WINNEN WINNEN WINNEN

Ik schreef eerder vandaag al dat mijn blog alweer 4 jaar bestaat. Dat moet natuurlijk goed gevierd worden met jullie, mijn lieve lezers! Daarom houd ik weer een aantal winacties op mijn blog. En nu komt dan de eerste! Meteen een grote knaller van een prijs twv 47, voor make-up liefhebbers. Fans van Sephora, eat your heart out!

De Sephora bestaat helaas niet meer in Nederland. Echt ontzettend jammer dat ze vorig jaar mei weggingen uit de V&D’s, want ik ben een groot fan van de Sephora producten. Ik kocht er graag en vaak! Vorig jaar gaf ik deze prijs al weg en laat ik nu nog een spiksplinter nieuw exemplaar hiervan thuis van hebben liggen…

DE SEPHORA COLOR POP-UP STORE!

Sephora color pop-up store 4 Sephora color pop-up store 3 Sephora color pop-up store 2

Hier kun je echt alle kanten mee op. Een rustige naturel look, maar ook allerlei gave partylooks kun je er mee creëren.

Sephora color pop-up store 5Sephora color pop-up store 6

Wat er allemaal in zit van links naar rechts gezien: 3 oogschaduw highlights, 6 oogschaduw topcoats (met flinke shimmer), 12 eyeliner creamy oogschaduws, 42 kleuren oogschaduws, 22 naturel gekleurde oogschaduws…Sephora color pop-up store 7 En dan verder: 6 lip tocoats, 48 lipglosses, 6 3-in-1 oog, lip en wang creams en 3 poeder blushes. Je kunt dus oneindig veel combinaties maken. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd weet ik want ik heb ze in de winkels destijds geswatched. Cynthia van Misslipgloss.nl schreef een duidelijk review over dit grote palette!

Wil jij kans maken op deze mega pop-up store?

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter laten waarin je laat weten dat je mee doet! That’s all!

Voorwaarden:

  • Je woont in Nederland, geeft een geldig email adres op in het daarvoor bestemde vakje en reageert voor 18 mei 2014 23:59.

Natuurlijk geef ik weer de optie voor extra win kansen. Voor ieder volgend onderdeel stop ik je naam een extra keer in de fruitmachine. Geef wel duidelijk aan in je reactie wat je extra hebt gedaan please!

  • Volg mij via Bloglovin’ en like dit bericht daar.
  • Volg mij op Instagram en like de afbeelding van deze winactie.
  • Volg mij op Twitter en tweet (of retweet) het volgende bericht: ‘Volg & RT @fleursbeautytip voor een extra win kans voor het mooie Sephora color pop-up store palette http://wp.me/p3z5dB-37X #win’
  • Like mijn Facebook pagina en like en deel het bericht over de winactie.

Je hebt dus geen social media nodig om mee te kunnen doen. Maar heb je dit wel dan kun je dus extra win kansen krijgen. In totaal kun je 5x kans maken op deze mooie prijs! Ik mail de winnaar na sluiting van de winactie voor adresgegevens. Wanneer de winnaar niet binnen 3 dagen reageert, kies ik een nieuwe winnaar met de fruitmachine. Wanneer ik bericht heb ontvangen van de winnaar, zal ik onderaan dit bericht een edit toevoegen wie er heeft gewonnen.

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest

Heel veel succes!

Tot snel weer! xoxo Fleur

PS Als je reactie niet meteen verschijnt, dan moet ik deze handmatig toelaten. Alleen als je eerder hebt gereageerd op mijn blogs, komt je reactie vanzelf online.

EDIT: de winnares heeft inmiddels mail ontvangen! Ik wacht op adresgegevens om de prijs op te sturen. Als ik deze heb ontvangen, voeg ik de print screen in deze blogpost toe van de uitslag/loting.