EDIT: 20 maart 2011 ~~> Deze actie is gesloten.

De winnaar is bekend! Gefeliciteerd Susan!
Je prijs gaat deze week op de post en zul je dus nog deze week binnen krijgen, heel veel plezier ermee =D


Ja, de eerste winactie nú op fleursbeautytips!

Sinds mei heb ik deze blog en het leek me nu wel tijd worden voor een winactie. Op twitter had ik aangekondigd dat er eentje aan zat te komen. Nu is het dan zover. Het is geen spectaculaire winactie, maar ik moet ergens beginnen natuurlijk. In de toekomst zal ik vast meer kunnen organiseren, maar voor nu is het nog klein. Ik heb geen samenwerkingen met bedrijven, mijn blog is echt een hobby waarbij er geen producten worden opgestuurd voor reviews. Daarom zullen mijn winacties niet super groot zijn, maar meer bescheiden in vergelijking met de meeste andere winacties op websites. Als ik meer lezers heb, zal ik wat vaker winacties plaatsen en kunnen ze ook steeds ietsjes groter worden.

Wat kun je dan winnen, vragen jullie je nu vast af. Het gaat om het volgende, de bodylotion Halle by Halle Berry. Deze bodylotion heb ik in mijn kast liggen, maar staat daar stof te vangen helaas (ongebruikt). Ik heb ontzettend veel bodylotions en aangezien ik niet echt een groot fan ben van geurende bodylotion (vooral als het om een parfumbodylotion gaat die moet je meestal moet combineren met de geur, die ik niet heb), leek het me leuk om dit weg te geven. Soms geef ik het dan weg aan een vriendin, maar aangezien ik niemand ken die dit geurtje draagt….ligt het nog steeds te wachten om geopend te worden. Zodoende is hier dus de eerste winactie geboren =D
Er zijn wel een paar voorwaarden voor deze winactie (niet heel ingewikkeld).

Het volgende moet je doen om kans te maken:

Heb je twitter:
– Plaats dan dit bericht op twitter: Ik wil graag Halle by Halle Berry winnen! RT & follow @fleursbeautytip om mee te doen & kijk snel op http://fleursbeautytips.wordpress.com
(je kunt dit bericht ook RT-en via twitter, want ik heb het bericht geplaatst om 10:30, dat is een handeling minder dan knippen en plakken 😉 ).
– Hierna zet je de link van deze RT-twit hieronder bij de comments (de link vind je door op de tijd van het bericht te klikken, dan komt de twit tevoorschijn op een nieuwe pagina en kun je deze link kopiëren en plakken). Zet bij deze comment er voor de zekerheid bij wat je twitternaam is.

Heb je geen twitter? Ook dan kun je mee doen:
– Zet dan bij de comments, onder dit bericht, dat je mee wilt doen en vul je emailadres in de balk waar dit gevraagd wordt (anders kan ik je niet mailen als je gewonnen hebt en vragen om je adresgegevens). Je mailadres is niet te lezen voor anderen, alleen voor mij.

Heb je Bloglovin’, dan zou ik het leuk vinden als je mij gaat volgen, maar dit is natuurlijk geen must (ik kan tenslotte niet kijken wie mij volgen op Bloglovin’ en niet iedereen heeft een account – ik wil niemand verplichten om er eentje te openen). Dit laatste puntje is dus meer een optie en behoord niet tot de voorwaarden van de winactie.

Meedoen aan deze winactie kan tot woensdag 16 maart 23:00. Daarna is inzending gesloten en zal ik uit alle deelnemers één winnaar kiezen (dit doe ik met een lotingprogramma op internet, waardoor het 100% eerlijk is). Iedereen maakt evenveel kans. Als je geen twitter hebt, maak je dus evenveel kans als iemand die wel een twitteraccount heeft. Op donderdag 17 maart zal ik de winnaar bekend maken hier op mijn blog én op twitter.

“Ik hoop dat jullie massaal gaan meedoen, want de bodylotion wil heel graag een eigenaar krijgen en iemand erg blij maken =) Heel veel succes allemaal!”