijntjes die ik zag zijn verdwenen.

De claim dat het je huid hydrateert en verjongt, heeft SWISSCODE Pure absoluut waargemaakt! Ik vind het een aanrader. Aangezien het wel erg prijzig is, zou ik het aanraden voor vrouwen vanaf dertig jaar. Je kunt dan beginnen met onderhouden een paar keer per week. En alleen een kuur doen wanneer je huid hierom vraagt. Hydrateren is belangrijk op elke leeftijd, maar met zulke hoge werkzame stoffen kun je best nog even wachten tot je dertigste of bijna veertigste afhankelijk van je huidtype en levensomstandigheden.

15 ml adviesprijs €65,-
30 ml adviesprijs €120,-

Je kunt de importeur SkinCare Solutions van Ralf en Suzanne Tomann – waar ze onder meer met SWISSCODE Pure werken – volgen op hun Facebook pagina waar ze regelmatig een leuke winactie houden. Het merk zelf heeft ook een eigen Facebook pagina waar je op de hoogte gebracht wordt van nieuwtjes. De producten kun je kopen via hun webshop of je mailt hen voor de verkooppunten. Zo is de Beautywebshop Johnbeerens.com ook een verkooppunt.

Gebruik jij serums of andere vorm van extra hydratatie?

xoxo Fleur

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/merk.