WIN WIN WIN

We vieren dat mijn blog 8 jaar bestaat, ik na een poos afwezigheid weer begonnen ben met bloggen en dat ik maandag jarig ben. Vorige week kwam de eerste winactie online om dit te vieren en vandaag volgt de tweede. Ik geef een beauty pakket weg aan een van jullie. Het pakket heb ik zelf samengesteld en ik hoop dat het in de smaak valt! Lees snel verder om de inhoud te bekijken en te lezen wat je mag doen om kans te maken…

 Beauty pakket 1 heeft een waarde van ruim €60 en bevat het volgende:

  • Een tonic van het mooie verzorgingsmerk Payot
  • Een donkerroze blush van het merk Rituals
  • Een lipstick van het merk Pupa in een donker paarse kleur
  • De 3 in 1 mascara van Rituals (zorgt voor lengte, volume en krul)
  • Een travelsize douchefoam van het ritueel Ayurveda van het merk Rituals

Om kans te maken op dit prachtige beauty pakket 1 hoef je niet veel te doen. Het volgende vraag ik van je:

  • Reageer onder dit bericht met de mededeling dat je mee doet. Doe dit voor 21 juli 23:59 (vul je mailadres in het desbetreffende vakje in zodat ik je kan mailen mocht je de gelukkige winnaar zijn).
  • Als je social media hebt, volg mij dan op minimaal 1 kanaal en deel en like daar dan dit artikel (de links staan in het rechter menu en anders ben ik te vinden met de naam Fleursbeautytips – zonder de s op twitter).

Als je het leuk vindt om feedback te geven, mag je ook het volgende doen. Ik hoor heel erg graag wat je het liefste terug wilt lezen hier op mijn blog? Of wat mis je nog op mijn blog? Dit kan ik dan de komende tijd meenemen…. Oh en wat zijn je favoriete blogs tot nu toe hier op mijn site?

Heel veel succes! En tot snel, xoxo Fleur