SMELLS LIKE HEAVEN!

Een poosje geleden was ik uitgenodigd om bij de Lush winkel in Amsterdam langs te komen voor een beauty avond inclusief workshop. Samen met Glossybox werd ons deze avond aangeboden, super! Ik nam mijn huisgenootje mee en we hebben een heerlijke avond beleefd en ook nog wat geleerd. Lees snel verder voor mijn verslag…

20140212-184708.jpg

Samen met huisgenootje Amel in de tram opweg naar de Lush winkel.

Lush & Glossybox

We kregen een uitleg van alle aanwezige producten in de winkel. Bij Lush werken stuk voor stuk super lieve & vrolijk dames die alle tijd voor je nemen om je te helpen in de winkel. Je kunt altijd van alles testen en ook je handen weer fijn schoonmaken in de aanwezige bakken met water.

Lush & Glossybox 8 Lush & Glossybox 9

Dit zijn de verse maskers die ze hebben. Deze moet je wel snel opmaken als je deze koopt en in de koelkast bewaren, want ze zijn niet lang houdbaar (bevatten geen conserveringsmiddelen).

Lush & Glossybox 10

De Lush winkel ruikt behoorlijk sterk, want er zijn ontelbaar veel producten aanwezig waarvan veel best wel een sterke geur heeft. Maar ook als je niet van sterk geurende cosmetica houdt, kun je hier slagen. Zo kocht ik voor mijn schoonzusje afgelopen jaar een lekkere massage bar, Therapy. Deze smelt door de warmte van je huid en is niet heel sterk van geur. Ook goed om als bodylotion te gebruiken!

Lush & Glossybox 1 Lush & Glossybox 2

Tijdens de workshop leerden we hoe we een gezichtsmassage moesten geven. We gaven elkaar ook een gezichtsmasker. Heerlijk! Amel nam een chocolade masker. Welke ik nam weet ik niet meer, maar het was er eentje speciaal voor de droge huid.

Lush & Glossybox 7

Lush verkoopt ook make-up zoals lipstick, oogschaduw, eyeliner en mascara.Lush & Glossybox 4 Lush & Glossybox 5Check Anne Solveig in de spiegel!

Lush & Glossybox 6Lekkere gezonde hapjes!

Lush & Glossybox 11

En we kregen bij het naar huis gaan een super fijne goodiebag mee met een glossybox erin! De inhoud: een leuk armbandje van JEYLLYB, blush en een notitieboekje van Glossybox en van Lush een zeep (‘Honey I washed the kids‘), een massagebar en een zalige reiniger/scrub ‘Let the good times roll‘. Ik heb een deel van ‘Let the good times roll’ gegeven aan Amel en zij gaf mij een deel van haar reiniger (die ik in zo’n handig potje heb gedaan).

Lush & Glossybox 12Lush & Glossybox 16Lush & Glossybox 15

Amel en ik hebben een leuke en heerlijk ontspannen avond beleefd in de Lush winkel. Bedankt Lush & Glossybox!

Ben jij bekend met Lush producten?

 

De producten van Lush zal ik nog reviewen nadat ik ze een poosje heb getest. Bedankt voor het lezen en alvast een heel fijn weekend toegewenst! xoxo Fleur

PS 1 nog tips nodig voor Valentijn? Lees dan vooral mijn artikel van vorig jaar, bomvol handige tips!
PS 2 Doe jij al mee aan mijn te gekke winactie? Win een pakket van Elizabeth Arden twv €45!

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest